No, megjöttek a tömítések, beraktam, faxaIceRocko írta:Ez mondjuk várható volt, hogy szombaton nem dolgoznak teljes kapacitással.
Üdv
No, megjöttek a tömítések, beraktam, faxaIceRocko írta:Ez mondjuk várható volt, hogy szombaton nem dolgoznak teljes kapacitással.

köszi, várokPiciPeti írta:Levegős valamelyik injektor, vagy a híd. Nekem is ilyen volt hasonló beavatkozás után, 3 hengerrel indult, stb... Pár nap, és elmúlik.
No, vártam, nem javult a hidegindítási nehézség, úgyhogy tovább keresgéltem. A hidegindító szelep kiszerelésekor, egy nagy adag dzsuvát találtam a szelepen letisztítottam, meg meg is lett ultrahangozva, de nem megy át rajta a benya. Csattog a szelep része, de valami úgy be van épülve, hogy nem tudja kidolgozni. Megpróbálok itt Pécsen nézni bontottat, ha nem találok, akkor lehet kérlek egy pici segítséget, hogy merre induljak. Csütörtökön mondjuk pont kell Pestre mennem...PiciPeti írta:Levegős valamelyik injektor, vagy a híd. Nekem is ilyen volt hasonló beavatkozás után, 3 hengerrel indult, stb... Pár nap, és elmúlik.
Pécsen nincs. Budapesten merre érdemes érdeklődni?cuccolós írta:No, vártam, nem javult a hidegindítási nehézség, úgyhogy tovább keresgéltem. A hidegindító szelep kiszerelésekor, egy nagy adag dzsuvát találtam a szelepen letisztítottam, meg meg is lett ultrahangozva, de nem megy át rajta a benya. Csattog a szelep része, de valami úgy be van épülve, hogy nem tudja kidolgozni. Megpróbálok itt Pécsen nézni bontottat, ha nem találok, akkor lehet kérlek egy pici segítséget, hogy merre induljak. Csütörtökön mondjuk pont kell Pestre mennem...PiciPeti írta:Levegős valamelyik injektor, vagy a híd. Nekem is ilyen volt hasonló beavatkozás után, 3 hengerrel indult, stb... Pár nap, és elmúlik.