Autós nyílt napok, versenyek - Hungaroring, Pannoniaring...
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Re: Autós nyílt napok (Hungaroring, Slovakiaring, Kakucsring
A múlt hét Szombati nyílt napról kérte Kristóf a komplett videót. (immáron telemetria nélkül).
Íme:
[BBvideo 800,480]https://www.youtube.com/watch?v=4sXm2OWsjcc[/BBvideo]
Íme:
[BBvideo 800,480]https://www.youtube.com/watch?v=4sXm2OWsjcc[/BBvideo]
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- habe
- Aktív fóruméletet élõ

Kicsinyt pozőrködök itten. Persze így a Subaruval adja ki.

Kicsi tükör kellene már, tudom. De egy valag pénz.

Kicsi tükör kellene már, tudom. De egy valag pénz.
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Nyamm de szép az az Evo...
egyszer megszalad és megunom a dízelt, tuti veszek egy IX MR-t

egyszer megszalad és megunom a dízelt, tuti veszek egy IX MR-t
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- habe
- Aktív fóruméletet élõ

MR-t ne keresd. Nincs miért.[Walaki]D`Lair írta:Nyamm de szép az az Evo...
egyszer megszalad és megunom a dízelt, tuti veszek egy IX MR-t![]()
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Lehet, hogy műveletlen vagyok, de az altezzában beams moci van?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Sancy
- Fanatikus fórumozó

Igen, 3S-GE Beams, by Yamaha
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Köszi Sancy!
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- mozso
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Luna
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Volt vki kint július 31-én a Hringen? Milyen volt?
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
- habe
- Aktív fóruméletet élõ

Meleg volt mint az állat.
Az első menet megszakadt, mert egy sti szétcsapta magát a célegyenes végén. Elfüstölt a féke, kézivel keresztben , lapjával csapta szét a habfalat, a gumikat és kicsit a szalagkorlátot.
A másodikat is megszakították, kitereltek, visszaengedtek, nem nagyon akadt tiszta kör.
A sikán után egy sávosra volt bójázva a pálya és nem tudni miért, de jó zavaró volt.
Nekem volt egy két hasznos tapasztalatom, de nem ment igazán.
A kv még jó.
Az első menet megszakadt, mert egy sti szétcsapta magát a célegyenes végén. Elfüstölt a féke, kézivel keresztben , lapjával csapta szét a habfalat, a gumikat és kicsit a szalagkorlátot.
A másodikat is megszakították, kitereltek, visszaengedtek, nem nagyon akadt tiszta kör.
A sikán után egy sávosra volt bójázva a pálya és nem tudni miért, de jó zavaró volt.
Nekem volt egy két hasznos tapasztalatom, de nem ment igazán.
A kv még jó.
- mozso
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Luna
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem semmi. Remélem nem sérült meg senki. Melyik STi volt az? A másodiknál miért lett leállítva? A bójázás is nagyon fura, kifolyt valami?
CCH vezetőségi tag
- habe
- Aktív fóruméletet élõ

