A megyünk alatt nem titeket értettem. 14-én nem ér rá Toytib. Vasárnap már lehet (beszéljétek meg vele).
Én mindenképpen megyek, ezért ajánlottam fel, hogy a gólyalábakat (vagy bármi egyebet) le tudom hozzá vinni, ha el van juttatva hozzám.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Ja ? 14.-ére ki van sajátítva?Pacsker írta:Nem srácok!
A megyünk alatt nem titeket értettem. 14-én nem ér rá Toytib. Vasárnap már lehet (beszéljétek meg vele).
Én mindenképpen megyek, ezért ajánlottam fel, hogy a gólyalábakat (vagy bármi egyebet) le tudom hozzá vinni, ha el van juttatva hozzám.

Természetes,h így van. Nekem úgy is lehet,h nem 1-2 óra lesz,ha esetleg lábon próbálnám elhozni a kocsit! Majd kiderül...Pacsker írta:Toytib dönti el, hogy belefér-e 14-ére több minden.

Mint fentebb olvashattad, autót szeretnék _levinni_ és otthagyni.Pacsker írta:Nem srácok!
Carina Coupe 1.6 DX

Carina Coupe 1.6 DX
Én is átgondoltam és valószínű,h trailer lesz belőle. Csak keresek egy nem kauciós bérelhetőt...montoya írta:No problem, én is erre gondoltam!
Tulajdonképp TRD választhat, hogy lefelé Veled vagy velem utazik (E9 GTi vs Gloria), én pedig visszafelé jöhetek bármelyikőtökkel (preferáltan aki korábban jön).

Oka fogyottá vált a dolog.Biagio írta:Érdeklődnék, hogy Bp-Tatabánya vonalon mozog e valaki mostanában? Tatabányáról szeretnék 4 db alufelnit felhozni Bp-re. Köszönöm előre is.

montoya írta:No problem, én is erre gondoltam!
Tulajdonképp TRD választhat, hogy lefelé Veled vagy velem utazik (E9 GTi vs Gloria), én pedig visszafelé jöhetek bármelyikőtökkel (preferáltan aki korábban jön).