Láttam itthon többet is

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Pacsker írta:Murray-t az árak vitatása és az autók becsmérlése élteti.
Keresd meg a hozzászólásait![]()
![]()
Szerintem, ha valaki szeretne egy veterán utazót, akkor tökéletes alap lehet.
Az 1-es Hiace-nek még a formája, sőt a szemei is öregek

Szerintem olyan mindegy hogy 250-ért vagy 450-ért árulja, hiszen aki megveszi és komolyan gondolja, az úgyis 1,5-2miliót költ rá, mivel ritka.murray írta:az emberek 95%a azt gondolja amit én ha egy ilyen szétrohadt, kittelt, nagyon öreg, és ronda buszt lát túlárazva..Pacsker írta:Murray-t az árak vitatása és az autók becsmérlése élteti.
![]()
250ért jó vétel. 450ért nem.

Mint ahogy szegény E7-re sincs időd. Mint ahogy meg most nincs pénzem az Te E7-re....Toytib írta:Szerintem olyan mindegy hogy 250-ért vagy 450-ért árulja, hiszen aki megveszi és komolyan gondolja, az úgyis 1,5-2miliót költ rá, mivel ritka.murray írta:az emberek 95%a azt gondolja amit én ha egy ilyen szétrohadt, kittelt, nagyon öreg, és ronda buszt lát túlárazva..Pacsker írta:Murray-t az árak vitatása és az autók becsmérlése élteti.
![]()
250ért jó vétel. 450ért nem.
Az eladónak NEM mindegy az a 200e különbség, mert valószínű boldog lesz ha eladja.
De ha mutatsz nekem 250-ért ilyen vagy hasonló Toyota lakóautót, akkor bevallom hogy tévedtem.
Ezt a buszt nem a funkcionalitása miatt fogja senki megvenni és nem fognak vele Világ körüli útra sem menni szerintem
Nekem nagyon is tetszik, csak időm nem lenne a helyreállítására

Én annyira nem tudnék pofátlan lenni.Toytib írta:Ne sajnáltasd magad, még csak ajánlatot sem tettél
Más legalább ötvenezret kínált érte
Hidd el hogy inkább neked adnám oda INGYEN, mint 50e-ért olyannak aki összebarmolja.TRD írta:Én annyira nem tudnék pofátlan lenni.Toytib írta:Ne sajnáltasd magad, még csak ajánlatot sem tettél
Más legalább ötvenezret kínált értePedig elhiheted,h kellene....
És tudom,h most nincs annyim amennyiért még odaadnád talán.

Jól esik ,hogy így gondolod és jó gazdija is lennék! Meg is tudnám szépre csinálni..Toytib írta:Hidd el hogy inkább neked adnám oda INGYEN, mint 50e-ért olyannak aki összebarmolja.TRD írta:Én annyira nem tudnék pofátlan lenni.Toytib írta:Ne sajnáltasd magad, még csak ajánlatot sem tettél
Más legalább ötvenezret kínált értePedig elhiheted,h kellene....
És tudom,h most nincs annyim amennyiért még odaadnád talán.
Viccen kívül, legalább egy árat mondj rá.
Odaadom "olcsón" csak ne itt egye meg az idő vasfoga

Lojkó Gerihez tudok küldeni privátban egy számot amit adott, de szerintem neki nincs eladó cucca, még az előző tulajtól próbálkozik alkatrészeket szerezni.Pacsker írta:Tudtok itthon Celica Supra-t akár erősen felújítandó, vagy hiányos állapotban? Olyan kéne, ami eladó, de ha nem hirdetik az is jó. Egy kérdést megér.
- Fülöp Zsolti fogyatkozó Celica Supra halma kiesik
- Domonyik Gergely A6 Celica és Supra kérdésköre ugyancsak
- Lojkó Gergelyhez (sárga autó) tud valaki elérhetőséget?
Más?
Előre is köszi!

Dobjuk össze rá a pénzt kérem széééépeen!Pacsker írta:170 millió Forintos Toyota
Na mi lehet az?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... ORT&noec=1