Sziasztok !
[tab=30]A hétköznapi nevem :Tézsla István , kicsit magamról ami az érdekesebb részem: erősen hobbiból fotózok, ha hamarabb olvasom a fórumot , RedSun Fest-en jobban figyelek , így csak két MR2-t meg két Starletet fotóztam le .
[tab=30]Kicsit kakukk toyásnak érzem magam , mert még nincs ide illő járművem , de kiszemeltem a nagy ő-t . Ezért is jártam erre , ismerősök ajánlásával kerültem az oldalra , hogy informálódjak , mert ahogy szétnéztem nem egy mindennapi darabot szeretnék , és nagy reményekkel itt kiművelhetem magam . Semmi extra : 86-os, 5 ajtós, liftback, 1.3, 12V, DX . Nekem, az a boldog arca nagyon tetszik , csak erősen felújításra szoruló , ami kiváltképp vonz , csak nem tudom vannak-e hozzá elemek , vagy gyártást igényel . Illetve úgy nagy vonalakban jó volna tudni róla pár dolgot . Ebbe szeretésem oka , hogy legalább szemből kicsit hasonlít a drift-es tesójára , akit láttam élőben Szegeden , gyárilag SR volt , most viszont már Blacktop 20v dobog benne , de a kaszni , 3 ajtó

Fotózás miatt nekem nem is volna hátrány, az 5 ajtó ...
U.i.:
-Teljesen optimistán , ha meg lesz a gépezet , és nagyjából menetképes , pláne papíros lesz , akkor el mennék találkozókra is , vissza jelzések alapján jó fotókat készíteni többek között ! (Ha mégsem jönne össze , is elmennék szívesen főleg , ha öregebb gépek is vannak )
-Ha nem férek bele a keretbe szóljatok !!
[tab=30]Egyelőre ennyi , köszönöm ha el olvastátok !
[tab=30][tab=30]Üdvözlet mindenkinek , béke !!!