Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Akkor azt csináljuk, hogy megszívjuk!! :roll: Beállunk a fa alá.

Egy kerti ernyőt nézhetünk a bográcsnak..... :)
Bízzunk benne, hogy nem fog annyit esni.

Eső ide v. oda, a közösség a fontos, nem?
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

Hat remelem nem fog mert szepen lemostam az automat és szomoru lennek ha csak egy csepp sar is ráesne.
De ha esik akkor talán elöbb hazaindulunk de ez is attol fugg hogy mennyit és hogyan fog esni.

HA nem vészesen esik akkor majd dagonyazunk, focizunk vagy vmi.

Vhogy csak lesz, elvégre a társasag tökéletes
AE92 gti ( 4A-GE)
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Igen hallottam több embertől én is, hogy eső lesz.
Többen fel is hívtatok :) Köszi :)

Szerintem lesz is benne valami. De van egy olyan érzésem, h nem nagy áztatós, hanem rövid záporok. Azt meg csak kibírjuk :)
Elvégre milyen jó is a narancssárgás viharfelhők melletti fényben fotózni az autókat :wink:
hm... :)
Arra gondoltam csinálhatnánk egy fotóversenyt minden nagyobb talin. Elvégre jó sokan hozunk mindig gépet. Legyen az, hogy 2 képpel lehet pályázni minden embernek. Mondjuk itt a fórumon. (Csinálunk neki majd egy topicot) Szavazás dönt. Sajnos jutalmat nem tudok felajánlani :( Így is sok pénzem ment már a klubba. De mondjuk ha megfelel a jó képeket garantáltan berakjuk a galériába. Vagy majd megbeszéljük.

Az időre visszatérve. Szerintem találkozzunk a Coránál és megbeszéljük mi legyen. Én kitartó vagyok. Szeretem a kihívásokat. :lol:
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

A nyári záporok szerintem hangulatosak is, nagyobb meg nem jöhet. :D
Lajos, te meg készülj akkor úgy, hogy csomagtartóban utazol, mert ha jól emlékszem ez vár rád.... :twisted:

A fotópályázatot nagyonis támogatom, talán a honlapon csinálhatnánk a nyerteseknek egy külön galériát, vagy akár a nyertes képet használnánk linknek a találkozó galériájához... Gondolom lesznek még ötletek, majd kiokoskodjuk!

Ottvagyunkmáááár??? :roll:
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Bogi »

Gyerekek, az nem lehet hogy elusszon a tali,hisz már a mükörmeimet is feltettem,,már nagyon várom!!meg különben is majd ha esni fog akkor játszunk vizes póló versenyt...vagy valami ilyesmit...pedig én ugy is viszek fürdőruhát,mert szerintem ez az eső téma csak kamu,mert én 35fokról,és kissebb záporokról tudok!!!! :D na puszi talizunk akkor a CORÁNÁL!!!!remélem minnél többen leszünk,és Erik nem ilyesztett meg senkit ezzel az eső témval :?: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogi 2007 máj. 24, 10:12 pm-kor.
MISS CCH
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Amugy ha rajtam mulik én szakadó hóba is leverem a sátrat ha már egyszer SÁTOROZÁSRÓL VOLT SZÓ!!!! :D :P :P 8) 8) 8) 8) :wink:
MISS CCH
Pamacs
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Pamacs »

Mátráról csak annyit, ha Pesten esik és nagyon hideg van, akkor fent 30 fok és napozás :)
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Isten ments, hogy ne találkozzunk és konvojozzunk, sátorozzunk egy szépet, hiszen Miss CCH teljes arzenáljával rákészül az eseményre! A vizes polo versenyről csak annyit, hogy jól meggondoltad? :wink:

A záport tekintsük ajándéknak. Megvan oldva a tusolás.
Biztos lesz eső, de apróbb záporokban bízom. Kicsit felhigítja majd a bográcsban rotyogó főzetet, de legalább megemlegetjük. (Mint legutóbb a flakonba csorgatást, mi?)

Kalandra fel!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

ja-ja köszi fiuk az egyetértést!!!!még 1 napot mindenki birjon ki!!!!aztán kalandra fel!!!!
MISS CCH
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Fotóverseny, vizespóló verseny? Ezigen. :P :P :P
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

CindR írta:A nyári záporok szerintem hangulatosak is, nagyobb meg nem jöhet. :D
Lajos, te meg készülj akkor úgy, hogy csomagtartóban utazol, mert ha jól emlékszem ez vár rád.... :twisted:

A fotópályázatot nagyonis támogatom, talán a honlapon csinálhatnánk a nyerteseknek egy külön galériát, vagy akár a nyertes képet használnánk linknek a találkozó galériájához... Gondolom lesznek még ötletek, majd kiokoskodjuk!

Ottvagyunkmáááár??? :roll:
Sajnos jól emlékszel :D
(OFF)De mé utaznék én csomagtartóban. Jó nekem az állítható GTi ülés. :D
Na majd most fogom kapni a verést mi :D (ON)
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Sziasztok Tudjátok hogy a Mátrán belül hova megyünk??? :?: csak mert beszéltem egy hegymászó haverommal és mondta hogy tud egy jó helyet,:Mátrafüred mellett a Sás-tónál!!füves placc!!!de ezt csak azért irtam hogy ha esetleg nem tudnátok hogy a Mátrán belül hova megyünk!!!
na puszi!! :P :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogi 2007 máj. 25, 01:19 pm-kor.
MISS CCH
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

[quote="Bogi"]Sziasztok Tudjátok hogy a Mátrán belül hova megyünk??? :?: ,:Mátrafüred mellett a Sós-tónál!!füves placc!!!na /quote]

Az Sástó! :lol: :lol: :lol:
ott van a kilátó, csónakázótó, nyáribob pálya.... az jó kis hely, de sátoros helyismeretem sajnos nincs, mer háznál szoktunk megszállni :)
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

én nem tudom hogy mi van ott,,nekem csak a haverom mondta!!!! :P :) :D de ez csak tipp volt!!!ja amugy bocs igen elirtam véletlenül:Sás-tó!!!
MISS CCH
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ezt olvassátok el. Msot nem tom de a fél út meg az M3 is le van zárva össze vissza ott a Cora és környékén meg más utak is.

http://index.hu/gazdasag/ghirek/?main:2007.05.24&313641
Válasz küldése