Kedvezményes kötelezõ biztosítás

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Nem kötelezhetnek rá,hogy ilyen mértékű pénzkiadobást csinálj feleslegesen.Meg különben is......a yo qva anyukájukat.
De egyébként azt sem értem,hogy milyen alapon akarták az ügyfelekkel kifizetetni azt amivel ők beúsztak.Milyen jogon?Van erre törvény?
Yah és miért is küldik a csekket ha igázából már nincs is biztosításom.Mire fel fizetném be??Kinek?A cég becsődölt.Ez a pénz hova megy?
Ebben a qrva országban tényleg mindent meg lehet csinálni.Undorító úgy ahogy van.Ha nem vagy egy utolsó patkány aki pénzért az anyját is akkor éhen döglesz mert még a xart is kihúzzák belőlled ezek a mocskok. :evil:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

sprintike írta:Nem kötelezhetnek rá,hogy ilyen mértékű pénzkiadobást csinálj feleslegesen.Meg különben is......a yo qva anyukájukat.
De egyébként azt sem értem,hogy milyen alapon akarták az ügyfelekkel kifizetetni azt amivel ők beúsztak.Milyen jogon?Van erre törvény?
Yah és miért is küldik a csekket ha igázából már nincs is biztosításom.Mire fel fizetném be??Kinek?A cég becsődölt.Ez a pénz hova megy?
Ebben a qrva országban tényleg mindent meg lehet csinálni.Undorító úgy ahogy van.Ha nem vagy egy utolsó patkány aki pénzért az anyját is akkor éhen döglesz mert még a xart is kihúzzák belőlled ezek a mocskok. :evil:
Pontosan... Ez az ország sztem szadistább az emberekkel, főleg a Magyarokkal mint az Orosz, Olasz, Ukrán maffia együttvége azzal akivel baja van... kb...
Hát de tényleg úgy látszik őket nem zavarja hogy pörög lefele a 30 nap...
És akkor kész nem mehetsza kocsiddal, hacsak nem baszol el közel 100 rudit meint. és akkor is ki tudja mi lessz....

Kaptam Emailt a Netrisk-től. Azt írják, hogy a mostani törvény szerint, a harmadik negyedéves kötelező az Szeptember 30 ig érvényes és még elvileg arra jönne 30 nap türelem. Tehát elviekben a rendőr nem büntethet meg. A baj viszont az, hogy ez sem száz százalék... Viszont a negyedik negyedévre tuti nem lessz kötelező úgy nézze mindenki.

Ellenben ha csak most 30 napig érvényes ez a kötelező azaz türelmi időben vagyunk, akkor a MÁV ami már nem is létezik köteles lenne visszafizetni a kötelezőket.

Komolyan össze kéne fognia az embereknek és senki ne fizesse be...

Másrészt ne nézzünk ilyen club kedvezményes kötelezőt?

Úgyhogy most szorongatva de várni kell két-három hetet, hogy mi lesz.

Újabb fejlemény illetve nem fejlemény az üggyel kapcsolatban!
Azt hiszem már sokan olvastátok a cikket, de érdemes mindenkinek!

http://index.hu/gazdasag/magyar/nemfiz080729/

Aki azon töri a fejét, hogy melyik biztosítóhoz menjen át, az máris kezdheti törölni a listából a legolcsóbb TIR-t. Ugyanis már ott is vizsgálat van. Állítólag nem félnek a vizsgálattól. HAHAHA... Szóval most gondolom azért húzzák a Mávval az időt, mert konkrétan lehet más biztosítóknál még nagyobb disznóság van. Csak a MÁV nál derült ki előbb. Mert a többi biztosító ennek a pénznek a többszörösét szedi be, ezért a többszörösét lehet sikkasztani... Szóval azt hiszem izgalmas időszak elé nézünk. Ahhoz képest, hogy heteken belül 200 ezer autón nem lessz kötelező, egész nyugis a helyzet.
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Layosh írta: Ahhoz képest, hogy heteken belül 200 ezer autón nem lessz kötelező, egész nyugis a helyzet.
Az enyémen már egy hónapja nincs. :oops: :P :oops:
Ma beszéltem a biztosítós néninkkel, és azt mondta, ez csak egy adminisztrációs gond lehet, nincs köze a mávnak ehhez.
Viszont aki marad mávos, az elvileg kihúzhatja a biztosítóváltásig dorgálás nélkül, CSAK ha eseményt csinálsz, nem annyira biztos hogy kiáll melletted a biztosító.
Ezt úgy meg lehet gyorsítani-aki úgy véli, biztonságosabb egy másik biztosító, ami (elvileg) tuti fizet, ha baj van-, hogy kötsz valakivel egy üzembentartóit, és akkor rögtön mehet a biztosítókeresés.
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Lyani »

