Mazda 929. Van belőle több is neki. na meg 323.
Ő árulja igen. Az ár szerintem túlzás, de meg is mondtam neki. (alkudni is lehet ) Viszont tényleg sokmindent csinált meg rajta és sok pénzt fektetett bele. Ha valaki belevág alig lesz vele munkája. Lakatolni alig kell már. Egy fény és máris van egy óriási feelingű autója.
Isteni vezetni. Ugye Pampi ?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Na egy e8 gti!!! Most beszéltem a sráccal. Nagyon korrekt nagyon őszinte, frankón elmondta a hibáit meg a kocsi történetét. Szerintem hatalmas vétel lenne, bár lenne vele meló. Meg hát azért is mert 2kilót kér érte!!!!! Amúgy meg teljesen rendben van a verda! http://www.hasznaltauto.hu/2180532
ezt már én kiraktam egyszer ide, most jutottam el addig h felrakom.
egyébként modntam pampinak h azér nem járok mer váltottam mákát oszt hátha lincselés lenne a vége
Sziasztok! Fúú köszi szépen mindekinek, ez jól esik. Igen lebizniszeltük Zozoval. Örülök neki nagyon. Motor egyből megy át, aztán az is szépen fel lesz újítva mint Ákosnak. Meg ugye lámpák, és pár nyalánkság is szép autó lesz, vannak tervek!
Akkor Pampi koma már kedvére cserélgetheti a mocikat a verdában. Mint a jó öreg Street Road (SR) gémben. Abban a duplakarbis kétezres volt a nyerő, ha jól emléxem. Meg is kéne kereseni azt a játékot.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30