Sajnos Virág betegsége miatt a Rolla-Rutint és a kalandtúra első felét ki kellett hagynunk, pedig nagyon készültünk volna rá.
Így, hogy az elejét kihagytuk, meg még soha nem is Girbe-gurbáztunk kicsit nehéz volt felvenni a fonalat, de aztán amennyire tudtunk bekapcsolódtunk mi is. Nagyon szép helyeken jártunk, és örömmel konstatáltuk, hogy Magyarország ezen része, a kistelepülések nem roskadozó házakból állnak, hanem mindenhol szép rendezett és a környezethez illeszkedő a főtér, rendezett a városkép is. Nekem ez nagyon tetszett és nagyon örülök neki, hogy ezt is láthattuk. Az utak pont ellenkezőleg... (Egy X6-os rajcsávó majdnem kinyírt minket)
Mivel ez volt az első olyan ottalvós nyaralásunk, ahol nem volt ott egy Nagyi, vagy Papa sem, sőt a környezet is eltért a megszokottól, kicsit aggódtunk, de szerencsére a legtöbb akadályt ügyesen leküzdöttük. Bár hogy egész Tiszafüreden sehol nem lehet reggelizni, nekem kicsit érthetetlen és megmagyarázhatatlan.
Ami talán a legjobban tetszett, az az Ökocentrum. Csodálatos, XXI-századi, színvonalas, igényes, OLCSÓ és meglepő, hogy milyen színes és változatos a Tisza és a Tisza tó élővilága. Mi biztosan meg fogjuk még látogatni.
Az esti közös evés iváson sajnos a lányok már nem tudtak részt venni, de azért én jól éreztem magam.

Másnap megvártuk hogy a nagy meleg elmenjen, és szépen hazagurultunk.
Köszönjük szépen a szervezést, és a rengeteg munkát, amit beletettetek a találkozó megszervezésébe, lebonyolításába!