Nekem van olyan filctollam, ha nem száradt be elhozom.
Kérdés: Ugye akkor mindenki készül ajándékkal? Csak mert arra gondoltam az elég kellemetlen lenne, ha valaki készülne, valaki nem... Amúgy arra gondoltam, hogy talán érdemes lenne úgy ajándékoznunk, hogy előtte mindenki húz egy nevet, a résztvevők nevei közül és akkor esetleg annak adja az ajándékot, amit hozott. Mit szóltok? (Régen a suliban így csináltuk a karácsonyozást is. Gondolom Ti is!)
Ja Mátyás által összeszedett kis szösszenetből röpdolgozat lesz! Tessék elolvasni
Nekem van olyan filctollam, ha nem száradt be elhozom.
Kérdés: Ugye akkor mindenki készül ajándékkal? Csak mert arra gondoltam az elég kellemetlen lenne, ha valaki készülne, valaki nem... Amúgy arra gondoltam, hogy talán érdemes lenne úgy ajándékoznunk, hogy előtte mindenki húz egy nevet, a résztvevők nevei közül és akkor esetleg annak adja az ajándékot, amit hozott. Mit szóltok? (Régen a suliban így csináltuk a karácsonyozást is. Gondolom Ti is!)
Ja Mátyás által összeszedett kis szösszenetből röpdolgozat lesz! Tessék elolvasni
Jó ötletnek tartom!
---------------------------------- Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Aki fázós lábú, hozzon vastagabb zoknit!
Ma voltam a Fujiba. Nem fogunk csalódni
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szerintem kiváló film...
és a holnaphoz is kapcsolódik.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Szuper volt a közös vacsora! Kérjük a beszámolókat, képeket és videókat ITT osszátok meg velünk.
Klubelnök