toyodiy szerint 99-ben csak japán gyártmányú 3 ajtós G6 létezett.PiciPeti írta:Ha angol, és bontjátok, lehet 1-2 dolog érdekelne belőle.
(ködlámpa kapcsoló, első lámpa, bajuszléc, műszeregység, esetleg felnik, stb apróságok...)
E11 - (1997-2002)
- pézsé
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1999
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Luna
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Re: E11 - (1997-2002)
- pézsé
- Gyakori látogató

Fél óra alatt elvitték a kocsit. Hátul tárcsás futómű, piros övek, acél motorháztető.
Remélem legalább klubbon belülre került. Mizu IceRocko?
Remélem legalább klubbon belülre került. Mizu IceRocko?
- IceRocko
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1992
- Autód típusa (és generációja): Corolla E10
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Nem én voltam sajna. 
Vidéken voltam egész nap. Ráadásul a forma azt mondta, vasárnap hívjam.
Vidéken voltam egész nap. Ráadásul a forma azt mondta, vasárnap hívjam.
EE101 Sedan, 7A-FE
- Zolee11
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2019
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Egyéb
Sziasztok!
E11-es sedanhoz a hátsó lámpa az a teljes lámpatestet jelenti, azaz ami a sárvédő ívben van + a csomagtartó ajtóban (a tolató lámpa + ködlámpa)? Vagy ezeknek külön neve van?
Erre gondolok:

A párom ma sikeresen nekitolatott egy fának, ami pont a csomagtartó ajtóban lévő részét kapta telibe a hátsó lámpának azt tuti cserélni kell, a külső rész látszólag nem sérült csak egy kis elem tört le, ami csak esztétikai célokat szolgál a csomagtartó ajtó alatt, ezt visszaragasztom és jó lesz, de persze még nem láttam világosban, hogy mi is sérült még pontosan. A csomagtér ajtót biztos lakatolni kell és újra fényezni, de napfényben meglátjuk mi sérült még.
Köszönöm!
Zoli.
E11-es sedanhoz a hátsó lámpa az a teljes lámpatestet jelenti, azaz ami a sárvédő ívben van + a csomagtartó ajtóban (a tolató lámpa + ködlámpa)? Vagy ezeknek külön neve van?
Erre gondolok:

A párom ma sikeresen nekitolatott egy fának, ami pont a csomagtartó ajtóban lévő részét kapta telibe a hátsó lámpának azt tuti cserélni kell, a külső rész látszólag nem sérült csak egy kis elem tört le, ami csak esztétikai célokat szolgál a csomagtartó ajtó alatt, ezt visszaragasztom és jó lesz, de persze még nem láttam világosban, hogy mi is sérült még pontosan. A csomagtér ajtót biztos lakatolni kell és újra fényezni, de napfényben meglátjuk mi sérült még.
Köszönöm!
Zoli.
'19 Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Comfort Tech e-CVT
- pézsé
- Gyakori látogató

Toyodiy szerint külön cikkszámon van:

Érdemes rácsörgetni, megvan-e még a bal oldali neki:(neadjisten az ajtó is jól jöhet)
http://olx.hu/hirdetes/toyota-corolla-s ... 343f3d9d70

Érdemes rácsörgetni, megvan-e még a bal oldali neki:(neadjisten az ajtó is jól jöhet)
http://olx.hu/hirdetes/toyota-corolla-s ... 343f3d9d70

- Zolee11
- Gyakori látogató

Köszi az infókat, tegnap este miután megtudtam mi történt, lányos zavaromban már eszembe se jutott megnézni a Toyodiyt. 
Felhívom hátha megvan még ez az, ma délután megnézi karosszéria lakatos is, meglátjuk mit mind, habár ha jó lenne a csomagtartó ajtó, akkor lehet olcsóbb móka összességében átfényeztetni a hibátlant. Pont a bal oldali kellene nekem.
Felhívom hátha megvan még ez az, ma délután megnézi karosszéria lakatos is, meglátjuk mit mind, habár ha jó lenne a csomagtartó ajtó, akkor lehet olcsóbb móka összességében átfényeztetni a hibátlant. Pont a bal oldali kellene nekem.
- pézsé
- Gyakori látogató

Ne feladd azt az ajtót meg is kell venni + posta + teli festés, szemben a karosszéria + festésjavítás díjával.
- Zolee11
- Gyakori látogató

Világos, mint a vak ablak, de azért még megkérdezem mennyibe fáj egy ilyen ajtócska. Meg megkérdezem, hogy mennyiért fényeznek át egy másik ajtót. Én is úgy gondolom, hogy az "új" ajtó + festés a drágább opció, de megkérdezni nem kerül semmibe.pézsé írta:Ne feladd azt az ajtót meg is kell venni + posta + teli festés, szemben a karosszéria + festésjavítás díjával.
- Holli
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1989
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: XL
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Lehet, hogy drágább a másik ajtó, de ha az sérülésmentes akkor sokkal jobban jársz azzal mint a sérültet javítgatva.
A sérültnek már sosem lesz olyan a korrózió védelme.
A sérültnek már sosem lesz olyan a korrózió védelme.
Toyota Corolla AE92 Sedan 1.6 XL 1989
Toyota Avensis T22 Liftback 2.0 Leather Sol 1999
Toyota Avensis T22 Liftback 2.0 Leather Sol 1999
Az 1.6-os, 5 ajtós E11-ből kiszedett hátsó rugó jó lehet az 1.8-as wagon alá is vagy nem érdemes ilyesmiben gondolkozni?
Corolla Sedan Xli 1.3 ( E10 - 95)
Corolla Wagon 1.8 4WD (E11 - 99)
Yaris 1.0 (2005)
Corolla Wagon 1.8 4WD (E11 - 99)
Yaris 1.0 (2005)
- Zolee11
- Gyakori látogató

