Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Re: Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!
Ezt a típust szeretjük
. Milyen évjárat, kivitel, felszereltség?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
-
Joyce
- Újonc

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
97es, liftback, 110le
-
Joyce
- Újonc

97es, liftback, 110le
felszereltség.: manuál klíma, 2 lufi, állítható magasságú üllés, hirtelen nem jut más eszembe
felszereltség.: manuál klíma, 2 lufi, állítható magasságú üllés, hirtelen nem jut más eszembe
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Király! Tervezel rajta valami fejlesztést vagy javítást? Projekt?
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
-
Joyce
- Újonc

projekt, terv az van vele, a többi az már csak pénz kérdése.
Kuplung- váltó körül lehet valami gond mert3asba nehezen megy be 5ösből pedig nehezebben jön ki. Idővel szeretnék valami viszafogott de mégis nagyon ütős felni, a gyári szárnyat. Most még ezekre fáj a szivem.
Kuplung- váltó körül lehet valami gond mert3asba nehezen megy be 5ösből pedig nehezebben jön ki. Idővel szeretnék valami viszafogott de mégis nagyon ütős felni, a gyári szárnyat. Most még ezekre fáj a szivem.
- Thebreak
- Visszajáró

Üdv Mind1kinek! 
Már nagyon régóta mazsoláztam az oldalról, tippekért, trükkökért ...aztán mégis a saját fejem után mentem ....

Céltudatosan kerestem az oldalatokra ....
95-óta van Toyotám ...az első egy E9-es 3 ajtós Hb 1,8 szívó diesel .....
99 szeptemberétől van nálam a Piros (E10 3 ajt. HB 1,3 16v 4e-fe)...
Jó párszor összetörtem .... hátolról megcsókoltam egy Saab-ot ...elaludtam a volánnál .... őz, róka fácán ..... mind megvolt.
A rendbe rakás idén év elején kezdődött el ...egy teljes lakatolás után kapott egy "átmeneti" színt. Apróságokat és a teljes történetet a Projektekben fogom leírni ....
Ööööö .... izé .....
a fotón a barátnőm van ..... Ő az aki két gyorsulási futamon egy első és egy második helyet hozott az autónknak ...(05.01 Taszár - 06.07 Tököl - 07.15 Fertőszentmiklós kategória 9. hely) 
Már nagyon régóta mazsoláztam az oldalról, tippekért, trükkökért ...aztán mégis a saját fejem után mentem ....
Céltudatosan kerestem az oldalatokra ....
95-óta van Toyotám ...az első egy E9-es 3 ajtós Hb 1,8 szívó diesel .....
99 szeptemberétől van nálam a Piros (E10 3 ajt. HB 1,3 16v 4e-fe)...
Jó párszor összetörtem .... hátolról megcsókoltam egy Saab-ot ...elaludtam a volánnál .... őz, róka fácán ..... mind megvolt.
A rendbe rakás idén év elején kezdődött el ...egy teljes lakatolás után kapott egy "átmeneti" színt. Apróságokat és a teljes történetet a Projektekben fogom leírni ....
Ööööö .... izé .....
Tedd, vagy ne tedd ....de soha ne próbáld!
-
olahjojo1990
- Visszajáró

Sziasztok!
Már nem emlékszem anno hogyan találtam a clubra, talán véletlenszerűen rákerestem, hogy biztos van ilyen klub is, és igazam lett, vagy ilyesmi lehetett.
Akkoriban 4A-GE motoros autót szerettem volna venni játszós autónak, a mostani autó mellé, ami egy Toyota Celica...
Közben a családnak volt Corollából számtalan, eléggé jól vizsgáztak nálunk minden téren.
Aztán most egy bő fél éve úgy hozta a sors, hogy a válság utolérte a családunkat is, így Apuék megváltak egy 92-93 ezret futott E12-től, amiből egy Corolla E11 WRC Replica lett. Ennek az autónak nyitottam is egy topikot, amiért remélem nem fogtok megölni. Természetesen nagyon szívesen olvasom a jó megoldásokat a topikban.
Már nem emlékszem anno hogyan találtam a clubra, talán véletlenszerűen rákerestem, hogy biztos van ilyen klub is, és igazam lett, vagy ilyesmi lehetett.
Akkoriban 4A-GE motoros autót szerettem volna venni játszós autónak, a mostani autó mellé, ami egy Toyota Celica...
Közben a családnak volt Corollából számtalan, eléggé jól vizsgáztak nálunk minden téren.
Aztán most egy bő fél éve úgy hozta a sors, hogy a válság utolérte a családunkat is, így Apuék megváltak egy 92-93 ezret futott E12-től, amiből egy Corolla E11 WRC Replica lett. Ennek az autónak nyitottam is egy topikot, amiért remélem nem fogtok megölni. Természetesen nagyon szívesen olvasom a jó megoldásokat a topikban.
1990 Toyota Celica GT 3S-GE
1998 Toyota Corolla WRC Replica 4A-FE
1998 Toyota Corolla WRC Replica 4A-FE
- to4m5i
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Udv itt. Egykerdes...
Miert toldod meg minden kommentedet az alabbiakkal? :
"Remelem nem fogtok megolni"
"Remelem nem utaltok majd meg"
....
Csak egy eszrevetel....
Miert toldod meg minden kommentedet az alabbiakkal? :
"Remelem nem fogtok megolni"
"Remelem nem utaltok majd meg"
....
Csak egy eszrevetel....
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.”
1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE
1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE-
betegestoyos
- Újonc

