Update: Középkonzol szerelés: Hamutartó ki, két csavar a fűtésszabályzók alatt ki, keret kipattint, (két műanyag "fül" tartja a csavarok feletti, plusz alul a hamutartó szekció végén van műanyag kicsit erőből ki lehet húzni a keretet, mi késsel feszegettük a patentoknál és így sikerült).syab19 írta:Sziasztok,
Szeretném a segítségetek kérni, sajnos a középkonzol világítása megszűnt létezni.
Gondolom az izzó égett ki... Tudna nekem segíteni valaki, hogy hogyan férhetek hozzá az izzó foglalathoz?
E10 LB-ról van szó. Hogy tudom a középső betétet kiszedni, ha ki kell venni egyáltalán?
És arról van valakinek tapasztalata, információja, biztonsági öv szerelésével kapcsolatban?
Szegénykém nem húzza vissza az övet a helyére és szeretném megcsinálni, vagy cserélni kell?
Köszönök bárminemű segítséget és választ előre is!!!
Üdv. Szabi
Aztán nekem fekete doboz van tárolónak betéve azt 4 csavar rögzíti, azokat kivéve a "dobozt" ki lehet venni. Kicsit erősebben meghúzva a fűtésszabályzó füleket a gombokat le lehet szedni. Rádió ki, (mögötte elvileg van csavar, nekem nem volt) felül a digitális óra és a átellenes oldalt a szellőző rács magasságában van két patent, magunk felé húzva a konzolt "kiugrik" a helyéről.
Óvatosan kell levenni, mert az elakadásjelző, digitális óra és a hátsó szélvédő fűtéskapcsolójának kábeleit ne szakítsuk ki.
Ha el van távolítva a konzol akkor a fűtésszabályzó magasságában pontosan középen van egy prizma amit két oldalt tart két műanyag pöcök, kivéve a a prizmát középen van egy rizsizzó amit magunk felé húzva lehet kivenni.
Visszafele már könnyebb a dolog.
Bocsánat ha nem egyértelmű az írás, első alkalom és nem vagyok autószerelő
U.I.: Biztonsági öv E10 Corollához kapható valahol?
Üdv. Szabi

KE11 Sedan