Nem tudom, melkyik volt, de nem az usa arany, mert vele vidáman kergettük egymást .mozso írta:Nem semmi. Remélem nem sérült meg senki. Melyik STi volt az? A másodiknál miért lett leállítva? A bójázás is nagyon fura, kifolyt valami?
Nem sérült senki, ott sétálatk később a padockban.
A másodikban biztos hogy a doki kicsúszott a porkével, de ezen kívül nem tudom mi volt.
Eleve azzal fogadtak, hogy bójázva van a sikán után. Ráadásul sárga zászlóval. Fura.
Re: Autós nyílt napok - Hungaroring, Slovakiaring, Kakucsrin
Mivel nem mentem egy éve, tegnap a úgy döntöttem, hogy miután lemértük a kocsit csütörtökön az Autókorbelnél /336LE, 1272kg teli tankkal/, teszt jelleggel kimegyek a pirossal a Time Attack-ra és megnézem, hogy milyen így az autó. 2 éves WTCC- slickekkel mentem és kb 1 éve nem vezettem gyors kocsit, de a pirosat főleg nem. Ehhez képest az első gyors köröm 2:05 lett, ahol vérszemet kaptam az előttem elhaladó Szabó Tomi és a piros Bmw-je miatt, aki amúgy 2:00 körüli időt tud, akit meg akartam nézni, hogy mennyire tudom tartani. Ez a féktávokon, kanyarban elég jól sikerült, majd aztán az egyik Radicalt elengedtem a sikán után és lemaradtam a Bömösről, de így is láttam, hogy 2:05.6 lett a kör vége. 2 hűtőkör után tiszta volt előttem a terep és gondoltam megyek egy éleset.
Tehát akkor a gyors kör:
Kavs, a Lotusos srác volt előttem a célegyenes ráfordítóban és már ott jobban betekert kormánnyal érkeztem, ami egy kis megcsúszást eredményezett a kigyorsítás elején, de a féktávot nagyjából jól megcsináltam az 1-es kanyar előtt. A 2-esnél a Subarus srác nagyon jófej volt, de mivel rá figyeltem, így egy kicsit korán és túlfékeztem a kocsit és gondoltam akkor hamarabb gyorsítok ki. Na volt is már ilyen korábban is és sajna amikor ebben a kanyarban hátulról csikorognak a gumik, akkor az azt jelenti, hogy a hátulja még nem egyenletesen meleg, vagy a nyomás nem mindenhol ugyanolyan. Ez rögtön a 3-asban biztossá vált, ahol is 3 másodpercen keresztül korrigáltam, hogy ne dobjam el 130km/h körül. Miután ez megvolt, a Mansellt vettem, ahogy kb szoktam és a sikán is rendben volt, bár később amikor beültem Gönczi Zsolti mellé, Valló Zoli ment előttünk. Na legközelebb azt én is megpróbálom úgy! Az alesi után a 12-esben volt még egy kis korrigálás, majd a célegyenes ráfordítót szintén óvatosan vettem. Inkább kb 1 seccel később padlóztam, addig csak tartott gázon voltam, hogy ne menjen el a segge ismét. 2:04.2 lett a vége.
Összegzésképpen ez így kifejezetten jól esett, mert ma sok más eszembe jutott, de az nem, hogy 3. leszek ezzel az idővel. Szerintem amúgy egy általam jól összerakott körben 2:01- et tud ez a kocsi, de ez majd még kiderül idén szeptemberben. Addig kipakolom belőle azt a 30 kilót, amivel még a kategóriámban maradok és a teszt utáni gyerekbetegségeket is orvosoljuk.
[BBvideo 800,480]https://www.youtube.com/watch?v=a2H5qAAhYW4[/BBvideo]
Van egy videóm is, ahol Habe-re gyorsítok rá a célegyenesben. Nem tudom, hogy ő csinált e felvételt, de nagyon látszik a súlykülönbség már a kigyorsításnál is, persze ha nem padlózott, akkor nem szóltam.
Tehát akkor a gyors kör:
Kavs, a Lotusos srác volt előttem a célegyenes ráfordítóban és már ott jobban betekert kormánnyal érkeztem, ami egy kis megcsúszást eredményezett a kigyorsítás elején, de a féktávot nagyjából jól megcsináltam az 1-es kanyar előtt. A 2-esnél a Subarus srác nagyon jófej volt, de mivel rá figyeltem, így egy kicsit korán és túlfékeztem a kocsit és gondoltam akkor hamarabb gyorsítok ki. Na volt is már ilyen korábban is és sajna amikor ebben a kanyarban hátulról csikorognak a gumik, akkor az azt jelenti, hogy a hátulja még nem egyenletesen meleg, vagy a nyomás nem mindenhol ugyanolyan. Ez rögtön a 3-asban biztossá vált, ahol is 3 másodpercen keresztül korrigáltam, hogy ne dobjam el 130km/h körül. Miután ez megvolt, a Mansellt vettem, ahogy kb szoktam és a sikán is rendben volt, bár később amikor beültem Gönczi Zsolti mellé, Valló Zoli ment előttünk. Na legközelebb azt én is megpróbálom úgy! Az alesi után a 12-esben volt még egy kis korrigálás, majd a célegyenes ráfordítót szintén óvatosan vettem. Inkább kb 1 seccel később padlóztam, addig csak tartott gázon voltam, hogy ne menjen el a segge ismét. 2:04.2 lett a vége.
Összegzésképpen ez így kifejezetten jól esett, mert ma sok más eszembe jutott, de az nem, hogy 3. leszek ezzel az idővel. Szerintem amúgy egy általam jól összerakott körben 2:01- et tud ez a kocsi, de ez majd még kiderül idén szeptemberben. Addig kipakolom belőle azt a 30 kilót, amivel még a kategóriámban maradok és a teszt utáni gyerekbetegségeket is orvosoljuk.
[BBvideo 800,480]https://www.youtube.com/watch?v=a2H5qAAhYW4[/BBvideo]
Van egy videóm is, ahol Habe-re gyorsítok rá a célegyenesben. Nem tudom, hogy ő csinált e felvételt, de nagyon látszik a súlykülönbség már a kigyorsításnál is, persze ha nem padlózott, akkor nem szóltam.
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ismét egy sok 10x nézhető, elemezhető, 18-as karika után kommentálható videót sikerült összehozni. Az idő meggyőző! Gratulálok itt is! 
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
Köszi!
Az ívek nem a legjobbak, ezt vállalom, de mennem kellett volna még, csak volt egy kis olajcsepegésem és nem akartam elrontani a többiek játékát. Az olajhőfokjeladótót jött kb 1 deci a 2 óra alatt, ahol parkoltam, így nem erőltettem a dolgot, de szeptemberben -30kilóval jó bemelegített, beállított guminyomással megpróbálom a 2:01-et megcsinálni. Valahol azt érzem realitásnak ezzel a setuppal, ha mindenklappol és üres a pálya. Plusz a váltóval kell kezdeni valamit. Majdnem egy másodperc telik el egy felfelé és a visszaváltásnál is, pedig short shifterem van.
Az ívek nem a legjobbak, ezt vállalom, de mennem kellett volna még, csak volt egy kis olajcsepegésem és nem akartam elrontani a többiek játékát. Az olajhőfokjeladótót jött kb 1 deci a 2 óra alatt, ahol parkoltam, így nem erőltettem a dolgot, de szeptemberben -30kilóval jó bemelegített, beállított guminyomással megpróbálom a 2:01-et megcsinálni. Valahol azt érzem realitásnak ezzel a setuppal, ha mindenklappol és üres a pálya. Plusz a váltóval kell kezdeni valamit. Majdnem egy másodperc telik el egy felfelé és a visszaváltásnál is, pedig short shifterem van.
- habe
- Aktív fóruméletet élõ

