Én lehet, hogy el tudok menni. Akár 1 autóba összeülve, bandázva.
ZDoman, RWD kiállít
Bardos6 jelezte, hogyha ideje engedi kinézne.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha valakit érdekel és csak egy adott napon tud kimenni az jelezze előre a dátumot ha lehet.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
A lényeg:
Az első szakasz rajtja: 2015. 12. 28. 15.30 (csökkenő rajtszámmal)
A második szakasz rajtja: 2015. 12. 29. 07.30
Engem érdekel.
29-én Székesfehérváron leszek. Talán korai kiérkezés esetén 1-2 órát tudok maradni.
28 vagy dolgozom vagy Bicske. Esetleg késő du./este ki tudok látogatni
Klubelnök
Nekem eddig úgy néz ki a kedd jobban megfelel, de a hétfő sem teljesen esélytelen.
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Sajnos ez nekem kimarad, sokáig fogok dolgozni mind a két nap előreláthatólag...
Amúgy meddig van kint móka? Tényleg 7-8ig mennek? Zoli így emlékszik, de én már nem emlékszem pontosan.
Ma szerintem ha nincs csúszás a programban - bár miért ne lenne - akkor kb 17:30 - ig mennek.
Én holnap reggel 1/2 8 - körül megpróbálok kiérni. Ha jön még valaki és szeretne minitalizni az jelezze.
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Az I. Veszprémi Toyota Sportautó Találkozóról tud valaki valamit? Most találtam róla egy hirdetményt a pofakönyvbe. 2016.6.25. a dátum.
Díjtalan a belépés, vannak programok arra egy ezredes a nevezési díj.
-Szépségverseny
-Szlalom
-Gyorsulás
-Kipuff hangnyomás
Japcarfest ápr 10? Én meg pár barátom kinézünk, akinek van kedve csatlakozni szívesen várjuk!
4 éve akarok kinézni, és ez az első, hogy nem dolgozom
Én ottan leszek-e