Gondolom rá fogtok jönni, hip hopp elmegy.
Sajnos nagyon gyorsan elfogynak. Ezzel az adaggal amit hoztam a talira összesen én már nyomtattam 1200 db-ot. Az utsó nyomtatást igaz össze fogjuk dobni az alapító tagok közt, de mostmár nem nagyon tudom álni saját kasszából.
Temrészetesen megpróbálunk majd hozni a következ? talikra is, DE ha netán valaki érez elég motívációt, annak felrakom majd nemsokár az oldalra a képet, + már a kész word dokumentumot a kell? margóbeállításokkal és ti is nyomtathattok, ha van kedvetek.
1 oldalra négy fér.
1-2 segítség: 160, 200grammos canon papírra szoktam nyomni. Ez kell?en fényes és kell? tartása van(ha a szélvéd?re rárakod, jön egy es? és azután nézi meg a tulaj, akkorsem dobja ki feltehet?en rögtön, mint a többi szirt-szart, ami ilyenkor már girbe-gurba lesz.) Ez talán min?ségibbé teszi picit. A boltba egyébként így grammra lehet kérni.
Más. Ha van valakinek otthon ilyen kézi szeletel? gépe az istenes, de ha nincs akkor szerintem senki se kezdjen neki ollóval, snitzerrel, mert úgyis görbe lesz, felhasad a széle és nem lesz szimetrikus. Én nyomdába szoktam elvinni, ahol ilyen ipari vágógéppel gyorsan és igényesen fel tudják vágni. (500ft-ért) ami 200 darab lapnál nem túl sok pénz.
Tehát ha valaki gondlja nyugodtan nyomtasson. Vagy várjon a következ? taliig
Legyünk mégtöbben
Aktuális szórólap helyzet:[/color]
Akinek lassan kiürül a térképtartója, netán már a kesztyûtartóban is kevés a szórólap, szóljon és postázzuk!
Természetesen a találkozókon is van mód átvételükre. Keressétek a vezetõségnél!
Pénzbe nem kerül, csak ne feledjetek minket az esetleges klubfelajánlásoknál

Amint elfogynak, nemethaky felajánlásával kezdõdik az utánpótlás gyártása, immáron a módosított logóval.