Teljesen vadállat lesz tőle az autód! VÁÁÁÁ!!!!
E10 - (1992-1997)
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Én is olyanokat szerettem volna, de szorít a pénztárca, no meg az idő.
Tegnap kerültem egyet a frissen felrakott P6000 gummákkal, az első benyomás nagyon pozitív. kellemesen "gokartos" lett az irányítás, a 195-tel ellentétben nem kell annyira gépészkedni a kormánnyal, és esőben is csendesen fut.
Majd ha bekoptak a heyükre, és lesz egy kis száraz és meleg aszfalt, véleményezem tovább.
Ja, a gumiteszt.com oldalon a Toyo lett a tesztgyőztes!! :re
Tegnap kerültem egyet a frissen felrakott P6000 gummákkal, az első benyomás nagyon pozitív. kellemesen "gokartos" lett az irányítás, a 195-tel ellentétben nem kell annyira gépészkedni a kormánnyal, és esőben is csendesen fut.
Majd ha bekoptak a heyükre, és lesz egy kis száraz és meleg aszfalt, véleményezem tovább.
Ja, a gumiteszt.com oldalon a Toyo lett a tesztgyőztes!! :re
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Felkerültek ma a Toyok 
Őszintén? Addig nem hittem el, hogy ennyibe fog kerülni 1 gumiteszt győztes abroncs, amíg a kezünkbe nem volt. Talán még most se
Megjött mind a 6 db, nem használt, nem sérült. Vadi újak és még 1 évesek sincsenek. 
12600 volt darabja, se több se kevesebb!!! Peremvédős, nagyon mély bordákkal szőrökkel, matricával, színes csíkokkal. Még tapasztalatot nem tudok mondani, mert úgy jöttem haza, hogy hátul bent volt a 4 télialu rajta a 4 175ös fulda télikkel, + a 4db 195 50 nyári régi Barumok. Úgyh meg volt pakolva rendesen s nem akartam fékezgetni, erősen kanyarogni. Bár nem félek. Bizti jó lesz
Örülök neki nagyon!
Ja és kigögőztettem a 15ösöket, legyártattam tehermentesítőket és az új gumikra ki is lettek centírozva. Úgyh elvileg most 210nél sem szabadna ráznia
Majd teszteljük
Bohi jövőhéten rakja fel őket
Őszintén? Addig nem hittem el, hogy ennyibe fog kerülni 1 gumiteszt győztes abroncs, amíg a kezünkbe nem volt. Talán még most se
12600 volt darabja, se több se kevesebb!!! Peremvédős, nagyon mély bordákkal szőrökkel, matricával, színes csíkokkal. Még tapasztalatot nem tudok mondani, mert úgy jöttem haza, hogy hátul bent volt a 4 télialu rajta a 4 175ös fulda télikkel, + a 4db 195 50 nyári régi Barumok. Úgyh meg volt pakolva rendesen s nem akartam fékezgetni, erősen kanyarogni. Bár nem félek. Bizti jó lesz
Örülök neki nagyon!
Ja és kigögőztettem a 15ösöket, legyártattam tehermentesítőket és az új gumikra ki is lettek centírozva. Úgyh elvileg most 210nél sem szabadna ráznia
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
tennél fel róla képet (úgy kompletten oldalról a kocsiról, felnivel együtt)DBandesz írta:6,5J15 a felniméret, 185/55R15 a gumiméret. Pont a méret! Jól mutat!
esetleg mailben is szívesen fogadom tothandras326@gmail.com
köszi
E11 facelift
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Felkerültek ma a Toyok
Örülök neki nagyon!
Tényleg nagyon állat a toyo! Ennyi pénzért vicc...Lyani írta:Természetesen csak zárt versenypányán tesztelünk. Cool
Láttam én is őket. Majdnem lincselés lett a vége. Laughing
MÁR ALIG VÁROM, HOGY FENNT LEGYEN!!!!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II