E8 alkatrészek (1983-1987)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

Hát így van! Ezeket meg kell becsülni! :D A 80-as évek luxus családi autói "voltak"! 8) Alkatrésznek mondjuk nem jönne rosszul. Sajna az idő vasfoga az én kicsikémen is meglátszik. Sajna rohad pár helyen... :cry:
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Amúgy a Supra Trend szerviz falán lóg egy kép... AE82 liftback brutálisan széles kerekekkel, megültetve éppen rallizik... 8)

Kint a parkolójukban meg egy háromajtós hatchback szokott álni, szintén rallis öltözetben...

Más: Ha valaki véletlenül jár bontóban, és eszébe jut, kérdezze már meg, hogy van e ae82-be fordszámmérős műszerfal... :D Jövő héten körbetelefonálok. Előre is köszi.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

CindR!

Nem hagytál el véletlenül a Supra Trendnél néhány szórólapot? :P
Vagy reklám fejében lehet? Banner a lapra illyesmi.
CSak azért, mert 2 héten belűl mennem kell oda zöldkártyára s akkor vinnék.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Akkor még nem volt szórólapom, de rendes a főnök (Zeke Zsolt), biztos meg lehet vele beszélni valamit. Csak mióta a váltómmal szórakoztak, nem bízom bennük. Mondhatnám, szinte utolsó elötti lehetőségnek van meg a számuk....
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Ismerem a főnököt, bepróbálkozom, hátha. :wink:

Elporladva 2016...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Bepróbálkoztam, szórólapok ott figyelnek! :P

Elporladva 2016...
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Zed Kristianz írta:Bepróbálkoztam, szórólapok ott figyelnek! :P
Ha a többiek rábólintanak, én kineveznélek a CCH marketing menedzserének! :twisted:
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Bogi »

:D :wink: :wink: :D
MISS CCH
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Huha!!!!

Nem várt megtiszteltetés CindR, nem is tudom mit fogjak meg hirtelen....
Nagyon köszönöm a bizalmat. :oops: :oops: 8) :idea: :!: :mrgreen: :wink:

Nevezzük nevén a gyereket......

CCH Marketing és PR felelős???? (PR mint közönségkapcsolat - hirdetés és reklám)

Ha beleegyeztek, ezt a titulust használnám az aláírásban, kicsit rövidebben.

Odáig vagyok.... :oops: :P

Elporladva 2016...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Ha Matyi (mint megválasztott klubelnök --- bátorkodtam őt így hívni már a Totalcaros cikkben) és még valaki, 1-2 aktív (CindR-t leszámítva - már voksolt) tagunk rábólint, akkor, de csak akkor venném fel eme címet.
Rendben?

Elporladva 2016...
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: MEDVEEE »

Sziasztok!

Nekem 84-es szedán corollám van (CE80, ami azthiszem, hogy az AE82-vel kompatibilis). Engemet küszöb érdekelne újonan meg első lökös :) A lökös lehet használt is, csak jó állapotban legyen.
Köszike! :P
szevasztok
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

MEDVEEE írta:Sziasztok!

Nekem 84-es szedán corollám van (CE80, ami azthiszem, hogy az AE82-vel kompatibilis). Engemet küszöb érdekelne újonan meg első lökös :) A lökös lehet használt is, csak jó állapotban legyen.
szevasztok
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, jövőre karosszéria munkák várnak rám, vagyis a pénztárcámra. Mikor legutóbb néztem, a Unixtrade-nél 9 ezer körül volt darabja a küszöböknek. Érdemes az Autótéka2000-nél érdeklődni, sokszor igen nagy kedvezménnyel adnak alkatrészeket. Értsd úgy, hogy amit én megvehettem volna 7000-ért gyújtáskábeleket a unixban, tőlük 5000 ft-ért kaptam volna (unix cimkével..). Az más kérdés, hogy nem volt jó az autómoz. Szóval érdeklődj! :wink:
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Arra jártunk Anzsival és megkérdeztük a hatchback-et. Vagyishát megpróbáltuk volna. a ház előtt ami állt :) nem volt kis kunyhó. Mosmtár világosban szemügyre lehetett venni. 66os volvo, 2 maserati(egyik alkatrésznek) alfa, .... még vagy 5 autó. Kijött a feleség és mondta, h yűjti az autókat. jó aki megteheti :lol:

