A Coupe-kat is megosztanám.
Had fényezzem magam. Iszonyat, 6 év kutató munka eredménye, számtalan kilométer, telefonálás, barátkozás, hirdetés feladás.... A módszerről találtok az E7 projektemben infot

Persze nem önzetlenül túrtam, hisz ugye évekig vadásztam erre a típusra.
Figyelem több képet most prezentálok először
Végül ezeket sikerült felkutatni napjainkig:
Újkígyósról vásárolt exMr.Hanky, most Fish autója:
Ennek a donorja a környékről. Nem volt papírja, pedig szerintem egész jó alap lehetett volna:
Nemethaky gyönyörűsége
Alapító tagunk Árpika majd nem nevezem meg jóakaróm...

autója lett. Most hirdetik horror pénzért. Ha egyszer elkel, remélem gondos gazdié lesz és üdvözölhetjük találkozóinkon:
ExPákozdi jelenleg Kerepesi tulajnál. Állapota mind kaszni ügyileg, mind motorikusan nagyon le volt romolva pár éve. Remélem nem semmisült meg:
ExZalaegerszegi, exTatai, exCsabiTE71, most Fish autója:
CsabiTE71 volt másik autója:
ExAszód exKartal nemnevezem meg emberhez

került tanúlságos történelmes happy end nélküli sztori alanya.
Hogy elvitte-e az Apeh, vagy mi van az autóval, nem tudom...
Nagylámpás gyönyör volt!
Tapolcai idős úr autója. Mai napig használatban. Nem nagyon válna meg tőle:
2 éve fellelt nagylámpás szép állapotú kék Németháky hasonmás. Szegedtől nem messze egy Opeles srác meglepő tisztelettel építi versenyautónak. Smallportot is mákolt be hozzá. Nem szükséges alkatrészei Ákynál és nálam.
Régen felbukkant papírgondos nem nevezem meg kihez került sárga Coupe:
Debreceni nagy becsben tartott, ritkán használt fekete Coupe:
Debreceni papír nélkül hirdetett, nem nevezem meg kihez jutott pár alkatrésze, az autó vasban végezte:
Ex Kishosszú, exToytib, most Historic Rally autónak épített piros:
Toytib 1.3 KE70!! nagylámpás pezsgője:
Nyugati határszélen 5 éve még szerelőnél szétbontott piros Zenki (lehet már vége):
Kecskeméti lelkes Tibi hétvégi autója volt jó pár éve:
ex Kónásandrás keresztanyukája majd Pápai segítőm és támogatóm versenyautója. Most valahol elvileg Pesten van már jó 6-7 éve. Semmit nem tudni róla:
Az én kis szépségem
Majosházi Suzuki kereskedésben, vámmentes területen talán már egy évtizede hirdetik ezt a szürke Zenkit.
A tulaj ismerőséé volt. Az árból (250) nem hogy engedtek, de idővel ment felfele. Sokan akartuk megvenni, de a végén mindig hátráltak, az autó meg csak romlott. Valaki megint torpedózhatna, ha még megvan:
Régi népítéletes, valószínűleg Scannelt analóg fotó:
Újabb népítéletes Balaton környéki piros Kouki. Elvileg eladta. (lehet Németháky tudja hol van?)
Veresegyházi "Autórodeó" szervező feleségének exautója, majd "verseny"autó, majd promó kocsi:
Mezőtúron hirdetett roncsderbys "Celica"
Amiről nincs képem:
- Keszthelyen Bigfoot show-n ~2008 szeptemberében kivégeztek egyet kutakodásom eredménye előtt 2 héttel
- exMádi tuningolt narancs-fekete 2007-8-ban hirdetett Coupe. Most elvileg Esztergomban szalad. Vagy parkol...
- exMádi fekete donor bódé. Vasba került
- Csepregen elrohadt nemtudom milyen színű Coupe. Megmaradt alkatrészei hozzám kerültek még az autóm vásárlása előtt.
- Győrben 2007 közepén eladtak egyet, melyet utána valószínűleg kivontak a forgalomból
- Copy Tomnak volt még az Újkígyósi előtt több Coupe-ja és Liftback-je is. Sárga Coupe biztos volt. Most Fish-nél az alkatrészei
- Pbelus Budapesti versenyre épített csövezett autója (talán Gaál Robi zöld exautója?) Hallott róla valaki? Talán ő a rejtélyes Historic építő és nála van exToytib piros is?
- Pbelusnak volt egy szép donorja papírok nélkül. Elkelt 2008 nyarán. Nem tudom kinek
- Balassagyarmaton TRD látott többször egy vaj színűt
- Budapesten 2008 környékén volt egy lefoglalt autó. Németháky és Bojti Istu lebontotta róla amit engedtek. Nem mondom ki a nevét kihez került Istu része
- Omega gitárosának volt egy Pezsgő színű Coupe-je. Mindig egy lépéssel előttem járt az autó. Csak a forró nyomot találtam meg, de az autót nem. Elvileg bezúzták

- Régi Celica-s srácnak volt 2db Coupe-ja. Egyéb info nincs, Németháky szerelője a kontakt
- Salgótarjánban volt egy félig felújított eladó. Motorjához elvileg minden tuning és minőségi alkatrész meg volt rendelve, motor megfúrva, hengerfej felújítva, de megakadt a projekt. Nem egyben lett eladva. Nem tudom hol a kocsi.
- Kecskeméti Tibinek volt egy piros donorja. Már csak alkatrészek vannak belőle
- Üllőn egy fehér Liftback GT-snek volt régen egy Coupe-ja is. Ebből is már csak alkatrészek maradtak
- BJani Komárom-Esztergom megyében látott évekkel ezelőtt rendszeresen egy matt feketét és egy kéket.
- Szombathelyen másik segítőm S.Viktor látott egy feketét többször is. Tibrig bundás nő vezette
- Budapesten volt egy fehér rohadt, de pöckölt Coupe. Eladták egy parkolóházba. Nem tudni mi lett vele
- Svájcból 12 éve behozott Coupe Tiszacsegén. Gyönyörű állapotú volt. Motor Celica-s barátunké lett. 2006 körül eladták a bódét. Nem tudni mi lett vele
- Veszprémben egyszer ~2005-ben felbukkanó fekete. Tapolcai tulaj látta
- És ugyanez egy Pápai fehérrel
- Vecsés Market Central parkolójában 2009-10 körül Biagio látott egy zöld Coupe-t többször is
- Veresegyházi rózsaszín motorját egy sötétkékbe vitték el. Sok embertől hallottam ezt a szellemautót Budapest környéki észlelésekkel
- Németháky tud egyet Aszófőtől nem messze. 2db Liftback és egy garázsos Coupe. (talán a piros népítéletes?)
- Fish tudott egyet Szőúnybesenyőn. Sajnos a tulaj iszákos volt és elkótyaetyélte. Már nem tudja merre lehet
Ezen kívül még van 1-2 mendemonda tulajoktól ismerősöktől, hogy annó 10-15 éve láttak ilyet, ültek benne, szerelték stb.
Soknak tűnik, de van köztük átfedés, Liftback-el keverés és a maradéknak is több, mint a fele már megsemmisült

Reálisan szerintem olyan 5-10 db lehet itthon forgalomban, műszakival. Ez azért egy igen kimerítő, országos kutakodás volt annó. Persze bizos vagyok benne, hogy van még olyan, amiről hallani se hallottam mégis létezik és nagy becsben tartják.
Ha tudtok még, osszátok meg velem.
Nekem ez öröm