Biagio írta:Ha nagyon lassú lenne akkor ftp-re is szívesen feltöltöm csak elérhetőséget kérnék hozzá.
Valaki szánja meg, hogy fölrakhassa, pls! Vagy csak nekem lenne egy nap töltés?!
(megfűzném, hogy az enyémet is dobja föl. Még a kunfehértóit se láthatta mindenki - mind a kettő nagy mennyiség)
Ha össze tudunk hozni esetleg egy minitalit, akkor vinnék laptopot, arra feldobáljuk a képeket, és bevállalom, hogy felrakom a honlapomra, aztán onnan szépen lehet töltögetni a képeket. Csak akkor mindenki valahogy juttassa el a minitalira a képeket pendrive-on, cd/dvd-n, floppyn, lyukkártyán vagy akárhogy.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Zsoltee írta:Ha össze tudunk hozni esetleg egy minitalit, akkor vinnék laptopot, arra feldobáljuk a képeket, és bevállalom, hogy felrakom a honlapomra, aztán onnan szépen lehet töltögetni a képeket. Csak akkor mindenki valahogy juttassa el a minitalira a képeket pendrive-on, cd/dvd-n, floppyn, lyukkártyán vagy akárhogy.
Nos akkor ahogy meg volt beszélve elkészítettem az új hozzáférést a képekhez.
A legutóbbi minitalira Ági és Biagio is elhozta a képeket, nekem meg sikerült felrakni őket az ftp-re és összedobni nekik egy elérhetőséget.
A képek a cch.atw.hu oldalon letölthetők.
Sajnos mivel korlátozott a tárhely, ezért egyenlőre csak Ági kunfehértói, Biagio pilisszentkereszti, és a saját pilisszentkereszti képek vannak fenn. Akit érdekel gyorsan töltse le, és kb egy hét múlva frissítem, felrakom Ági pilisszentkereszti képeit is.
Akinek vannak még képei amiket szeretne közzétenni, akkor msn-en is átküldheti, elérhetőségek között az msn címem.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)