Örülök hogy ilyen nagy az árdeklődés!
Nem írtam le a kocsit, csak szimplán nincs pénzem hogy tip topp legyen, mert párhuzamosan ezzel csinálok egy másik corollát is, ez egy 91es csapotthátú full fekete, nagyon szép, csak a motorja be volt sülve mikor meg vettem, és most egy teljes felujításon esik át, ami nem kevés idő, szerszám és pénz.de megéri

nah mind1 ez egy más kérdés. Szóval a kasztniról annyit, hogy a bal hátsó ív mivel nagyon rohadt ezért ki lett cserálve, az első két elem jobb és bal különböző színű mivel a gyáriak szét voltak rohadva és nem sikerült ugyanolyan színűt szerezni. az egyik piros, a másik ezüst. Amúgy a fő rohadás sajnos a csomagtartó alatt jelentkezett, annyi lenne az egész hogy behegeszteni valami lappal, csak nincs most garázs ahol ezt meg tudnánk tenni, mivel a feket el veszi!
Fotókat készítek ma vagy holnap és feltöltöm valahova, használtautón nincs fenn. Van benne riasztü, kp-zár, és elektromos tetőablak, ami veszélyes pont, de nem ázik be. Motor az tip top, arra nagyon figyelve volt! fék, lengés csillapítok is jók, szerintem ha meg van csinálva a kasztni simán át is megy a vizsgán.
Én nem tudom hogy mennyit érne, szerintem egy 50et. Írjátok meg légyszi hogy kinek mi a véleménye, jah és 96ban lett itthon forgalomba helyezve, tehát g-s rndszámú, papirok minden rendben!
Várom válaszotok!