Régi különlegességek /kocka vagy gömbölyû mindegy/ :)

Karosszéria variánsok, motorfajták, egyéb típusok. Toyotainkról szakmai beszélgetések, tudnivalók, érdekességek...
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Az én rigi kis kedvenceim:
Bluebird
Kép
Kép
Kép
Carina
Kép
Kép
Sunny
Kép
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

Totya írta:Kép
ilyen felnit akaroook! najó, az autó is szép :D
Totya, ilyesmi felgent nem tudsz nekem? 16" vagy 17"...
kisa.
E12 facelift
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Csajka? Riszpekt! :wink: Volga M21-est is jó lenne találni, de 2 misi alatt tiptop állapotban még nem láttam. Azon az áron is csak fehéret...

Pedig nekem ez tetszik:
Kép
Eladva...
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

Úgy látszik ezen a fórumon is egyedül vagyok azzal a fanatizmussal hogy csakis egy Toyotába tudnám betenni a seggem.
(mármint saját autóként)

Elkeserít :(
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Toytib írta:Úgy látszik ezen a fórumon is egyedül vagyok azzal a fanatizmussal hogy csakis egy Toyotába tudnám betenni a seggem.
(mármint saját autóként)

Elkeserít :(
Ne keseredj!

A Carina már smafú :?: :lol: :roll: :(
Kép
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

Igazad van :)
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ugye, hogy ugye?! :lol:
Kép
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Kérek mindenkit maradjunk a téma címénél. A többi kocsi menjen az elérhető,/elérhetetlen álomautókhoz!

Bocs aki hozzászólását átraktam. Ott megtalálja.

Na készülget az én összeállításom is, bár már sokat elloptatok. Lesz benne nem Toyota is Tibcsi. Ne haragudj :oops: De ne félj nem 1-es golf és opel kadett :lol:
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Megvannak :)

Azthiszem gyűjthetném őket még jó sokáig, lenne típus amit kiraknék, még lenne olyan is amit most találnék, de már így is elragadtattam magam. Lenne még 1-2 nem Japáni :) régiség is, de már belefáradtam a keresgetésbe. Volt olyan autó amit a google nem is tárolt :) Tehát a témához hűen igazi régi ritkaságok :)

Előre is elnézést a terjedelemért, dehát nem megéri megmutatni őket? :oops:

Még most szeretném említeni, hogy megpróbáltam mindegyik autóból a leggyáriasabb kinézetűt berakni, hogy ne a tuning miatt tetszen vagy ne tetszen valakinek.

Kezdjük a Toyotával.
Sőt legelsőként az általam legjobban ismert múltú és típusválasztékú autóval a Corollával :) Na meg hát vmi ilyesmi klubban is vagyunk. :lol: :lol: Fogadok, hogy páran meglepődtök milyen kis pofás méregzsákok is voltak azzal a címszóval amit a kocsink hátulján olvashatunk. :wink: ( ha nem elég, akkor honlapon Corollák története-> hátsó kerekes corollák története képekkel doc-ban )

Kép

Kép

Kép
Az egyetlen cabrio corolla széria :) TE75

Kép

Kép
Óriás orrú sportliftback-coupe :) TE51,TE55

Kép

Kép

Kép
Az amcsik által talán a leginkábban kedvelt régi corolla, amit szarrá hegyeznek.
Igazi kis méregzsák!!! Nagyon tetszetős vonalakkal :) TE27

Kép

Kép
Az egyik legszebb coupe. Gyönyörű vonalvezetés. Hacsi elődje. Szerintem bőven vetekedik vele. Mázlista aki hozzájut egyhez a folyamatosan csökkenő táborából! Ugye Áky? :P :P :lol: TE71 GT

Kép

Kép
Sajnos a nem európai piacra szánt széria 80 as évek elejéből. Gyönyörű a kombi is! TE70, TE73

Kép

Kép
Na és ugye az elmaradhatatlan Hacsiroku Coupe-k. Trueno és Levin kivitelben. Írjak róla regénnyeket? Azthiszem felesleges :) AE86

És akkor jöjjön a többi régi toycsi:

Kép
TA28 Celica. Icipici, de mégis megfog benne valami. Hasonlítani tudnám a kis méregzsák TE27-esk Corykhoz.

Kép
Süllyesztett 4 kocka lámpás hátsókerekes keret nélküli ajtós... :) 80 eleje

Kép
celica 80as évek közepéről. Csakis amcsi átfordulúhűtőmaszkú lámpákkal :)

Kép
A legelső Supra. Tekintélyt parancsoló vonalakkal! Celica-Supra XX (Supra MK1)

Kép

Kép

Kép
Celica-Supra. Láttam már párat élőben. Leírhatatlan élmény. Tulajdonképpen a hasonló korú celica kasztnija, meghosszabbított és bukólámpás harcsára kialakított orral. Na meg a 2.8 sor 6 sem elhanyagolható :)

Kép

Kép
Szerintem a legszebb Supra! Vitatkozzatok bátran :twisted: MK3... Lesz egy ilyenem! Tuti ezermilliótrilliárd százalék :) 1JZGTE. Mond ez vkinek vmit? :lol:

Kép

Kép

Kép
Toyota Crown 70 végéről. Egyszerűen váááááááááááááááá :twisted: A tudatomban megtelepedó coupe és wagon létezésének megvilágosítója AndrewGL. Egyszerűen tökéletes és egyben merész formák.

