Tegnap voltam egy bontóban kormánykerékért. Nem saját autóval voltam, hanem OFF autóval. A bontós ember kérdezte hogy milyen autóm van, mihez viszem a kormányt. Mondtam, hogy 1.8-as diesel E9 Liftback, ami nagyon jó állapotban van. Anélkül, hogy bármi egyebet kérdezett volna, vagy bármilyen egyéb infót mondtam volna az autóról, látatlanban 250.000 Ft-ot beajánlott az autóért! Persze mondtam neki, hogy az autó nem eladó, nyilván akkor kormányt sem keresnék hozzá... Nem akarta tudomásul venni, és bekínált 300.000-et, de mondta, hogy ez a max! Közöltem, hogy mondhat 500 ezret is, az autóm akkor sem tárgyalási alap!
Egyébként volt nála E9 LB, E9 HB (kettő is), E9 Sedan, meg egy újabb (talán E12). Kiderült, hogy a Corollákat Belgiumba adja el, onnan pedig adják tovább az araboknak.
A Liftback kalaptartója egyben volt nem volt belevágva hangszóró és a "lifegő" széle sem volt leszakadva, tehát jó állapotú volt, míg az enyémben levőt hangszóró csúfítja, és a vége le is szakadt (nincs is meg). Egyből rácsaptam, hogy akkor a kormány mellett ezt is vinném, de nem adta. Az indoktól hanyatt estem: az arabok több pénzt fizetnek az autóért, ha egyben megvan a kalaptartó, mert birkát szállítanak a csomagtartóban, és hogy az ne lásson ki.

Te jó isten!