Bohi!Bohi írta:Húha, itt aztán pörögnek a dolgok. Nem akarok beleszólni a dologokba nagyon, de erről a XVIIkeres "csapat"-ról egy kicsit írnék. Egyszerűen közel lakunk egymáshoz, Pampi pl 500 méterre tőlem, és nagyon nagy örömömre jól összebarátkoztunk. Ezért nagyon hálás vagyok a klubnak! Nem minitalikól van szó, hanem sokszor csak összefutunk az utcán, beszélgetünk, ennyi. Többnyire spontán talik. Ezt azért gondoltam leírom, mert sokan nem tudják. Nem kibeszélős megbeszélt időpontokról van szó...
Erről a vitáról annyit, hogy tényleg nem tesz jót klubnak. Az új tagok is látják a vitákat és ez pl nekem nem tetszene, ha most ismerkednék a klubbal. Amúgy adminként én már töröltem volna B26-ot. Bocs, de tényleg. Ilyenkor egy személyes beszélgetés, ha nem működik utána, akkor meg viszlát. A fórumszabályzatot pedig támogatom, ha gondoljátok segítek összeállítani, bár nincs nagy tapasztalatom benne...
Téged tartottalak eddig a 4-esből a legnormálisabbnak!
Mindegy!
A mi "minitalijaink" sem megbeszéltek max annyira,hogy közzé tesszük,s mi is futunk össze spontán ez természetes,csak mi nyitunk felétek is ellentétben veletek!
Törlésről annyit,hogy mondjuk ahhoz két ember kell,hogy beszélgetés legyen!
Sem az ultimátum kiadása,sem a csöndes fű alá bújás nem számít beszélgetésnek az én szótáramban!
Nos veled még Kikin kívül szívesen leülnék 4szem közt,de tudom úgy sem fogsz élni ezzel!
Ennyi!
Már nem érdekel!

KE11 Sedan