2008 Nyári Toyota Találkozó - Kakucs ring - 07.19

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Rajta, srácok! Hozzátok el!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Végülis nem lehetetlen.... Csupán le kell vadásznom a padlásról, kicsit letakarítani róla a mocskot, menni vele egy próbakört, oszt be a csomagtartóba. :roll:
Ezzel akár tüntethetnénk is a Toyotások ellen! Méghogy a gyorsulás idén elmarad? Egy frászt! :P A CCH igen is gyorsúlni fog idén is! :twisted:
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

decaon16 írta:Végülis nem lehetetlen.... Csupán le kell vadásznom a padlásról, kicsit letakarítani róla a mocskot, menni vele egy próbakört, oszt be a csomagtartóba. :roll:
Ezzel akár tüntethetnénk is a Toyotások ellen! Méghogy a gyorsulás idén elmarad? Egy frászt! :P A CCH igen is gyorsúlni fog idén is! :twisted:
Kis polír, némi nejon meg matrica...
Tiszta fasztendfúriusz! :lol: :lol: :lol:
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

:) Óóóó... Mi pár ilyen csodát leamortizáltunk kb 5 éve a szomszéddal. Addig gurultunk le a nagy betonso utcákban a lejtőkről, amíg farabokra nem tört az utsó kereke is. Nem bírta 40-50nél a driftet :)

Pampiék látták egyébként az ugyancsak szomszéddal kiötlött és megalkotott "redbull lesikló" szerkezetünket. 8 gördeszkakeréken megy. 2 személyes bob. Naggggyon közel a földhöz. kormány van fék nincs (avagy árok van :) )
Ez bírta és még jó a mai napig :) 2 és fél méter hosszú.
Egyszóval most sajnálom, hogy azok a tekerősök tönkre mentek :?

Hozzátok el feltétlen. Amivel baj lehet, az a hajtás. Nem fog elférni a lábatok. Otthon szerkesszétek hátrébb az ülést, na meg a hátsó kerekeket is, mert félő hátraborulós lesz. Én kamerázok :)
Vállalom
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Mi lenne,ha egy hétvégén össze ülnénk,s összeraknánk pár ilyen gokartot?
Balázs

C-POWER!!!!!
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misi »

Sziasztok!

Korábban volt szó róla a fórumunkon, hogy idén is együtt jönnétek, és ezt megbeszélnénk egy mikrotalinkon. Ez most, hogy áll?
Misi.KépKép
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Biagio írta:De csak az indulhat a gokarton aki éves tagdíjat befizetette (a Toyota klubnak) és Toyota klubtag! :? Ez így akkor a részemről felejtő. Majd mind külső szemlélő nézem a csatákat! 8)
Nem csak az indulhat!
Csak első körben klubtagok jelezhetik a részvételi szándékukat, tekintettel arra, hogy max. 58 embert (vagy 56? :roll: ), tudunk menedzselni az időkorlát miatt.
:wink:
Misi.KépKép
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Bohi írta:
Biagio írta:Nem akartam pont én írni elsőként, de rossz hírt kell közölnöm!
Nagy a valószínüsége, hogy gyorsulás az idei találkozón elmarad!
Oka, nincs olyan hosszú célegyenes ami biztonságosan megoldhatóvá tenné a lebonyolíthatóságot. Szomorú ez, de tényleg igazuk van hisz nincs 200 m a célegyenes! :? E van! :roll:

De viszont körbe lehete autózni a pályát és lesz szlalom. :wink:
Kár, de azért nagyon kíváncsi leszek! Szlalom azért igencsak gumigyilkos, nem mintha más nem lenne az...
Sokan sztem vegyes érzelmekkel mennek majd ide Tököl után, de ne így álljunk hozzá. Szerintem tök jó lesz! :lol:
De mindjá itt van királyrét!!!! :P :lol:
Így van, gyorsulás nem lesz, a pálya rövidsége miatt (mármint az egyenes rövidsége miatt). Az aszfalt viszont messze nem olyan gumigyilkos, mint Tökölön, így reményeink szerint a szlalom igazán élvezetes lesz. Meg persze a gokart is...
Jó dolog a tököli reptér, reményeink szerint megyünk is majd még oda, de idén nem tudtuk elvállalni a dologot, olyan sokat kértek...
Ez van....
Igyexünk jó talit csinálni idén. (IS)
A feltételek adottak: kihangosítás, büfé, wc, zuhany (!), jó pálya, gokart, és talán jó idő is...
Misi.KépKép
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

Jó buli lesz ez srácok! Csak győzzem kivárni az indulást!
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

DBandesz írta:Jó buli lesz ez srácok! Csak győzzem kivárni az indulást!
HÁÁÁÁT ÉN NEM TUDOM.

