Vásárlási segítség
Szép jó estét!gaborbol írta:írj, ha van valami mert kíváncsi vagyok
Lett valami.
Elvergődtünk Szentendrére.Megnéztük a két Lancert.Egyik biztosan sérült volt és hót rozsda, meg oxid volt az egész motortere.A másikat annyira már meg sem néztük.Ott hagytuk a fenébe.
Aztán telefon hegyek, hátha találunk egy Corolla kombit Bpesten.Mondanom sem kell, amit kinéztünk, azokat már eladták.
Volt egy Szfehérváron még, amit nem vittek még el.Gondoltuk, ha már így áll, hazafelé megnézzük.Tetszett is, igaz, bevallottan sérült autó, de szépen ki van javítva.Két éves, 1.4 d4d, még garanciális, magyarországi.Végül is megvettük.Eddig tetszik.:)De bazira tartok a török Corollától.Majd meglátjuk.Sajna a 45 ezres szervíz a miénk, de abból a szempontból nem bánom, hogy alaposan átnézetem a kocsit akkor már.
Szegény kis Yarisban meg a légtömegmérő adta meg magát.Így alul alig ment, felül meg rángatott.De még így is megette a veszprémi dombokon felfelé a Nexiát.
Ami a bánatom, hogy a kézikönyv elkallódott, így most sürgősen keresek magyar nyelvű könyvet 2006-os Corolla kombi-hoz.Annyi a gomb benne, hogy hazafelé az út helyett azokat nyomogattam, de van bőven homályos pont még.
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Gratulálnák én is az autóhoz!
Amit jó, ha tudsz nem minden utca sarkon áll kombi corolla ebben az évjáratban. Igazi ritkaság számba megy!
Sőt a korosztályában ez az első kombi corolla a clubban!
Képeket!!!
Márka kereskedésekben nézd meg szerintem a könyvet ott biztos találsz vagy, ha van valakinek akkor szerintem úgy is sikít!
Amit jó, ha tudsz nem minden utca sarkon áll kombi corolla ebben az évjáratban. Igazi ritkaság számba megy!
Sőt a korosztályában ez az első kombi corolla a clubban!
Képeket!!!
Márka kereskedésekben nézd meg szerintem a könyvet ott biztos találsz vagy, ha van valakinek akkor szerintem úgy is sikít!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
l@cko írta:Szép jó estét!gaborbol írta:írj, ha van valami mert kíváncsi vagyok
Lett valami.Nagy szívás volt a tegnapi nap.
Elvergődtünk Szentendrére.Megnéztük a két Lancert.Egyik biztosan sérült volt és hót rozsda, meg oxid volt az egész motortere.A másikat annyira már meg sem néztük.Ott hagytuk a fenébe.
Aztán telefon hegyek, hátha találunk egy Corolla kombit Bpesten.Mondanom sem kell, amit kinéztünk, azokat már eladták.
Volt egy Szfehérváron még, amit nem vittek még el.Gondoltuk, ha már így áll, hazafelé megnézzük.Tetszett is, igaz, bevallottan sérült autó, de szépen ki van javítva.Két éves, 1.4 d4d, még garanciális, magyarországi.Végül is megvettük.Eddig tetszik.:)De bazira tartok a török Corollától.Majd meglátjuk.Sajna a 45 ezres szervíz a miénk, de abból a szempontból nem bánom, hogy alaposan átnézetem a kocsit akkor már.
Szegény kis Yarisban meg a légtömegmérő adta meg magát.Így alul alig ment, felül meg rángatott.De még így is megette a veszprémi dombokon felfelé a Nexiát.
Ami a bánatom, hogy a kézikönyv elkallódott, így most sürgősen keresek magyar nyelvű könyvet 2006-os Corolla kombi-hoz.Annyi a gomb benne, hogy hazafelé az út helyett azokat nyomogattam, de van bőven homályos pont még.
Szia L@cko !
Ne tarts a török Corollától. Párom TMH-nál dolgozik. Beszéltünk vele erről, hogy hányfelé gyárt a Toyota autót, és azt mondta, hogy a törökországi üzemük felülmúlja a többit minőségben, és hozzáállásban....egyedül talán a Japán üzemet nem.
Ja, és grat a kocsihoz! Szerintem sok-sok kellemes km-ed lesz vele.
Szia másik Lackó!Lackó írta:Szia L@cko !
Ne tarts a török Corollától. Párom TMH-nál dolgozik. Beszéltünk vele erről, hogy hányfelé gyárt a Toyota autót, és azt mondta, hogy a törökországi üzemük felülmúlja a többit minőségben, és hozzáállásban....egyedül talán a Japán üzemet nem.
Ja, és grat a kocsihoz! Szerintem sok-sok kellemes km-ed lesz vele.
Köszönöm a bíztatást!
Tudod, annyi mindent össze olvastam a neten vásárlás előtt, hogy megzavarta a fejemet teljesen.Persze, ki lehet fogni egy rosszabb példányt is, de melyik márkából nem.Lesz, ami lesz.
Eddig nagyon tetszik.Tegnap mentem egy kört szegény kis Yarissal, kb. olyan érzés volt, mintha Suzukiba ültem volna bele.
Szokatlan a nagysága a Corollának.Világ életemben kis autóim voltak.Szokatlan a kényelme is, mert az ülései nekem nagyon bejönnek.
Röhej, de munkából hazajövet alig várom, hogy beülhessek egy kör erejéig.
Minden jót kívánok Neked is!