Totálisan véletlenül. Feladtam pár napja egy hirdetést, hogy a Daihatsu gyűjteményem bővíteném, s erre reagált egy fiatal srác, akivel azóta is nagyban emilezünk, s kiderült, elvetemült Toyotás, Ő Slampixxx.
Rágta a fülem, én pedig beadtam a derekam.
Van egy 2006. decemberi gyártású, sajnos, abszolúte átlagos, semmitmondó, cserébe a végsőkig megbízható, 5 ajtós Corolla Luna-m, aki nagy becsben van, végig garázsban állt, áll, télen elő sem jövünk a rejtekhelyről, picit átmentem beteges féltésbe.
Sosem nézem a fogyasztását, engem nem hoz lázba, csak az, hogy a drága mindent megkapjon, lehetőleg bőven idő előtt.
Sosem volt ennyire megbízható autóm.

Van egy 2006. decemberi gyártású, sajnos, abszolúte átlagos, semmitmondó, cserébe a végsőkig megbízható, 5 ajtós Corolla Luna-m, aki nagy becsben van, végig garázsban állt, áll, télen elő sem jövünk a rejtekhelyről, picit átmentem beteges féltésbe.
Üdvözlet Corolla-sok!
Párom (Thebreak) invitált erre az oldalra.
Bár nekem nincs (még) Corollám, de aktív használója vagyok
Főként repülőtereken.
Nem elszállni szoktam vele, csak szárnyalni
Mindig is érdekeltek a műszaki dolgok, így az autók is. De az ezzel kapcsolatos teendőket inkább a tulajra bízom, ő jobban ért hozzá
Autós ügyességi versenyeken szerettem volna kipróbálni magam, de ... nem volt bátorságom.
Így a gyorsulási verseny egy mérföldkő az életemben.
E10 HB '93 (4E-FE) << Kezes kis gép a "Piros". Pontos, megbízható és kiszámítható
Párom (Thebreak) invitált erre az oldalra.
Bár nekem nincs (még) Corollám, de aktív használója vagyok
Főként repülőtereken.
Nem elszállni szoktam vele, csak szárnyalni
Mindig is érdekeltek a műszaki dolgok, így az autók is. De az ezzel kapcsolatos teendőket inkább a tulajra bízom, ő jobban ért hozzá
Autós ügyességi versenyeken szerettem volna kipróbálni magam, de ... nem volt bátorságom.
Így a gyorsulási verseny egy mérföldkő az életemben.
E10 HB '93 (4E-FE) << Kezes kis gép a "Piros". Pontos, megbízható és kiszámítható
Sziasztok!
Egy ismerősöm hatására találtam az oldalatokra. Az oka, hogy autót keresek. Egy 4wd Tercel-re, vagy egyéb nagyon olcsó összkerekes autóra (Toyotára) lenne szükségem. Remélem hamarosan sikerrel járok és találok magamnak megfelelőt.
Régen, 2005-ig kb. 4 évig használtam egy 1993-as Corollát (ötajtós, ferdehátú, 1.4-es), nagyon szerettem. Sajnos akkor anyagi okokból meg kellett váljunk tőle, eddig nem sikerült visszatérnem a japán autókhoz, pedig hiányzik. Most lett lehetőségem lépni ezügyben.
Üdv: Ricsi
Egy ismerősöm hatására találtam az oldalatokra. Az oka, hogy autót keresek. Egy 4wd Tercel-re, vagy egyéb nagyon olcsó összkerekes autóra (Toyotára) lenne szükségem. Remélem hamarosan sikerrel járok és találok magamnak megfelelőt.
Régen, 2005-ig kb. 4 évig használtam egy 1993-as Corollát (ötajtós, ferdehátú, 1.4-es), nagyon szerettem. Sajnos akkor anyagi okokból meg kellett váljunk tőle, eddig nem sikerült visszatérnem a japán autókhoz, pedig hiányzik. Most lett lehetőségem lépni ezügyben.
Üdv: Ricsi
Sziasztok!
életem 2. autója az új szerelmem. egy 2000es e11-es g6r. Még nagyon friss a kapcsolatunk, de egyelőre felhőtlen.Mióta nálam van (cirka 2 hónap) már kapott új papucsokat és pár kötelező dolgot is ki kellett cserélni, de azért még van ötlet bőven. A tervem, hogy bekerülök a klub vérkeringésébe, és aktív arc legyek. Majd meglátjuk

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
életem 2. autója az új szerelmem. egy 2000es e11-es g6r. Még nagyon friss a kapcsolatunk, de egyelőre felhőtlen.Mióta nálam van (cirka 2 hónap) már kapott új papucsokat és pár kötelező dolgot is ki kellett cserélni, de azért még van ötlet bőven. A tervem, hogy bekerülök a klub vérkeringésébe, és aktív arc legyek. Majd meglátjuk
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Zsír! Hajrá!
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
Sziasztok! Másfél éve vettük meg életem első japán autóját egy 88-as EE90-es corollát.jó kis autó.biztos megtartom amíg csak lehetőségem van rá!üdv.: Dani
sziasztok!
nemrég vettem egy ee90, 1300ccm xl, hatchback, 1988-as corollát. jön-megy. ráfér kis kasznizás, karbi tökéletes. helyileg balatonkeresztúr
nemrég vettem egy ee90, 1300ccm xl, hatchback, 1988-as corollát. jön-megy. ráfér kis kasznizás, karbi tökéletes. helyileg balatonkeresztúr
Balatoni Szappan