Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Csak tudod, most hogy pénteken megvettem az autószállitót ő volt az első aki rámírt hogy vasárnap csináljak neki fuvart, és hogy az egyik Carina ha érdekel enyém lehet. Majd közli ma, hogy boccs, vannak előtted mások is...
Velem még nem beszélt, szóval a mások nem én vagyok.
És egy teljes autó amúgy se kéne, max apróságok tarcsiba.
De azé szójjábe, minden alapod megvan rá.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A legszebb a gyöngyház-fehér, szürkében kb a legcsúnyább. Nem azért adják bagóért, mert jobbkormányos. Nem érnek ezek semmit, pedig jó gépek. Itt 1000 euróért már-már a Luxury felszerelésest adják, nem ilyen összevert állapotban. 800 euróért majdnem enyém lett egy magyar pár autója, évek óta náluk volt, mindent felújítottak rajta. Ha az átlagnál normálisabb gazdája volt, akkor bennük szokott lenni a JDM szőnyeg is, na az valami brutáljó anyagból készült, csak úgy mint a Serámban volt. Lakóautónak átalakítva.
Jóféle!
És még fantázia is lenne benne. Ezekért én mindig odavoltam.
Coupe-hoz van is alkatrészem
Mintha 7-8 évvel ezelőtt úgy hirdették volna, hogy 4 téglára fel volt bakolva és lógtak a kerekei, hogy ne terhelje a rugót.
Veterán CCH-sok? Az lehet?
Klubelnök