Sziasztok!
Csak most jutottam net közelbe

Nagyon élveztem a ringen eltöltött napot! Úgy indultam neki, hogy nézőként csorgatom a nyálam szokás szerint és diskurálok a hasonló beteg emberekkel, mint én.
Aztán nem bírtam...

Megfertőzött teljesen. Próbáltam magamnak magyarázni a kifogásokat: Újak a Toyo gumik, a fékeim, már alapból kopottak... De nem volt menekvés.
Nevezés 3 Etap-ra.
Azt hinné az ember, hogy kevés ez a 15-20 perc. Nekem elég volt. Mindig tanul az ember a pályáról és hogy mit lehet még mit nem. Egy etap pont jó arra, hogy 2-3. körtől ráérezzünk, menjünk pár gyorsat és okosabbak legyünk a következőre. Ki is meríti az embert rendesen. Hozzá teszem a motort se lett volna kedvem még pár körön "nem üzemi fordulaton" járatni
Autós szimulátor fanoknak: Tiszta LFS, csak mégjobb!

Az első két meccsen tanulgattam a pályát (persze azért ismeri az ember a kanyarokat, de hogy mi 2 és mi 3, mennyit enged még, mikor fékezzek, ...) Ezeken a körökön a bal hátsóba 1,5 Bar volt

és 2 személlyel mentem végig. Volt pördülés is! Bátran vállalom. Azthiszem természetes. Így ha jól tudom 2:44- 2:47 körüli időket mentem. 1-1 köröm lett mérve, ki tudja, hogy a legjobb-e. Meg vagyok elégedve ezekkel is!
Majd 3. nekifutás előtt ment egy kis kerékfújás, Csomi kipakolás

tankolás (pályán leosztva 35 liter körül evett a kis Map-os szörnyeteg

), majd egyedül nekivágtam. Fura, hogy az utsó kettő rajt előtt görcsölt a hasam, fura érzések gyötörtek talán pont a lehetséges károk miatt. Amikor megérkeztem nem is remegtem. Olykor mindig fülig ért a szám

Nos egyedül, üres popóval fogyatkozó mezőnnyel irány az utsó start.
Mögöttem 2-vel Andrew, előttem egy csövezett beton lada. Lecc gó

Ami kifér a csövön! A fordulat 5500-6000 alatt nem nagyon mászkált (ténylegesen!!!) 2-3, 2-3 Egyedül a célegyenes végén dobtam a negyediket, ott kb 170 környékéig gyorsíthattam fel. Olajnyomásom és vízhőfokom teljesen rendben volt! Erre van kitalálva a 4AGE!! Nem utcára. Itt ki lehetett hazsználni, hogy 3-ba megy 150 fölött. Imádom! Megérte. És iszonyat, hogy tervezték, hogy a 20 éves technika bírja 15, 20 percen át a tiltás közeli tartományt. már már kezdtem megsajnálni, féltem, hogy csapágyasra vágom, de olyan derekasan tűrte, hogy az hihetetlen.
Meg is lett az eredménye. 2:34 es mért kör. Szerintem volt kevesebb is. 1 autó se előzött meg és talán annak az etapnak a legnagyobb versenyét vívtam egy szlovák 1.9 TD húzott 4-es golffal (alias "koromgyáros"). Nem volt sportszerű, mert 2-3 kanyarba folyton túl ment a rázókövön, vagy 10 méterrel. (így könnyű gyorsan "nagy íven" autózni). Sebaj. Óriásit mentünk, aki ott volt az tudja, mennyire fülig ért a szám. Köszönöm a drukkolást nektek!!!

Na meg a többi nézőnek és pályabíróknak! Tetszett mindnekinek úgy érzem. Mögöttünk 50-100 méterrel próbálkozott egy piros Calibra (nemtom hány szelepes), de a 6 körön keresztül nem tudott még közelíteni sem. Szörnyű volt, hogy kiadta a minimális különbségeket. Pálya feléig a golf ment kicsit jobban, utána meg én szorongattam. Célegyenes rávezetőjénél szinte mindig fej-fejként jöttünk ki. Óriási verseny volt, szerencsére nem sokan tartottak fel minket, elengedtek szépen. (csak a sétaautózó fiesta...

Pöcs) Köszönöm a plusz jelzőket! Jól esett skacok! És remélem tényleg kihasználtam a pálya teljes szélességét, ahogy mondtátok.
Összegzésként: Fékeim elfogytak brutálisan, pedig vigyáztam rájuk, gumik iszonyat mit kaptak. Szörnyen látszott a különbség, mondjuk Andrew Német gumijai közt. Az enyém mint a Forma 1-eseknél, vagy mint Tibcsi Yoko slickjeinél, lesorjásodott és tele volt a felület gumi darabokkal, Andrew-é meg csak sikálódott a teteje. Örülök, hogy Toyotkat vettünk, bár itt nem gazdaságos

Ahhoz képest, hogy nem slick-ek, meg voltam velük elégedve teljesen!!!
Iszonyat jól éreztem magam. A látvány is gyönyörű volt. A kék kis Elise, a GT2-es Porsche-k, az R35. Jó volt veletek cseverészni, álmodozni!

Tuti volt a nap!
Andrew mesélj a fejleményekről!
Bubidisc, 4EFE-hez képest gyönyörűt mentél te is! Jövőre reméljük több klubtag jön és lesz köztük 2E, 4E!
Képeket és videókat mindenkitől!
Jövőre nagyon ígéretes lesz! Lyani, Lackó, Tibcsi, Andrew, ZDoman, WalakiD'lair, Miki1, még pár Hachis, Bohi

, Actommy??, .... ??? Eddig mind 4AGE. Beállunk egymás után a sorba többiek szerint a régi szar családi fosokkal. Meg hú de Corolla Club van az autó oldalán, de azért nem kéne feltartani a mezőnyt és amikor elindulunk, sorba előzünk mindenkit

Had essen le az álluk.
Már várom nagyon!