Sziasztok!
Kicsit szigorúnak fogok tűnni, de most már tényleg komolyan kell vennünka szilveszteri találkozó szervezését.
Következő a helyzet: Általában a nekünk megfelelő apartmanokat, kulcsosházakkat v. nagyobb családi házakat szilveszterre már kb. nyár közepén kiadják maximum!!! Természetesen minden tulaj ezzel nagyot kaszálva, mivel ez alkalomból másfél, kétszeres áron adják ki a házakat.
A 2-3 napra való felfűtés miatt keletkezett többlet pénzről ne is beszéljünk...
Sok társaság, ha elmegy egy jó helyre szilveszterezni, már jövő évre azonnal ki is bérlik, hogy biztosítva legyen a következő szilveszteri buli is. Mi ugye ezt nem tehettük meg, mivel komolyabb távolságra volt a helyszín és előre nem tudhattuk, hogy idén is együtt fogjuk-e tölteni az idei szilvesztert.
Mostmár, mint tavaly az utolsó utáni pillanatban kezdjük el a szervezést.
Érv és ellenérv: tudom, hogy sokaknak a szilveszteri programja sokszor karácsony után válik biztossá, így természetesen nehéz már október közepére biztosat mondani.
Viszont, ha várunk mondjuk december elejéig, akkor az esélyünk meg egyenlő lenne a nullával, h találjunk megfelelő szállást. Azt se lehet bejátszani, hogy mondjuk egy 25-30 férőhelyes házat lefoglalunk páran saját költségen, hogy "Majd úgyis összejövünk elegen, no para!" Gondolom ez érthető, nézzük csak a tavalyi esetet...
Ezért feltennék egy egyszerű kérdést:
Helyszíntől függetlenül ki tudja biztosra, hogy velünk szeretné-e tölteni a szilvesztert?
Gondoljunk a tavalyi két napra, vagy netán csak olvassuk vissza a Beszéljünk róla adott topicjában, mindenki iszonyatosan jól érezte magát, többünknek ez volt élete legjobb szilvesztere!!! Aki ott volt az tudja, aki pedig nem annak csak ajánlani tudjuk, hogy tartson velünk!
Szerintem ismét egy nagyon jó szilvesztert tölthetünk együtt közösen, ha ehhez Lajosh és a karaoke is társulhat
Mivel ezt a döntést akár egy perc alatt is meg lehet hozni ezért szerintem bőven elég, ha október 10-ét tűzük ki határidőként. És onnantól tudunk már egy fix létszámot, amivel már tudunk kalkulálni a foglalással kapcsolatban! Természetesen az esélyes kecókról itt beszámolunk és az első megfelelőre be is szedjük a pénzt és foglaló.
Mivel senkinek sem ez a munkája ezért megkérünk MINDENKIT, hogy keresgéljen egyenlőre 20-30 fős szabad házikókat, Budapest kb 60 km-es vonzáskörzetében!
Köszi