Szia!
Sok sikert a GT-hez!
Most mentem egy kis kört a kocsival és az én, már nyugodt, lassan öreges stílusom mellett a kijelzőn nem volt 5.5 l-nél nagyobb érték.
Nagyon tetszik, majd vmikor meg fogom hajtani kicsit.
Tanácsolták, hogy menjek ki osztrákokhoz tankolni, mert a dízel nafta jobb minőségű.Lehet benne vmi, mert a Yaris is az osztrák benzinnel írt ki 4.6-4.7-es fogyasztásokat, ami magyar benzin esetén 5.4-.5.5 szokott
lenni.
Kellemes napot addig is!
Sok sikert a GT-hez!
Most mentem egy kis kört a kocsival és az én, már nyugodt, lassan öreges stílusom mellett a kijelzőn nem volt 5.5 l-nél nagyobb érték.
Nagyon tetszik, majd vmikor meg fogom hajtani kicsit.
Tanácsolták, hogy menjek ki osztrákokhoz tankolni, mert a dízel nafta jobb minőségű.Lehet benne vmi, mert a Yaris is az osztrák benzinnel írt ki 4.6-4.7-es fogyasztásokat, ami magyar benzin esetén 5.4-.5.5 szokott
lenni.
Kellemes napot addig is!
Nem egy utolsó szempont egyik sem.Annyit sztem megér, hogy 60 km-t gurulok érte, nem?
Fura is, hogy odakint nem akar mindenki átverni.
Szokatlan. 
Meglepi ért, bár használt autónál erre számítottam.De remélem, ez az utolsó.
Az első fékbetéteket cserélni kell.A bal első már a vashoz ér néha.
Milyen betétet érdemes bele venni?
Fura is, hogy odakint nem akar mindenki átverni.
Meglepi ért, bár használt autónál erre számítottam.De remélem, ez az utolsó.
Az első fékbetéteket cserélni kell.A bal első már a vashoz ér néha.
Milyen betétet érdemes bele venni?
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
nekem mindig azt mondták a családban, hogy olyan kocsit kell választani aminek megvan a szervízkönyve, ezzel szűkítheted a keresést.Balivus írta:Volt már toyotám, imádtam, Carina-e , 5 ajtós, padlizsán lila, gyönyörű volt. Azóta megfordult pár típus a kezem között, de most eljött a pillanat, a "meglátni és megszeretni". Az új corolla lett a kiszemelt.
Igazából elsősorban olyan információkért vagyok itt, amik a vásárlás elötti utolsó pillanatban még fontosak lehetnek. Reménykedem benne, hogy vannak itt olyanok, akiknek van már vele tapasztalata, és esetleg ismerik a gyenge pontjait.
A kiszemelt a 1.4 D-4D Luna
Megköszönném, ha egy két linkkel útba tudnátok igazítani innen oda, ahol kapok infókat, vagy pár mondatba ide válaszolnak az illetékesek.
köszönettel
Bálint
szóval ha megvan a kiszemelt szervízkönvyes autó, felhívod a szakszervízt, hogy mit lehet tudni az autóról... és máris kiderül, hogy érdemes-e vagy sem.
amúgy meg én vásárlás előtt bevinném egy szakszervízbe az autót, átnézetni. ha ezt nem vállalja az eladó, akkor tovább kell állni!
nekem hirtelen ennyi, a többiek majd mondják a többit
Először is, köszönöm a kellemes fogadtatást és a gyors válaszokat a fórumtagoktól! /respect
Lehet, hogy félreérthető voltam, de az új corolla alatt vadonatúj corollát értettem.
Ezzel kapcsolatban kérnék véleményeket, tapasztalatokat. Nem olyan nagyon régi konstrukció, de ahoz már elég ideje van a piacon, hogy a gyerekbetegségek kijöjjenek (ha vannak).
1.4 D-4D, Luna felszereltséggel
Szívesen fogadok minden tapasztalatot, amit úgy éreznek a szakértők, érdemes megosztani.
Köszönöm
Bálint
Lehet, hogy félreérthető voltam, de az új corolla alatt vadonatúj corollát értettem.
1.4 D-4D, Luna felszereltséggel
Szívesen fogadok minden tapasztalatot, amit úgy éreznek a szakértők, érdemes megosztani.
Köszönöm
Bálint
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Szia!
kis_andras kollégánkat keresd meg egy PÜ-ben, neki 1.4D4D-je van.
Amennyire tudom, váltógondokkal küzdött, jóllehet neki manuálisa van. M/MT váltót ha lehet, ne erőltesd, jót még nem hallottam róla.
Maga a kocsi jó, főleg a 2004 utáni, mivel a futóművön finomítottak egy keveset.
Az igazság az, hogy anno csak árultam őket, de nincs sok tapasztalatom vrlük. Sok sikert a vásárláshoz! Ja, és a totalcar tesztjeit is olvasd el!
kis_andras kollégánkat keresd meg egy PÜ-ben, neki 1.4D4D-je van.
Amennyire tudom, váltógondokkal küzdött, jóllehet neki manuálisa van. M/MT váltót ha lehet, ne erőltesd, jót még nem hallottam róla.
Maga a kocsi jó, főleg a 2004 utáni, mivel a futóművön finomítottak egy keveset.
Az igazság az, hogy anno csak árultam őket, de nincs sok tapasztalatom vrlük. Sok sikert a vásárláshoz! Ja, és a totalcar tesztjeit is olvasd el!