Első alkalom volt, hogy a leánykáim nélkül mentünk találkozóra. Bánhatják!
Egy nagyon jó rendezvényről maradtak le.
Külön megnyugtató dolog volt, hogy volt B terv esős időre! Szerencsére nem volt szükség rá.
Látszott a társaságon, hogy mindenki próbálta magát odatenni!
Pillanatok alatt épültek a sátrak, ropogtak a tüzek, épültek a játék helyszinek.
Volt azért egy sátor, ami már szinte mérnöki hozzáértést igényelt, de a szakember gárda (kb. nyolc ember

)
megbírkózott vele!
Ezer köszönet és hála a rendezőknek a szokásosan magas színvonalú és szórakoztató programokért!
Nem volt megeröltető és hamar végezni lehetett a feladatokkal, így több idő maradt a "bandázásra".
A páros feladatok valóban jók voltak!
Jó volt újra látni a sok szép autót, és a rengeteg barátságos új és régi arcot!
Hatalmas tiszteletem Slampinak és Sancinak is, hogy a világ végéről is eljöttek és megtiszeltek bennünket jelenlétükkel!
Végre megismertem személyesen Gugyort is. Az újaktól elnézést, de a neveket nehezen párosítottam az arcokhoz, de ígérem, próbálom őket is memorizálni!
Egy régi királyréti találkozón voltak kis nyakba akasztós nikkneves táblácskák, szerintem ez sokunknak segítség volna az azonosításban.
Pillanatok alatt eltelt a nap. Jó társaságban repül az idő!
Sajnos a fagyizásra már nem tudtunk maradni egy plussz kis programocska végett, amiről még igy is késtünk egy fél órát. Jó lett vona tényleg a legvégéig maradni. Az összepakolódást követően már nagyon sűrgősen kellett távoznunk. Igy is este tíz órára értünk haza.
Kellemesen elfáradva, egy tartalmas és szép nap után.
Már most várom a nyári találkozót!
Mégegyszer köszönjük a barátságotokat és a jó társaságot!