Végül egy két terepjáró, hogy az is legyen :)

Kép
4Runner. Ami csak öö krr brr vááá :shock:

Kép

Kép
Hiluxok 80-ban. Elnyűhetetlen igáslovak. Mint ahogy a videó is szemléltette :wink:

Kép

Kép
És végül két típus a 80-as évekből. Az igazi akadályt nem ismerő északi sarkot bejáró, saharát átszelő, dzsungelben gázló LAND CRUISER-ek! :twisted: :lol: 8) (Még most is ezeket a példányokat használják sok nehéz terepen, mivel nagyon jó alapok és az újak már kicsit városiasodtak)

Most akkor jöjjenek a Keleti tesók közül páran

Nissanék:

Kép
Skyline. Fura de bejön :)

Kép
Sylvia. Láttam már jópárat. Hasonló méretekkel rendelkezik, mint a hacsik. De jó lenne 20 évvel ezelőtt ülni Japánban egy versenypálya tribünjén és nézni ahogy pörögnek 10 ezreket.... :roll:

Kép
Nissan Cherry. Ha jól tudom a 240sx elődje. Igazi rallygép. A sofőr is odaillő, ugye? :)

Kép
300ZX alias Miss Supra :wink:

Mitsubishiék:

Kép
Turbós Galant coupe 77ből.

Kép

Kép
Turbós Lancerok. láttam már Tökölön szépen rendbehozva izléses felnikkel. Nagyon oda.... :)

Kép
Mitsubishi Sigma Wagon :wink: Családi nyaralós :)

Mazdáék:

Kép

Kép

Kép

Kép
Az RX széria pár ékes darabja, hát nem gyönyörűek???!! :)

Kép
626-os Coupe 80 elejéből.

Hondáék:

Kép
Accord 90ből. Épp hogy belefért a topic kritériumába :) Marosi Norbi barátjának ilyen van! Remélem visz vele egy kört?! :)

Kép
Accord coupe 87-ben. Bárcsak hátsó kerekes lenne :lol:

Kép

Kép
Prelude-ök. Van belőle Mo-on is jópár. 1-2-nek nagyon szép a hátsó lámpája. Lehet amcsi kivitel, enm értek hozzá. Igazi csajozós sportkocsi :) De ugye elsőkerekes, na jó vagy össz :P Egy Toycsihoz nem ér fel :)

Folytathatnám még a Csúnya de imádnivaló Subaru Leone-val, a Nissan Patrollal és még jópár Japán csodával. Benne lenne a listába talán még pár amcsi, spanyol, olasz és(német) kuriózum is, de csak elvétve.
Japcsik forever :) És még van akik azt mondják ezek után, hogy jó jó megbízható autó a japán, de vállaljuk emellé, hogy bűn rondák... :lol: :lol:

Félreértés ne essék, nekem is van jópár 90es, talán még újabb kedvencem, sokuk a most említettek újabb generációi, dehát nem ebbe a topicba valók. Legalábbis nem ebbe a körbe. :twisted: :?:

Még utoljára annyit, hogy: Tibcsi? Elnézhető ez a minimális "megcsalás" a márka iránt, vagy menjek gyónni? :lol: Természetes, hogy a következő autóm is vagy Toyota vagy Lexus :) lesz! A végén felsorolt autók inkább egy egy tulajdonságukért tetszenek csak!
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Lyani »

Ha valaki adna ajándékba 4 20as sűrűküllős krómfelnit, annak örülne Apa. :)

Nagyításhoz katt a képre!
Kép
Kép

A háttérben azért ott figyel az Ezeröcsi is. :D

Edit:
Kép
Ezt még a Matyi szerkesztette rá nagyon rég. 8)
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Pacsker írta:Kérek mindenkit maradjunk a téma címénél. A többi kocsi menjen az elérhető,/elérhetetlen álomautókhoz!

Bocs aki hozzászólását átraktam. Ott megtalálja.

Na készülget az én összeállításom is, bár már sokat elloptatok. Lesz benne nem Toyota is Tibcsi. Ne haragudj :oops: De ne félj nem 1-es golf és opel kadett :lol:
Matyi!

Szerintem úgy volt jó ahogy volt!
Miért baj,ha tágan értelmezzük a témát?
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker

Leírtam miért. mivel nyílt direkt a te álomautóidnak is topic. Sima fórum moderálás. Szerintem érthető.

NE AGGÓDJ! Nem töröltem ki. Ott van tényleg hidd el! A többi új és több milliós autó között. Én is írtam oda Layosh is, sokan. Keresd meg, utána látod, hogy oda illő.

Na minden ok?
AndrewGL
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: AndrewGL »

Sorry Matyi... Tudom, hogy volt már elmítve a jármű, de ezeket a képeket muszáj közszemlére bocsátani!!!
Ha gondolod, tedd át a te postodba.

Toyota Crown MS75 Hardtop Coupe

Kép

Kép

Kép

Toyota Crown MS65 Estate

Kép

Kép

Kép

Édes álom...
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Imádom!!! :)

Ha megnézed van feljebb is kép róla.
Na és mire vagyok a legbüszkébb? Hogy van pár alkatrészem hozzá. Pl hátsó lámpák, oldalszárny ablakok, kesztyűtartó, műszerfal, 4 gyári felni műanyagok, váltó... ;)
Bárcsak lenne hozzá egy kasztnim is.
Abba 99%-ig biztos vagyok, hogy egy sincs már Mo-on. Se Ke25, se TE27 (uaz a kasztni). És abban is, hogy egy kezemen meg tudtam volna számolni hány lehetett belőle az országba.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Válasz küldése