De sajnos nem az övüké votl a corolla. hanem a szembe szomszédé. Sokszor mondták már neki, h vitesse el a kerítésük elől, de semmi. Azt mondt a hölyg, h sokan betalálták már a kocsival kapcsolatban, de nem sikerült megegyezni vele. Nem jó hír :? próbáltunk beüvöltözni a szembeszomszédhoz. az a másik ház ellentéte. No csöngő, gaz mindenütt, úgy hogy a házat se látod. talán még dolgozott... Megpróbálhatjuk még1x.
Viszont nyitva votl az anyós. Az autó nagyon poros. Elöl a mi lökösünk van rajta, de nagyon pofás!!! színre fújva elöl hátul. Olyan pezsgő metálos lehet kicsit több barnával. Ahhoz képest, hogy méteres gazban áll, szinte nem is rohad. Egész jó állapotú. 1.3 porlasztós 12V.
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

CindR írta:
MEDVEEE írta:Sziasztok!

szevasztok
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, jövőre karosszéria munkák várnak rám, vagyis a pénztárcámra. Mikor legutóbb néztem, a Unixtrade-nél 9 ezer körül volt darabja a küszöböknek. Érdemes az Autótéka2000-nél érdeklődni, sokszor igen nagy kedvezménnyel adnak alkatrészeket. Értsd úgy, hogy amit én megvehettem volna 7000-ért gyújtáskábeleket a unixban, tőlük 5000 ft-ért kaptam volna (unix cimkével..). Az más kérdés, hogy nem volt jó az autómoz. Szóval érdeklődj! :wink:
Köszi szépen :)
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Pacsker írta:Arra jártunk Anzsival és megkérdeztük a hatchback-et. Vagyishát megpróbáltuk volna. a ház előtt ami állt :) nem volt kis kunyhó. Mosmtár világosban szemügyre lehetett venni. 66os volvo, 2 maserati(egyik alkatrésznek) alfa, .... még vagy 5 autó. Kijött a feleség és mondta, h yűjti az autókat. jó aki megteheti :lol:

De sajnos nem az övüké votl a corolla. hanem a szembe szomszédé. Sokszor mondták már neki, h vitesse el a kerítésük elől, de semmi. Azt mondt a hölyg, h sokan betalálták már a kocsival kapcsolatban, de nem sikerült megegyezni vele. Nem jó hír :? próbáltunk beüvöltözni a szembeszomszédhoz. az a másik ház ellentéte. No csöngő, gaz mindenütt, úgy hogy a házat se látod. talán még dolgozott... Megpróbálhatjuk még1x.
Viszont nyitva votl az anyós. Az autó nagyon poros. Elöl a mi lökösünk van rajta, de nagyon pofás!!! színre fújva elöl hátul. Olyan pezsgő metálos lehet kicsit több barnával. Ahhoz képest, hogy méteres gazban áll, szinte nem is rohad. Egész jó állapotú. 1.3 porlasztós 12V.
Az nem gond, ha poros, de jó volna azért beszélni a tulajjal, mert nagyon mozgatja a fantáziáám. Ha nincsenek ott a háznál, akkor kell tenni valami papirost, hogy érdekelne az autó meg telszám, vagy mit tudom én:D Esetleg megkérdezni azt a milliomos nénit, hogy mikor szokott ottlenni a tulaj :) Köszi hogy megérdeklődtétek, remélem azért sikerrel jártok, ha mégegyszer arrajártok :P
Válasz küldése