1460kg voltam sajnos. Pótkerék, emelő, sátor, csónak, minden bent volt. Szívok a 0,6-al büntetett tartályos gátló miatt, túl kell pakolnom az autót, hogy a race2-ben maradjak. Próbálom kisakkozni a minimál súlyt, de nehéz , mert az itthon darabra kimért alkatrész súlyok összege, nem pontosan adja a pálya mérlegen mért különbséget. Persze ettől, még sokkal jobb időt kellene mennem, ez csak egy dolog.
Mentem veled ja, de talán ha 10%-ot visszaengedtem, nem többet. Élt bennem a múltkori célegyenes végi affér a bmw-vel. Inkább béke legyen, végtelen. (:
Jót mentél, a féked is jót fog, már vizionáltam a bukóteret mögéd sorolva.
Én még küzdök mint disznó a jégen, nem tudok sokat menni, nem is csinálom régóta, így erőszakosan kell az automatizmusokat leküzdenem. De néhány dologban sikerült meghaladnom magam, az időjárás is pazar lett a vége felé. A pálya meg nagyon jó volt egész nap, ezt az időkön is lehet látni. Jó buli volt.
Ja, Valló Zoli úgy előzött meg a hosszú lejtó alján a jobbosban, hogy szem nem maradt szárazon. Szerintem nekem jobban tetszett, mint neki. És aztán az 1:58-as autóval lábon haza ment. Respect.
Videót még nem néztem, hogy sikerült.
Mentem veled ja, de talán ha 10%-ot visszaengedtem, nem többet. Élt bennem a múltkori célegyenes végi affér a bmw-vel. Inkább béke legyen, végtelen. (:
Jót mentél, a féked is jót fog, már vizionáltam a bukóteret mögéd sorolva.
Én még küzdök mint disznó a jégen, nem tudok sokat menni, nem is csinálom régóta, így erőszakosan kell az automatizmusokat leküzdenem. De néhány dologban sikerült meghaladnom magam, az időjárás is pazar lett a vége felé. A pálya meg nagyon jó volt egész nap, ezt az időkön is lehet látni. Jó buli volt.
Ja, Valló Zoli úgy előzött meg a hosszú lejtó alján a jobbosban, hogy szem nem maradt szárazon. Szerintem nekem jobban tetszett, mint neki. És aztán az 1:58-as autóval lábon haza ment. Respect.
Videót még nem néztem, hogy sikerült.