EGYRE GÁZABBUL HANGZIK!
Balázs

C-POWER!!!!!
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Mi hangzik gázul?
:?
Misi.KépKép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Misi írta:Mi hangzik gázul?
:?
MONDJUK,HOGY NEM LESZ GYORS,DE NEM HINNÉM,HOGY ERRE JELENLEG VÁLASZOLNOM KÉNE FELTÉTLEN!

JOBB HA NEM,HIDD EL!
Balázs

C-POWER!!!!!
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Na most nem pontosan tudom, hogy itt mik a szokások, de általában a csupa nagy betűvel való írás fórumokon kiabálást jelent. Ha így van, akkor nem igazán értem...
Azt sem, hogy pontosan mi a problémád. Ez egy szabadon választott program, ha úgy gondolod, hogy eljössz, akkor eljössz, ha nem, nem. A kritikát is kissé nehezen értem, mert nem nagyon emléxem, hogy bármi segítséget kaptunk volna a rendezésben, helyszínkeresésben, szponzorkeresésben, stb. Értem én, hogy nem jó, hogy idén nem lesz gyorsulás, de egyrészt nem gondolom, hogy egy találkozónak csak erről kéne szólnia, másrészt nem kell minden évben ugyanazt csinálni.

A "nem hinném, hogy erre jelenleg válaszolnom kéne feltétlen! Jobb ha nem hidd el!" részt meg végképp nem értem.... Kifogásoltál valamit, akkor had tudjam, tudjuk már, hogy mit.
Ennél kicsit barátságosabb fogadtatásra számítottam....
Misi.KépKép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Misi írta:Na most nem pontosan tudom, hogy itt mik a szokások, de általában a csupa nagy betűvel való írás fórumokon kiabálást jelent. Ha így van, akkor nem igazán értem...
Azt sem, hogy pontosan mi a problémád. Ez egy szabadon választott program, ha úgy gondolod, hogy eljössz, akkor eljössz, ha nem, nem. A kritikát is kissé nehezen értem, mert nem nagyon emléxem, hogy bármi segítséget kaptunk volna a rendezésben, helyszínkeresésben, szponzorkeresésben, stb. Értem én, hogy nem jó, hogy idén nem lesz gyorsulás, de egyrészt nem gondolom, hogy egy találkozónak csak erről kéne szólnia, másrészt nem kell minden évben ugyanazt csinálni.

A "nem hinném, hogy erre jelenleg válaszolnom kéne feltétlen! Jobb ha nem hidd el!" részt meg végképp nem értem.... Kifogásoltál valamit, akkor had tudjam, tudjuk már, hogy mit.
Ennél kicsit barátságosabb fogadtatásra számítottam....
Nem kiabáltam!

Csak benyomva maradt a caps lock az msn miatt!

Nem igazán értem,hogy mi köze a szponzor,stb-nek a dolgokhoz!?
Van egy kis sérelem tavalyról,de részemről igyekszem túl lépni majd rajta!
A fakultatív duma meg kissé érdekes!

Ez egy baráti társaság,ahol nem kell mindent véresen komolyan venni!

Úgyhogy higgadjunk le,s ennyi!

Bár azért lenne pár kérdésem egyszer majd!
Balázs

C-POWER!!!!!
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

El sem hiszed milyen higgadt vagyok.
A szponzornak meg annyi köze van, hogy elhangzott, hogy "gáz, hogy nincs gyorsulás". Ahogy írtam, mi sem örülünk, de saját erőből idén erre futja. Lehet felőlünk légi bemutató is, ha valaki azt akar, de ahhoz nem elég a tagdíj, plusz amit saját zsebből beteszünk...
Ezt a tavalyi dolgot meg már aszittem vagy egy éve lezártuk. Nekem legalábbis nincs kedvem ezzel foglalkozni. Ha nektek igen, akkor tisztelettel, de inkább ne gyertek, mert mi jó hangulatú találkozót szeretnénk, nem pedig boszorkánypereket.

A kérdések meg jöhetnek...
Misi.KépKép
Lezárt