Sikerült beszélni velük!

A honlap a kedves üzemeltetõ miatt nem megy.
Árakat mondott (persze mondtam, hogy mennyiségi kedvezményt vegye figyelembe). Szerintem sokat drágultak az évek alatt. Mondta, hogy nem frissítették a honlapot sok-sok éve.
- Kormány 15000Ft/db (mindegy, hogy E8-9-10. Azt mondja a fém rész nem könnyíti, hanem bonyolítja E8 GT esetén. Gondolom szebben kell eldolgozni, hisz a duda nem takar).
- Váltógomb akinek van kormánya ingyenes. Akinek nem, gondolom 1-2000Ft/db (Számokat sütni nem tudnak. Tehát vagy sima bõr, vagy üveges)
- Szoknya 3000Ft/db
- Kézifék kar 1-2000Ft/db
A kéziféknél kiemelte, hogy kiszerelve kell vinni. De értelemszerûen a többit is úgy vinnénk és örül is neki.
Ha reggel 8-ra odavisszük, délután 2-3 körül el is készülhetnek. Ha nem tudjuk megoldani a hétköznapot, akkor elõzetes egyeztetést követõen meg tudunk beszélni egy hétvégi napot is, hogy kinyissanak.
Szuper lenne, ha 1 nap alatt meg tudnánk oldani az összeset. Akinek mégis kéne az autó, klubon belül megoldhatnánk a tarcsikormány kérdést arra a napra. Talán 1db-ot fel tudok ajánlani. Bohinak is van talán, ZDoman-nál találtam sokat.
Érdemes lenne Pestrõl lemenni 1 autóval és meg is várni. Így összedobhatnánk a benzint, ami elenyészõ lenne.
Ha netán valaki úgyis menne Kecsóra és dolga van ott, az lenne a legszuperebb.
Kérném akkor a fix jelentkezõket, ki mennyit, hogyan és egyeztetek idõpontot.
Ha az elkövetkezendõ 2-3 hétvégén (P-Sz-V) nem jó neki valamelyik idõpont (tehát pótkormányt se tud szerezni), akkor jelezze!
Lehet kérni a különbözõ színeken kívül perforált bõrt is. A cérnát is mondjátok milyen legyen.
Azt is jelezzétek, hogy a régi bõrt lefejtsék-e vagy arra menjen az új (vastagabb és ajánlom).
Pl:
- 1 kormány régi bõrre: alul-felül sima fekete erezett bõr, két oldalt perforált, piros cérnával varrva
- 1 váltógomb sárga erezett bõr, kék cérnával
- 1 váltószoknya 4 ágra bontva 2 rózsaszín - 2 fehér sávval neonzöld cérnával
...
Kezdeném:
- Pacsker: 1db E8 GT kormány fekete erezett bõr(régire) világosszürke vagy fehér cérnával; 2db E8/E9 Gt-i váltógomb fekete erezett bõr mélybordó és fekete cérnával; 1db E9 kézifékkar sötétszürke bõr és cérna a fém karra, fekete bõr mélybordó, vagy szürke cérnával a fogantyúra; 1db E7 GT váltószoknya 4 ágban fekete erezett bõr világosszürke vagy fehér cérnával, 1db E7 GT kézifékkar ugyanebben az összeállításban, (+1 E9 könyöklõ +1 E9 kormány +1 E8 GT kormány velúrral)
Ezen felül van még egy E9 Gt-i kormány, ami iránt Wortex és (Gasztroterrorista) érdeklõdött. Wortex, elvigyük bõrözni?
Más valakinek bármi egyéb?
Vállalom a Kecsóra menést és ki is várom, ha összegyûjtjük itt Pesten az adagot.
Akááááár jövõ hét Szombaton, hogy szülinapra meglegyen. E hétvégén is tudom adni a cuccokat, csak akkor én nem hagyhatom el Budapestet...