No megvan az előzetes felmérés, elvileg javítható minden, viszont a zsanérok lehet elmentek, és akkor azokat is cserélni kell. Előzetesen 20+20 a költsége, de a munkadíj még változhat, attól függően mit kell még javítani, amit így nem látni, csak a bontás után.
Úgyis ráfért már egy fényezés, mivel az alsó élen már a fémig lekopott a festék, pont most akartam gyári javító festékkel javítani azt a csíkot, mielőtt elkezdene rozsdásodni.
Megkérdeztem a bontott alkatrészek árait is, Budapesti bontóban 8 ezer a lámpatestek darabja a külső is meg a belső is, van bontott vagy utángyártott (Depo), ugyanannyiba kerülnek.
Valóban egy sérülésmentes elem jóval tartósabb, viszont én mindig kérem, hogy bármit javítanak kezeljék a belső felületet is amennyire lehet, mert nem sokat ér ha kívülről szépen lefestik, belül meg eszi a rozsda. Tavaly csináltattam meg a hátsó kerék előtt a baloldali küszöböt mert konkrétan egy télen kivirágzott a lemez éle, egy arasznyi hosszúságban a küszöb is rohadt kifele belülről, ezt kivágták és javították, belülről is kezelték alváz védővel, kíváncsi leszek meddig lesz jó. Mindkét oldalon még a gyári lemez volt, azaz még nem javították látszólag. Viszont már a másik oldalon is látom ugyanott, hogy elkezdett felpúposodni a festék, az élet lekezelem, mert az még éppen csak rozsdapöttyös, és ameddig nem virágzik ki marad így mert annak már úgyis mindegy. Állítólag nem jellemző a Toyotára hogy így rohad, pont kifogtam egy kivételt.
Idén nyáron leszedtem az első sárfogó gumikat, hát durva lerakodás fogadott ami a küszöb fölé gyűlt be a gumi mögé, persze, hogy elkezdett már itt is korrodálódni a lemez, télen ez állandóan ázik, mert sose szárad ki az a trutyi... Lenne pár kedves szavam a tervező mérnökökhöz, hogy mit is tanultak az egyetemen, ha ennyire előnytelen, xar módon tervezik meg a részleteket. Itt aztán semmi értelme annak , hogy a trutyit úgy tereli a sárfogó, hogy egy része be tud gyűlni oda, nem is értem mért nincs ott a küszöb normálisan szigetelve, na mind1. Összességében azért mégis kevésbé rohad mint sok más 13-14 éves autó.
Úgyis ráfért már egy fényezés, mivel az alsó élen már a fémig lekopott a festék, pont most akartam gyári javító festékkel javítani azt a csíkot, mielőtt elkezdene rozsdásodni.
Megkérdeztem a bontott alkatrészek árait is, Budapesti bontóban 8 ezer a lámpatestek darabja a külső is meg a belső is, van bontott vagy utángyártott (Depo), ugyanannyiba kerülnek.
Valóban egy sérülésmentes elem jóval tartósabb, viszont én mindig kérem, hogy bármit javítanak kezeljék a belső felületet is amennyire lehet, mert nem sokat ér ha kívülről szépen lefestik, belül meg eszi a rozsda. Tavaly csináltattam meg a hátsó kerék előtt a baloldali küszöböt mert konkrétan egy télen kivirágzott a lemez éle, egy arasznyi hosszúságban a küszöb is rohadt kifele belülről, ezt kivágták és javították, belülről is kezelték alváz védővel, kíváncsi leszek meddig lesz jó. Mindkét oldalon még a gyári lemez volt, azaz még nem javították látszólag. Viszont már a másik oldalon is látom ugyanott, hogy elkezdett felpúposodni a festék, az élet lekezelem, mert az még éppen csak rozsdapöttyös, és ameddig nem virágzik ki marad így mert annak már úgyis mindegy. Állítólag nem jellemző a Toyotára hogy így rohad, pont kifogtam egy kivételt.
Idén nyáron leszedtem az első sárfogó gumikat, hát durva lerakodás fogadott ami a küszöb fölé gyűlt be a gumi mögé, persze, hogy elkezdett már itt is korrodálódni a lemez, télen ez állandóan ázik, mert sose szárad ki az a trutyi... Lenne pár kedves szavam a tervező mérnökökhöz, hogy mit is tanultak az egyetemen, ha ennyire előnytelen, xar módon tervezik meg a részleteket. Itt aztán semmi értelme annak , hogy a trutyit úgy tereli a sárfogó, hogy egy része be tud gyűlni oda, nem is értem mért nincs ott a küszöb normálisan szigetelve, na mind1. Összességében azért mégis kevésbé rohad mint sok más 13-14 éves autó.
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
Lehetséges, de a széle le van törve, csak ügyesen fotózták, hogy ne legyen feltűnőpézsé írta:Ez sedan pilács?
http://olx.hu/hirdetes/toyota-corolla-1 ... Du4oh.html
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
- Zolee11
- Gyakori látogató

Ahhát, csak az éle szét van törve repedezve, ennél többet nem is ér meg, de inkább sérülésmentest veszek többért. Holnap elmegyek érte a bontóba, megnézem milyen az utángyártott, és a bontott, aztán eldöntöm melyiket veszem inkább.pézsé írta:Ez sedan pilács?
http://olx.hu/hirdetes/toyota-corolla-1 ... Du4oh.html
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
A vásárlást a továbbiakban légyszi majd az E11 alkatrészek topicban.
Köszi
Köszi
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)