bubidisc írta:Nagyon vaciláltam, hogy olajcsere vagy találkozó. Egész héten úgy volt, hogy belefér mindkettő. Ma megvolt az olajcsere ránéztem az üzemanyagszint jelzőre és gyorsan eldőlt a kérdés.
Sajnálom mert nélkülem nem lesz ugyanolyan ...
Lett volna miről eszmét cserélnem. Pl.: ha még figyel valaki, mit tudtok digitális órákat is pörgetnek vissza? Veszérműszíj csere miatt kérdem mert Toyota márkakereskedésből vettem ugyan a gépökocsit és 60000 körül volt az utsó bejegyzés szervízkönyvben, a km számlálóban 75000 volt és látszott, hogy törött volt és sokat állt. Én úgy gondoltam valós az érték de bassza a csőröm, mivan ha már csereérett a szíj? Ez hogyan lehet kideríteni?
Jó találkát!
Várom valaki hozzáértő hozzászólását...
üdv.,
Mrc
digitet sztem könnyebvben visszaállítják, mint a simát. Tudom, mert haver mesélte, hogy pesten egy cimbije 5 perc alatt megcsinálja. Csak egyet kérdez: Mennyi legyen benne? És annyi lesz benne
általános
amit viszek, és végleges: 1db sörsátor, 1 db bogrács (de ez inkább halászleves, de sztem ez is jó) hozzá állvány lánccal, 1db balta, egy rakat újságpapír gyújtosnak.
üdv holnap
ealky-talkynk van, majd a frekit megbeszéljük
sprintike írta::-)Viccelsz?!Ilyen Corollákat reggelizem mint a tied
Viszek neked egy száguldozó ellenfelet.Feltéve ha a tied is 1.4-es.
Amig kergetőztök én elleszek a csajokkal
Az enyém 1.6 L Aut. Úgyhogy a csajok közben velem lehetnek és integethetnek neked hátrafelé.
Kérdezd meg Layosht, hogy jól megy-e a Táltos!
De holnap minden kiderül. Feleslegesen ne spanoljuk az idegeinket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurmi 2008 máj. 31, 11:23 pm-kor.
De Gyurmi!!! A csajok a gyors autókat is szeretik... Én meg a te ótódat me automata... És tényleg igaz tom nem ide való, de ótómatánál, jobban lehet a cicákkal foglalkozni:) Ez tény.
Layosh írta:De Gyurmi!!! A csajok a gyors autókat is szeretik... Én meg a te ótódat me automata... És tényleg igaz tom nem ide való, de ótómatánál, jobban lehet a cicákkal foglalkozni:) Ez tény.
A motormosás mindíg csak a tulajdonos felelőségére.......nem véletlen.Én itthon tisztítgattam.Nem lett olyan szép mintha új lenne de olyan csúnya sem mint amilyen volt
sprintike írta:A motormosás mindíg csak a tulajdonos felelőségére.......nem véletlen.Én itthon tisztítgattam.Nem lett olyan szép mintha új lenne de olyan csúnya sem mint amilyen volt
Nem felhúzni,mert a Corollám fenekét nézheted még betegen is:)
jó reggelt mindenkinek!
ma hajnalban arra ébredtem, hogy nővérem megérkezett osztrákiából.
neki se kellett 2x mondani, hogy jöjjön el...így +1 fő lesz részemről, de sztem ez már nem oszt nem szoroz.