Uaz?IceRocko írta:Nagyon király!Én még régebben, mikor volt egy 469b UAZ-unk. A bátyámmal neki indultunk a Börzsönynek
Tudtok élni. Keményebbek vagytok, mint Csoki.

Uaz?IceRocko írta:Nagyon király!Én még régebben, mikor volt egy 469b UAZ-unk. A bátyámmal neki indultunk a Börzsönynek

Hát nem. A terepjárok pusztulásnak okai között az elsők között van, a nem alapos mosás. (ez bebújós, izoláló felszereléses takarítást jelent, kipiszkálással vegyítve)toytomi írta:Dagonya lvl 1000Gondolom ez nem az 500-ból lemosom kategória utána.

Mi volt neked?Slampixxx írta:Sajnálom, hogy eladtam az enyémet, úgyhogy elhatároztam, hogy veszek megint egyet. Még csak terepen se jártam vele, tiszta gáz. Matyi síkságra szervezte a találkozót.

...Fészbúk Lacit le kell kötözni, mert nem érti mi ez az óvoda, el akar tévedni, medvét akar sütni nyárson, meg ilyenek. Fiatalság, bolondság.
Az angol brand egész sokáig bírja. Kb 10-et üt az óra, mikor lerobban az első....

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Köszönöm. Erdélyt nem lehet überelni. Lehetett volna, még Erdélyebbel, de a keleti-kárpátokba soha nem volt idő eljutni.Pacsker írta: Most volt időm a két túrát vizslatni
Köszi, köszi!!!
Óriási az erdélyi sztori. Nagyon jó a szöveg, na meg a túra is irigylésre méltó
Fiatal sofőr, szeleburdi történet.Pacsker írta: Itt mit csináltok?
Az utána levő képeken vizet szívott és azt próbáljátok orvosolni?
Ilyenkor sosincs vízütés? Mi a megszokott eljárás? Miért gázolt ilyen mélyen, ha nincs snorkele? Vagy ő volt az első?
Egyrészt valóban rossz szokás, erőfitogtatás, disznó módjára belehenteregni a vízbe, tető fölé csapó hullámokat kelteni. A képen még nem ez a kategória látható. A meder alja, tele volt kővel, fával, és ezek miatt volt nagyobb a lendület.Pacsker írta: Itt látszik, hogy nem nagyon követi le a torlóhullámot. Vagy nagy volt a dagonya és kellett a lendület?
Nem lesz menés, mert befejezetem. Majd lassan kiderülhet, miért.Pacsker írta: Brutál jók a képek. Köszönöm!
Ha van valami közeli menés és lehet szájat tátani, majd esetleg szólj. Csöndbe leszek és dokumentálok.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Nincs csönd. Kérdezni kötelező, különben nincs csacsogás és uncsi az egész.RWD írta:Lehet hogy félreértem és nincs félreértés, de a legutolsó képen gázoló autó nem ugyanaz, mint amelyik beszívta a vizet (az elmondás alapján, meg hát ezen van is snorkel). Ha Én értettem félre a kérdéseket, nevem csönd.