Minitali

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Biza, nagyon sok jót tesz neki, ha mondjuk kimész pályára és megnyomod neki. Kiég a rendszer, megnézheted, illetve meg fogod hallani, hogy sokkal halkabb lessz és egyenletesebben szebben megy, kevesebbet fogyaszt és jobb egyszerűen... Én ha kiszabadulok pályára indítok egy laza 170-el pár percig és utána szépen nyugiban :)

Péntek este asszem várható vagyok.
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Megpróbálok én is feljutni pénteken. :)
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Zsoltee »

Sziasztok!

Tudom nem szép dolog, ezerszeresen is bocsánatot kérek mindenkitől, de sajnos kétségessé vált számomra a pénteki találkozó. Azért is ezer bocsánat mindenkitől, mert én találtam ki, hogy legyen ez a tali, azaz én kezdeményeztem.
Az a helyzet, hogy sikerült szereznem egy frankó bal kezes csuklóizületi gyulladást, és egyelőre még azzal is küzdenem kell, hogy alapesetben ne sza..jak be a fájdalomtól. Jelentem orvos már látott és mindenképpen megpróbálom használhatóvá tenni a kezem, hogy oda tudjak vezetni.
Mégegyszer ne haragudjatok, hogy így alakult!!!
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

sprintike írta:Eddig még soha nem gyorsultam és nem is nagyon szeretnék. Inkább kímélem a kocsit. Meg aztán soha nem éreztem olyan motiváltságot magamban, hogy összemérjem máséval a kocsimat. Voltam párszor a hajógyári szigeten péntek esténként, és ott sem tudtak rávenni. Ha valamit nem akar az ember akkor azt felesleges erőltetni szerintem :)
Bár egyszer-kétszer nemárt az autóknak sőt használ is ha egy kicsit taposod a pedált de természetesen nem mindenkiben él erősen a verseny szellem :D
És persze ha kíméled és vigyázol rá,az sem hátrány-attól még nem volt baja egyiknek sem :lol: :wink:[/quote]

Nos én nem eröltetek senkit!

Viszont nem utasítom vissza a kihívást sem! :lol:

Én törött kézzel vezettem,s mentem tavaly a Toyota talira!

De ez nem követendő példa!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

A minitalira mint az Aktívban is írtam a következő az ajánlatom.

Minden hónap első vagy második péntekjén, vagy akár szombatján ez közösségi döntésen múlva rendeződjön automatikusan minitali.
Egy megbeszélt helyen mindíg ugyanott ne legyen ebből sem félreértés.
már többször felvetődött ez , de sosem beszéltük le.

Szóval most itt van tessék felhoztam és kész. Többet nem lessz utána, hogy én elmentem ő nem. Ott az időpont és hely. Asszem a havonta vagy kéthetetne az nem sűrű és nem is ritka. de lehet háromhetente is. Be lehet jelölni a naptárba, akit ez úgy érint illetve lázbahoz.

Várom az instruckiókat. Ha gondoljátok lehet szavazás is. Nyilván a délutáni illetve esti órákra gondolok, és nehogy azt hozza fel valaki, hogy fél este eljönni, me finoman szólva is hahaha :D Nah csak poén volt, nyilván az időpont is tól ig megbeszélés alapja.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:A minitalira mint az Aktívban is írtam a következő az ajánlatom.

Minden hónap első vagy második péntekjén, vagy akár szombatján ez közösségi döntésen múlva rendeződjön automatikusan minitali.

Szóval most itt van tessék felhoztam és kész. Többet nem lessz utána, hogy én elmentem ő nem. Ott az időpont és hely. Asszem a havonta vagy kéthetetne az nem sűrű és nem is ritka. de lehet háromhetente is. Be lehet jelölni a naptárba, akit ez úgy érint illetve lázbahoz.

Várom az instruckiókat. Ha gondoljátok lehet szavazás is. Nyilván a délutáni illetve esti órákra gondolok, és nehogy azt hozza fel valaki, hogy fél este eljönni, me finoman szólva is hahaha :D Nah csak poén volt, nyilván az időpont is tól ig megbeszélés alapja.
Azt hiszem igazad van!

S egy mindenkinek kb.középen lévő pont kéne,ami egyenlő távolságra van!

Ez úgyszint a megbeszélés tártyát képezi. Én ajánlatot teszek és meglássuk mi lessz a reakció,,,

Először is a minden héten az biztos, hogy túl sűrű és abból tényleg csak az egymás baszogatása lessz.

A havonta az meg már ritkának tűnik és ugye vannak a nagy talik is.

Szóval szerintem minden második péntek estéjén...
Mondjuk nem akarok senkit sérteni vagy ilyesmi, legyen egy mekinél, gondoltam a Vörösváíri útira, bár ott pici a parkoló és mindíg tele van.
Lehet a pólusnál is. akár. Erre tegyetek ajánlatot.

