ELADÓ COROLLA

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
L4mie
Újonc
Újonc

Re: ELADÓ COROLLA

Hozzászólás Szerző: L4mie »

bepi81 írta: Ki mondta ezt neked, hogy az E12 Cori rozsdásodik? Csak nem egy olyan "öregróka", aki még a 80-as évek japán autóiból indul ki? :lol:

Az E12 Corolla 97%, hogy nem rohad. Galvanizált karosszériája van, ha nem volt korábban sérülve, akkor nem fog rozsdásodni.

Az 1,1-1,3M kategória semmiképpen nem facelift utániak, vagy ha mégis, akkor csillió km-rel le vannak ütve-harcolva.

A szép, megvigyázott, faceliftes példányok inkább 1,5M körüli áron vannak. Ha vannak...

Tehát, nem az áruk megy felfelé, hanem az állapotuk határozza meg elsősorban, hogy mennyibe kerülnek.
Konkrétan 2 helyről hallottam és
hahun láttam egy 2005-ös facelifest - tulaj által hirdetett/befotózott hibaként felsorolt hátsó sárhányó rozsdásodást, nem tudni tört-e anno / ofc. nincs már fent... a hírdetés/

másik fórumon mondták, oké nem corolla fórum és általánosításban japánra mondták,
ismerős nepper srác mondta, bár ő meg 10 évesekkel bevallottan nem foglalkozik csak öregebbekkel.

De mivel nem adok egy-két forrásra 100% osan hitelt ezért dobtam fel a labdát, mégis csak-csak jobban értetek a kocsihoz :)
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Szerintem másfélért már 1.6 SOL-t lehet kapni majdnem, persze ha akad normális.
Én kombit keresek, de az elmúlt 4-5 hónapban 3 db volt eladó. Mindet 1-2 napon belül elvitték, egyiket se tudtam megnézni sem. Most volt egy hétvégén eladó a hahun, de másnap reggel megvették... :D
Ilyen ez, nem akarok másik 4 hónapot várni, de vannak más alternatívák. Vagy külföld vagy más típus.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
L4mie
Újonc
Újonc

Bohi írta:Szerintem másfélért már 1.6 SOL-t lehet kapni majdnem, persze ha akad normális.
Én kombit keresek, de az elmúlt 4-5 hónapban 3 db volt eladó. Mindet 1-2 napon belül elvitték, egyiket se tudtam megnézni sem. Most volt egy hétvégén eladó a hahun, de másnap reggel megvették... :D
Ilyen ez, nem akarok másik 4 hónapot várni, de vannak más alternatívák. Vagy külföld vagy más típus.
Na igen, valahogy a corollákat nem akarják eladni, valahogy értem :) és ha mégis felkerül 1-2 ami jó és nem túlárazott azt elviszik pikkpakk, vagy szemfüles, vagy szemfüles nepperek.
murray
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: murray »

én még rozsdás e12 corollát nem láttam. évekig figyelgettem csak a rozsdát , ezért nem vettem opelt, fordot, mazdát mert rohadnak.
L4mie
Újonc
Újonc

murray írta:én még rozsdás e12 corollát nem láttam. évekig figyelgettem csak a rozsdát , ezért nem vettem opelt, fordot, mazdát mert rohadnak.
Hát remélem én informálódtam rosszul :D de majd ha találok egyet megmutatom :P /remélem nem fogok mutatni semmit/

mindenesetre ha láttok, hallatok megbízható E12-faceliftet relatíve jó áron szóljatok, szeretnék belépni a klubba ténylegesen is. :burnout:
Steve89
Újonc
Újonc

Re: E9 alkatrészek (AE92, EE90, CE90)

Hozzászólás Szerző: Steve89 »

Sziasztok!

Eladnám az ae92 liftback corollámat! a kocsi törve volt, DE! ki lett javítva!. Elöl mind2 sárvédőív új után gyártott, Pacsker jóvoltából van rajta használt motorháztető és egy után gyártott lökös, a hátsó ív jaítva lett. egyébként a kocsi belseje szép (plüs). Motorikusan hibátlan , féltengely csukló cserélve lett 3 hónapja teljesen újra.
A gond csak az, hogy új autót szeretnék vásárolni és 2 kocsit nem tudok fent tartani. A gépre ráfér egy fényezés.
Ha valakit érdekelne, vagy tudtok olyat akkor a 06/70/429-7519 es számon tudtok érdeklődni. Képeket küldök e-mailba.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Évjárat, Motor, Felszereltség
FOTÓK?
ÁR?

Ez közelebb segít az eladáshoz :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Regahplay
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Regahplay »

Sziasztok eladnám e10 Liftback Corollám 1.3 benzin ,gátlók és szilentek cserélve lettek vezérlés is a kaszni hát van vele munka meg motor tömítéseket kell cserélni de meg van a szett hozzá olyan 290körül gondoltam.https://imagizer.imageshack.us/v2/768x5 ... cXdnXx.jpg
0630/2562647
Elöbb itt próbálnám meg eladni.
Ha kérdés van hívj bátran
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Regahplay 2015 márc. 22, 05:19 pm-kor.
"Amit csak kíván megkapja,Toyota!"
'93 E10 1.3 4E-FE Liftback
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: horvatht »

Úgy néz ki jövő héten felkerül hahu-ra a kocsink, de gondoltam előtte írok ide, hátha valakit érdekel. 450ezerért lesz fent.

'96os E10 1.3 4E-FE (75le) 3door HB XLi Royal Special. (152.000km)
Két légzsák, klíma, abs, elektromos ablak, plüss, állítható deréktámasz, könyöklő, fényszóró-magasságállítás, téligumik lemezfelnin.
Képeket a héten csinálok, ezek régebbiek, bár sok minden nem változott, de azért vannak rajta esztétikai hibák.

Kép
Kép
Kép
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

A Royal Special mit takar?
Csak nem GTi műszeregység van benne? (hátlap színe)

Mi lesz az utód?
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Royal Special amit évek alatt sikerült róla kideríteni (de ez nem 100%) Németországban volt egy felszereltségi szint. XLi felirat mellett illetve a C oszlopon van az emblémája. Szerintem ebben a csomagban volt az ABS, klíma, két légzsák, plüss XLi-nél, meg ugye a fehér műszeregység. De mivel nem tudom pontosan mi volt az alap XLi-ben, meg Gli-ben ezért nehéz meghatározni.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Utód nem tudom még 100%-ra, attól is függ, hogy mennyiért megy el végül és mennyi lesz a büdzsé. Utolsó gen celica esélyes, ha márkán belül maradunk, sajnos az E12-k nem tetszenek igazán. De egy Jazz is benne van a pakliban.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
doki
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: doki »

Sok szerencsét az eladáshoz :)
E9 Sedan 2E
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Miért is?
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1981
Autód típusa (és generációja): Starlet
Autód felszereltségi jelölése: STD
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: RWD »

horvatht írta:Miért is?
Szerintem szimpla, őszinte jókívánság volt :) .
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Válasz küldése