Sikerült elvinnem a kocsit a szervizbe! Ketten nézegették, vizsgálták méricskélték a klímát jó egy órán keresztül, de arra jutottak, hogy nem kéne hozzányúlni, mert rendesen működik. Szerintük jól hűt, ennél jobban legfeljebb akkor lesz hideg a kocsiban, ha az egész rendszert kicserélik. A szíjtárcsára is azt mondták, hogy ennyi lógása általában van. A gázt megnézték, nem koszos, így a szárítószűrőt sem javasolták kicserélni, mondván azt csak a rendszer megbontása után kell. A saját autójában is több mint 10 éves és semmi baja, maradjon az eredeti. A végszó az volt, hogy bármit csinálnak és kicserélnek benne amit kérek, de feleslegesen nem zsebelnének ki! Több mint egy órát nézegették, mert ott voltam, de fél óra munkadíjat számoltak! Hallott, látott már ilyet valaki?!

Okleveles klímaszerelő is volt köztük, nem tudom mit tegyek, de így már nem vinném el máshová!
Ja és + átnézték a futóművet, mert időnként néha kopog! Van egy nagyon pici lógása, és nem jól lett teljesen beállítva a futómű.(ezt mondtam is, hogy tél elején lett beállítva) Kérdeztem, hogy cseréljünk és akkor állítsuk e a futóművet, de erre is ezt a választ kaptam, hogy biztonságos az autó, beállíthatja, de szerintük ne költsek rá!
A váltót is említettem, hogy idővel javításra fog szorulni és ahogy hallottam érdemes kompletten rendbe tenni az egészet egyszerre, de nem olcsó mulatság. A válasz, most még használható, de ha gondolom most is, vagy ha eljutok odáig szóljak és bontott jó alkatrészekből töredékéből ki lehet jönni a végösszeggel.
Számomra annyira normális, jól felszerelt korrekt műhelynek tűnt, ahogy láttam sok munkával, két hete nem tudom eldönteni, hogy tényleg jól van e minden úgy ahogy van, vagy menjek tovább!? Nagyon régen dolgoztam én is autószerelőnél "segédként", láttam és máig is hallom több helyről ismerősöktől, hogy milyen lehúzások mennek sok helyen!