2008 Nyári Toyota Találkozó - Kakucs ring - 07.19
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Végülis nem lehetetlen.... Csupán le kell vadásznom a padlásról, kicsit letakarítani róla a mocskot, menni vele egy próbakört, oszt be a csomagtartóba.
Ezzel akár tüntethetnénk is a Toyotások ellen! Méghogy a gyorsulás idén elmarad? Egy frászt!
A CCH igen is gyorsúlni fog idén is! 
Ezzel akár tüntethetnénk is a Toyotások ellen! Méghogy a gyorsulás idén elmarad? Egy frászt!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Kis polír, némi nejon meg matrica...decaon16 írta:Végülis nem lehetetlen.... Csupán le kell vadásznom a padlásról, kicsit letakarítani róla a mocskot, menni vele egy próbakört, oszt be a csomagtartóba.![]()
Ezzel akár tüntethetnénk is a Toyotások ellen! Méghogy a gyorsulás idén elmarad? Egy frászt!A CCH igen is gyorsúlni fog idén is!
Tiszta fasztendfúriusz!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Pampiék látták egyébként az ugyancsak szomszéddal kiötlött és megalkotott "redbull lesikló" szerkezetünket. 8 gördeszkakeréken megy. 2 személyes bob. Naggggyon közel a földhöz. kormány van fék nincs (avagy árok van
Ez bírta és még jó a mai napig
Egyszóval most sajnálom, hogy azok a tekerősök tönkre mentek
Hozzátok el feltétlen. Amivel baj lehet, az a hajtás. Nem fog elférni a lábatok. Otthon szerkesszétek hátrébb az ülést, na meg a hátsó kerekeket is, mert félő hátraborulós lesz. Én kamerázok
Vállalom
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Nem csak az indulhat!Biagio írta:De csak az indulhat a gokarton aki éves tagdíjat befizetette (a Toyota klubnak) és Toyota klubtag!Ez így akkor a részemről felejtő. Majd mind külső szemlélő nézem a csatákat!
Csak első körben klubtagok jelezhetik a részvételi szándékukat, tekintettel arra, hogy max. 58 embert (vagy 56?
Misi.

Így van, gyorsulás nem lesz, a pálya rövidsége miatt (mármint az egyenes rövidsége miatt). Az aszfalt viszont messze nem olyan gumigyilkos, mint Tökölön, így reményeink szerint a szlalom igazán élvezetes lesz. Meg persze a gokart is...Bohi írta:Kár, de azért nagyon kíváncsi leszek! Szlalom azért igencsak gumigyilkos, nem mintha más nem lenne az...Biagio írta:Nem akartam pont én írni elsőként, de rossz hírt kell közölnöm!
Nagy a valószínüsége, hogy gyorsulás az idei találkozón elmarad!
Oka, nincs olyan hosszú célegyenes ami biztonságosan megoldhatóvá tenné a lebonyolíthatóságot. Szomorú ez, de tényleg igazuk van hisz nincs 200 m a célegyenes!E van!
![]()
De viszont körbe lehete autózni a pályát és lesz szlalom.
Sokan sztem vegyes érzelmekkel mennek majd ide Tököl után, de ne így álljunk hozzá. Szerintem tök jó lesz!![]()
De mindjá itt van királyrét!!!!![]()
Jó dolog a tököli reptér, reményeink szerint megyünk is majd még oda, de idén nem tudtuk elvállalni a dologot, olyan sokat kértek...
Ez van....
Igyexünk jó talit csinálni idén. (IS)
A feltételek adottak: kihangosítás, büfé, wc, zuhany (!), jó pálya, gokart, és talán jó idő is...
Misi.

