Az idei év sem telt el Rally Legend nélkül. Az idei apropó a Martini 50 éves jelenléte a autósportban. Ennek megfelelően Dunát lehetett volna rekeszteni a sok szponzori ajándéktól, ruha és egyéb ajándéktárgyakkal. Az idei indulásunk majdnem kudarcba fulladt, de az utolsó pillanatban szerencsénk volt. Az idei évben elég sokat kellett ingáznunk a gyorsok között, sajnos még mindig nagy hiba, hogy a nézői pontok feledésbe merülnek és mindenki a másiktól kérdezi, hol van a gyors és melyik a legjobb hely. Idén erre időt szántunk és már órákkal a rajt kezdete előtt elfoglaltunk a legjobbnak ígérkező helyeket. Hála a jó Istennek az idő több volt mint szuper, napközben 20-25 C volt, ami ideálisnak mondható.
Nagyon jó hír, hogy évről évre egyre több magyar van, évekkel ezelőtt még csak hébe-hóba hallottunk magyar szót, most már ez nagyon gyakori volt. Nagyon jó volt az is, hogy kint mindenki segíti a másikat, nem úgy mint az itthoni versenyeken. Ha valamit nem tudtam, nyugodtan odamentem és megkérdeztem, segítőkész volt mindenki. Annak külön örültünk, hogy nem történt baleset a versenyen pedig néha csak tényleg a szerencsén múlt, hogy nem lett tragédia, sajnos sokan még mindig nagyon felelőtlenek.....
Ami nagy öröm volt nemcsak nekünk, hanem a kísérő szurkolóknak is, hisz bátran állíthatom, hogy semelyik nemzetnek nem volt olyan hangulatú szurkolótábora, mint a Magyaroknak, olyan hangulat volt a céldobogón amire igazán büszkék lehetünk.
És mikor már azt hittük már mindent láttunk és már meglepetés nem érhet minket.....
.....az utolsó autó épp, hogy legurult a céldobogóról, akkor a dobogó két felén levő emberkék hirtelen felcsavarták a céldobogó logós szőnyegét és a hónuk alá csapva elszaladtak vele, utolérvén őket kiderült saját nemzetünk fiai és elmondások szerint minden évben ellopják a szőnyeget ezzel díszítik otthon a műhelyt.
Erre csak egy szót tudtam mondani: Magyarok!!!!!!
Fotók a google fotóknál.
https://photos.google.com/album/AF1QipM ... fg7cU-pnTE

KE11 Sedan