Bandagoose írta:Jól tetted amúgy hogy lecserélted, nekem is undoritiszem van a vvt-i fedélzeti műszeregységétől
Ezek szerint nincsen kapcsolatban a motorvezérlővel?
Az én autómban spirálos a sebességmérő, azt viszont nem tudom, hogy a váltónál ott van-e a csatlakozó, nem is nézelődtem arrafelé.
Éppen ezért direkt olyat kerestem, ami spirálos, hogy biztosan jó legyen.
Azért ezt a műszeregységet vettem amúgy, mert a faceliftbe faló elég ritka volt ebay-en vagy nem szállítottak Mo.-ra vagy irreálisan drága volt (Ez 12-re jött ki szállítással). Egyébként 1-2 bekötési pont nem is passzolt rendesen, úgyhogy át kellett kötni 2-3 vezetéket.
Utána kezdett el foglalkoztatni a dolog, hogy meg lehet-e oldani a hőmérséklet kijelzést. Kaptam békához tartozó kapcsolási rajzot, abban megnéztem, hogy hol van a hőm. érzékelő, és hogy milyen színű kábelek mennek az óracsoport csatlakozóira. Annyi volt a különbség, hogy ez a két kábel nekem a fed. computer-be ment. Onnan áthúztam egy-egy kábelt az óracsoporthoz és meg volt oldva a probléma.
A fedélzeti computert pedig azért szereltem ki, mert a fejegység nem állt volna kézre a pohártartó fölött, meg pont tönkrement a rádió is benne.