Na most mi lesz velünk? :roll:
Nem hallottam a fejleményekről, nem voltam információközelben.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Most az van hogy még nagyjából két heted van, hogy átmenj másik biztosítóhoz. TIR, GENERTEL meg mittomén ezek a legolcsóbbak. Szóval szépen kihúzták a lovat alólunk. És még lehet az is van, hogy a negyedik negyedévet ki kell előre fizetni. A harmadik negyedév fenntebb eső részét, amit már sokan a MÁV felé kifizettünk, azt elveszettnek tekintik. Tehát az új biztosítónál, az új díjjal azt is be kell fizetni.
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

És mi a rákot csinálnak azzal a pénzzel, amit most fizettünk be? :x
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Layosh írta:Most az van hogy még nagyjából két heted van, hogy átmenj másik biztosítóhoz. TIR, GENERTEL meg mittomén ezek a legolcsóbbak.
Ha szabad egy javaslatot adnom, a TIR-t ne válasszátok, mert ugyanolyan ganyé mint a MÁV volt! A Genertel olcsóságára pedig rém egyszerü a válasz. Mivel online biztosító, nem kell külön foglakoztatnia biztosítási ügynököket szerte az országban, így jóval olcsóbban tud szolgáltatást nyújtani, mint más biztosító!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: six »

sprintike írta:De egyébként azt sem értem,hogy milyen alapon akarták az ügyfelekkel kifizetetni azt amivel ők beúsztak.Milyen jogon?Van erre törvény?
Igen, mivel a MÁV nem biztosító, hanem egyesület; és itt nem biztosított ügyfelek vannak, hanem egyesületi tagok akik felelősek az egyesületért (természetesen ha megszavazzák, mint ahogy nem szavazták meg).

Ha átszerződtök más biztosítóhoz, akkor nem adhatják drágábban a biztosítást, mint amennyit most fizettek, _ez_ viszont szintén törvény. Persze mindez év végéig fog tartani, akkor ugyanis már emelhetnek.
birka007 írta:Viszont aki marad mávos, az elvileg kihúzhatja a biztosítóváltásig dorgálás nélkül, CSAK ha eseményt csinálsz, nem annyira biztos hogy kiáll melletted a biztosító.
Én nem MÁVos vagyok és emiatt nyilván piszokságnak és felelőtlenségnek tartom, ha valaki röhög a markába amiatt, mert nem neki kell küzdenie a biztosítóval, hanem annak akit összetört. :cry: A MÁV megszüntetése miatt meg persze megy az anyázás - most akkor ez hogy is van? :cry: :cry:

A GenerTelt szerintem semmiképp se válasszátok! Olcsó, de ha kárt csinálsz, utólag _be_kell_fizetned_ a havidíjnak kb. a dupláját. Szóval az addig olcsó, amíg nem csinálsz semmit és az nem igazán nyerő nálam, hogy amikor csináltatni kell az autót és egyébként is ezer helyre megy a pénz, akkor még a biztosítóm újra lehúzzon.

