Fáradtan és aggályokkal indultam neki az idei Tavaszi talinak.
Vuduztuk 1 héten át az időjárást, eddigi találkozóink 99,9%-nál kegyes is volt hozzánk, de ébredést követően igencsak elkámpicsorodtam.
Reggel 6 körül kocsimosás az esőben
Pakolászás, aztán indulás a várni az első érkezőket.

Jeee
Nagy meglepetésemre a gyülekező előtt már ott várt 4-5 autó, köztük az E8 Liftback trióval
Elkezdtem reménykedni, majd a vezetőség nagy örömére alig volt aki visszamondta a találkozót.
Nagyon megtisztelő, hogy ilyen időben is, konkrétan esőben nekiindulva is kitartotok a klub mellett!!

Köszönjük! Több, mint 80 fő és 40 autó volt jelen. Esőben ezek bizony szép számok!

A szombati nap kellő bizonyíték volt arra, hogy bármilyen idő is jöhet, egy ilyen közösség garantálja a jó hangulatot!!!
Az érkezést követően az eső is alább hagyott és mindenki nyitott szájjal kacagott

Elkezdődtek egymás vérének baráti szívásai, plusz olajzott csapatként megkezdődött a sátrak állítása, a tűzrakók kialakítása, illetve a CorOlimpia felállítása.
Közben Pali az új csúcskopterrel ismét csinált pár jó felvételt
Szerintem szuper nap volt és ha esett, akkor is pont jó időben (pl kaja közben).
A nap is kisütött többször és a hangulatra tényleg nem volt panasz!
A gyönyörű Corolla-kat se felejtsük!
Ezúton is köszönet a szakácsoknak az Isteni eledelért
Na meg gratula a CorOlimpia nyerteseinek! Nem adtuk ingyen a rengeteg ajándékot érmet és serleget.
Ügyesek voltatok!!!
I. Bruce E9
II. Bohi
III. Ewing
Este 6 után hagytuk el a területet.
Nem szemeteltünk és sikerült úgy átadni, ahogy birtokba vettük! Köszönjük mindenkinek, aki maradt pakolni!!
Jövőre, jobb időben, ugyanitt!!
További
KÉPEINKET ITT tekinthetitek meg. (Kiki, Pacsker)