Tehát minden második péntek este.
A gyülekező illetve a tali hivatalosan fél 9 től tartson fél 11 ig. És akkor még nyugiban mindenki haza tud menni, vagy megy tovább bulizni ilyesmi.

Várom a kommenteket, ha meg semmi épkézláb ötlet nincs, akkor mint klubvezető megkérdem a többit is és ha benne vannak az lessz a hivatalos.

Na szép éjszakát mindenkinek és bocsika ha sok kimerítő szöveget írtam volna. Volt rá okom.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára B26 2008 júl. 21, 02:32 pm-kor.
Balázs

C-POWER!!!!!
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

bocsánat, hogy beleszólók, meg nem idézek, de a "középső pont" kifejezésre felkaptam a fejem :roll:
Kecskeméten (déli lejáró) a madaras tesco parkolója nektek is megfelel? :lol: :lol: :lol:

viccet félretéve; szeptembertől van rá esély, hogy énis nagyvárodi leszek, és szívhatom "szeretett hazánk imádott fővárosának jó levegőjét"
Mogyoródi út eleje, ha minden igaz... az milyen környék?
kisa.
E12 facelift
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Forgalmas és megközelíthető környék. Lakótelep és forgalom dögivel, mint Bp. 98%-a! :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ha találunk egy ideális középutat akkor benne vagyok Layosh kezdeményezésében, hisz tudom Vecsés majdnem Bp., de még sem hisz vidék! :P
Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Sztem Vecsés már csak papron nem Budapest, hiszen már telljesen összenőtt. Nézhetjük ebből aszempontból lassan maglódot, Kerepest, Csömört is.

a pólust tudom olyan kilógó hely.

Most akkor mondhatom az örsöt is. az egész központi hely. De hol állunk meg? Árkád teteje? egy óra ingyenes. csak példának.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Layosh írta:Sztem Vecsés már csak papron nem Budapest, hiszen már telljesen összenőtt. Nézhetjük ebből aszempontból lassan maglódot, Kerepest, Csömört is.

Most akkor mondhatom az örsöt is. az egész központi hely. De hol állunk meg? Árkád teteje? egy óra ingyenes. csak példának.
Egy kicsit hátrébb mekdönci a kút mellett?

Rákosfalvára gondolsz? keresztúri útnál? de ott a Toyota club szokott lenni. de amúgy nekem semmi ellenvetésem. én nyitott vagyok és jó is lenne talizgatni velük.
Kép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

B26 írta:
Layosh írta:A minitalira mint az Aktívban is írtam a következő az ajánlatom.

Azt hiszem igazad van!

S egy mindenkinek kb.középen lévő pont kéne,ami egyenlő távolságra van!

Ez úgyszint a megbeszélés tártyát képezi. Én ajánlatot teszek és meglássuk mi lessz a reakció,,,

Először is a minden héten az biztos, hogy túl sűrű és abból tényleg csak az egymás baszogatása lessz.

A havonta az meg már ritkának tűnik és ugye vannak a nagy talik is.

Szóval szerintem minden második péntek estéjén...
Mondjuk nem akarok senkit sérteni vagy ilyesmi, legyen egy mekinél, gondoltam a Vörösváíri útira, bár ott pici a parkoló és mindíg tele van.
Lehet a pólusnál is. akár. Erre tegyetek ajánlatot.

Tehát minden második péntek este.
A gyülekező illetve a tali hivatalosan fél 9 től tartson fél 11 ig. És akkor még nyugiban mindenki haza tud menni, vagy megy tovább bulizni ilyesmi.

Várom a kommenteket, ha meg semmi épkézláb ötlet nincs, akkor mint klubvezető megkérdem a többit is és ha benne vannak az lessz a hivatalos.

Na szép éjszakát mindenkinek és bocsika ha sok kimerítő szöveget írtam volna. Volt rá okom.
Ezt nem is én írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Balázs

C-POWER!!!!!
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:Sztem Vecsés már csak papron nem Budapest, hiszen már telljesen összenőtt. Nézhetjük ebből aszempontból lassan maglódot, Kerepest, Csömört is.

Bvsc parkoló,Felvonulási tér (a homokóránál) pl.?
Balázs

C-POWER!!!!!
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Zsoltee »

A Felvonulási teret személy szerint jónak tartom, elég központi helyen van pesten.
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Sztem örülnénk, ha néha eljönnétek ti is az Örs Vezér Térnél lévő Omv kút vs Meki párosának parkolójába. Minden pénteken fél 8-tól kifulladásig ott vagyunk, hol kevesen, hol sokan. :)

Hopp, valaki szerkesztette a hsz-emet idézet helyett sztem, szal nemtom ki mondta Mikinek, hogy eljöttök majd. :)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kleingy 2008 júl. 21, 03:28 pm-kor.
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
Válasz küldése