Na most nem pontosan tudom, hogy itt mik a szokások, de általában a csupa nagy betűvel való írás fórumokon kiabálást jelent. Ha így van, akkor nem igazán értem...
Azt sem, hogy pontosan mi a problémád. Ez egy szabadon választott program, ha úgy gondolod, hogy eljössz, akkor eljössz, ha nem, nem. A kritikát is kissé nehezen értem, mert nem nagyon emléxem, hogy bármi segítséget kaptunk volna a rendezésben, helyszínkeresésben, szponzorkeresésben, stb. Értem én, hogy nem jó, hogy idén nem lesz gyorsulás, de egyrészt nem gondolom, hogy egy találkozónak csak erről kéne szólnia, másrészt nem kell minden évben ugyanazt csinálni.
A "nem hinném, hogy erre jelenleg válaszolnom kéne feltétlen! Jobb ha nem hidd el!" részt meg végképp nem értem.... Kifogásoltál valamit, akkor had tudjam, tudjuk már, hogy mit.
Ennél kicsit barátságosabb fogadtatásra számítottam....
Azt sem, hogy pontosan mi a problémád. Ez egy szabadon választott program, ha úgy gondolod, hogy eljössz, akkor eljössz, ha nem, nem. A kritikát is kissé nehezen értem, mert nem nagyon emléxem, hogy bármi segítséget kaptunk volna a rendezésben, helyszínkeresésben, szponzorkeresésben, stb. Értem én, hogy nem jó, hogy idén nem lesz gyorsulás, de egyrészt nem gondolom, hogy egy találkozónak csak erről kéne szólnia, másrészt nem kell minden évben ugyanazt csinálni.
A "nem hinném, hogy erre jelenleg válaszolnom kéne feltétlen! Jobb ha nem hidd el!" részt meg végképp nem értem.... Kifogásoltál valamit, akkor had tudjam, tudjuk már, hogy mit.
Misi.

- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Nem kiabáltam!Misi írta:Na most nem pontosan tudom, hogy itt mik a szokások, de általában a csupa nagy betűvel való írás fórumokon kiabálást jelent. Ha így van, akkor nem igazán értem...
Csak benyomva maradt a caps lock az msn miatt!
Nem igazán értem,hogy mi köze a szponzor,stb-nek a dolgokhoz!?
Van egy kis sérelem tavalyról,de részemről igyekszem túl lépni majd rajta!
A fakultatív duma meg kissé érdekes!
Ez egy baráti társaság,ahol nem kell mindent véresen komolyan venni!
Úgyhogy higgadjunk le,s ennyi!
Bár azért lenne pár kérdésem egyszer majd!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
El sem hiszed milyen higgadt vagyok.
A szponzornak meg annyi köze van, hogy elhangzott, hogy "gáz, hogy nincs gyorsulás". Ahogy írtam, mi sem örülünk, de saját erőből idén erre futja. Lehet felőlünk légi bemutató is, ha valaki azt akar, de ahhoz nem elég a tagdíj, plusz amit saját zsebből beteszünk...
Ezt a tavalyi dolgot meg már aszittem vagy egy éve lezártuk. Nekem legalábbis nincs kedvem ezzel foglalkozni. Ha nektek igen, akkor tisztelettel, de inkább ne gyertek, mert mi jó hangulatú találkozót szeretnénk, nem pedig boszorkánypereket.
A kérdések meg jöhetnek...
A szponzornak meg annyi köze van, hogy elhangzott, hogy "gáz, hogy nincs gyorsulás". Ahogy írtam, mi sem örülünk, de saját erőből idén erre futja. Lehet felőlünk légi bemutató is, ha valaki azt akar, de ahhoz nem elég a tagdíj, plusz amit saját zsebből beteszünk...
Ezt a tavalyi dolgot meg már aszittem vagy egy éve lezártuk. Nekem legalábbis nincs kedvem ezzel foglalkozni. Ha nektek igen, akkor tisztelettel, de inkább ne gyertek, mert mi jó hangulatú találkozót szeretnénk, nem pedig boszorkánypereket.
A kérdések meg jöhetnek...
Misi.