A TIR-es sztorit már mindenki ismeri... az én véleményem hogy inkább kevesebbet tankolok de egy normális biztosítóhoz megyek. És még egyszer, én úgy tudom hogy átszerződéskor nem mondhatnak nagyobb összeget mint amit eddig fizettetek, azaz idén biztos megússzátok a nagyobb biztosítási díjat.
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Van egy olyan lehetőség, hogy aki a KÖBÉt választja és pártolja a polgárőröket, az még 10%-t nyer. Elméletileg ez nem jár semmilyen kötelezettséggel.
:roll: :idea: :?:
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Aki még nem tette volna eddig, az lassan kezdjen el nézelődni :!:

http://biztositas.kapu.hu/kotelezo/azonnali2008.php
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Ma kaptam egy levelet:
¨A MÁV ÁBE az augusztus 16-tól általa meg nem szolgált időszakra vonatkozó, ám a tagok által befizetett díjakat Alapszabálya előírásainak megfelelően, a biztosítási szolgáltatások teljesítését követően fizeti vissza az érintetteknek.¨
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ez mit jelent? :roll:
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Lyani írta:Ez mit jelent? :roll:
Azt,hogy oda dobtak egy koncot a népnek,hogy persze fizetünk,majd közlik,hogy sorry erre már nem jutott!
Undorító,hogy itthon bármit meglehet csinálni!
Balázs

C-POWER!!!!!
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

B26 írta:
Lyani írta:Ez mit jelent? :roll:
Azt,hogy oda dobtak egy koncot a népnek,hogy persze fizetünk,majd közlik,hogy sorry erre már nem jutott!
Undorító,hogy itthon bármit meglehet csinálni!
Ya kb így fog kinézni.Miért is fizetnék vissza ha már egyszer bejelentették,hogy becsődöltek.Csak azt nem értem,hogy akkor kinek ment a 3. negyedévi lé?????
Extra poén.A csekk befizetése után kb 2 héttel jött a levél,hogy igazábol rohadtul nem kellett volna befizetnem a csekket ha nem akarok bonuszt átvinni.Kérdés:ezt miért azután küldik,miután az emberek nagy része már befizeti.Nem úgy lett volna korrekt,hogy a csekkel jön ez a levél is?!
Bocsánat.......Ez egy kicsit naiv volt.
Korrektség????........Itt??????? :lol: :lol:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

A MÁV nál ami pénz eltűnt az néhány szegény ember zsebében valahol a Bahamákon, avagy Tahitin pihen...
Tehát mondjuk megloptak kétszázezer embert és a Magyar államot...

A másik dolog ami igaz, az igaz, hogy baszhatja mindenki a nagy komoly biztosítóját, megmondom, hogy a MÁV eddig a céges autóra jobban fizetett mint a töbi biztosító... Tapasztalatból tudom úgyhogy bárki bármit mondhat.
Amúgy meg azért is kellett a MÁV ot kinyírni mert nem akart kartellesedni a többi pénzgyüjtővel, mert mint tudjuk azt a pénz lószarra nem fordítják...

A másikd dolog amit undorítónak tartok az emberek részéről, hogy fúújjj de szar vagy hogy te a mávhoz mentél... Hát ha nekemjösz nem fizetnek ki meg ilyesmi. Ájjon már meg a menet hát de tényleg az undorító dolog az emberek részéről. Azt ne higyje valaki hogy az ő biztosítója majd csakúgy fizet... Hát felejtsétek el...

Én a cég révén nagyon sokat telfonáltam és kollégákkal eggyeztettem hogy megy ez, higyjétek el a többi biztosítónál háromszor szemetebbek.

Namost a Genertel. Tesó ez nem ilyen egyszerű.

A Genertel ad egy 45% os online kedvezményt akkor, ha te 2003 óta nem csináltál az autóval kárt... De ha te 2005 ben vetted és előtte ütközött a kocsi. Na akkor lessz pofára esés mert rögtön úszik a kedvezmény és vége. a 10 helyett rögtön 20 at fogsz fizetni. Ez is céges tapasztalat...

Gyerekek ez egy jól szervezett pénzszedő módszer. Nem azért van, hogy a te károdat megtérítsék. Azt senki le se szarja magasról... :lol:
Válasz küldése