Ideális tagjelöltek

CCH tagok, leendő klubtag jelöltek, érdekességek...
Pacsker
Ideális tagjelöltek

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 10, 04:42 pm

Természetesen mindenki a sajátjához hasonló autóra figyel föl először:) Én is így vagyok vele, látom benne a szépséget a precízitást... És az akkori formavilágot, vonalakat görbületeket...
Ide írnám, h én miket is láttam eddig.

Pacsker
:(

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 10, 04:49 pm

Na mit is láttam eddig, amit nagyon bánok, h akkor még csak tervben volt a club és nem tudtam őket megállítani. 1 piros GTI Liftback, 1 fehér makulátlan GTI liftback. Ezuenkívül volt két beazonosíthatatlan gondolom 1.6-os liftback. Sajnos mindkettővel éjszaka találkoztam.
Egyik Rákoskeresztúrtól tesco-ig. Mivel azthittem az elején, h Anzsi, mivel közel lakunk egymáshoz, ezért villogtam rá jobb bal jobb indexel, mivel mögöttem volt. Abban a pillanatban visszavillantott:) erre hívom mobilon Anzsi, h hova tart stb. Erre mondja, hogy otthon ül:) beállt mellém végül a pirosnál az autó. két hasonló korú fiatal srác volt:) Integettek aztán még együtt autókáztunk egy darabon előzgettünk beengedtünk... Elmentek:(
Második eset pedig Hungária krt. Népstadiontól (akarom mondani Stadionoktól:) ) Árpád híd felé. 3 személlyel voltam. begurul mellém egy liftback. nézegettem az oldalát, de látta, hogy fiatal vagyok és van benne fantázia. nem ölöm az autót alapból, de nem kellett kétszer szólni. Hajrá:)
Az elején taktikázásokból kamion előzésekből előrébbjutottam. jobb bal jobb index, elakadás jelző, refi, ködlámpa:) Örültünk és villogtunk is egymásnak:) Aztán amikor tiszta szakaszhoz értünk nagyjából egymás mellé nekem közelített 3masban a padlóhoz a lábam tehát nem nagyon volt sok tartalékom:) Azthittem fej fej mellett megyünk. Erre neagy megdöbbenésemre a kipujából egy kis fekete füstike;) és olyat lépett, hogy csak néztem:) Hihetetlen milyen tartaléka volt akkor még. Kaptam még utoljára egy elakadásjelzőt és később el is fordult. De azzal nyugtatom magam, hogy én 3 személlyel voltam:) na jó na jó. az övé jobbat megy sokkal, de az enyém bizti kevesebbet eszik:D Szép felni szép fényezés. szép votl az autója. Ő is simán belépett volna a club-ba:( ezért sajnálom.
Remélem rájuk találunk valamikor és közösen mosolygunk ezken a történeteken a találkozóinkon:)

Avatar
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 820
Csatlakozott: 2007 márc. 10, 04:20 am
Tartózkodási hely: Budapest VII. -- Kárpátalja (UA)

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz » 2007 márc. 10, 07:56 pm

Havi, 2 havi rendszerességgel átruccanok Kárpátaljára (csúnyán mondva Ukrajnába) mert barátnőm odavalósi. Beregszászi járás, aki érdeklődne. 3 esetre emlékszem. Idén télen történt.

1.
Acélkék 1.3-s AE92. Beregszászon húzott el, gyalogban voltam. Aztán később megláttam parkolni az út mentén, gazdi sehol. Nálam meg semmi szórólap. (még) Nem is ez a baj. Vagy tud magyarul, vagy nem v. nem akar beszélni. Ill. én nem igazán értem az ukránt, kicsi orosz talán, angol inkább.
Tehát még le sem szólíthattam, hogy lesz egy klubbunk és adj egy e-mail címet legalább. Legközelebb húsvét táján megyek át, hátha elcsípem.

2.
Helyszín ugyanaz. Királykék AE86, ukrán rsz. Elől LEVIN felirat, hátul már corollás. Nem hittem a szememnek. Persze, hol a tulaj? Kicsit rozzant a jobb első lámpa körül de amúgy egyben van.

3.
Korábban, Munkácson egy AE92, tiszta piros, agyig sötétítve, jó felniken! Huh!

Ezek után......irány a nyelviskola, építeni a külkapcsolatokat! :mrgreen:
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...

Pacsker
2007 "első jó idő"

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 12, 10:42 pm

Úgy hozta a sors, hogy ma autóval császkáltam a városban. (immáron új műszakival és zöldkártyával :wink: )
nem kell mondanom, h motorosokkal is tele volt. végre pólós idő sok gyönyörű hang 4 henger sikoltozva 2 henger durrogva, sőt láttam egy Triumph 3 hengerest is:) zene füleimnek...:D
A lényeg! nálam vannak a szórólapok, de egyiket se sikerült elkapnom:(:(:( azóta is ostorozom magam. 3 piros AE92 liftback. vááá 2 kötzülük most gurulhatott ki a mosóból! Gyönyörű fényezés. megszégyeníti az új piros autókat. Az egyiken még ködlámpa is volt elöl, ráadásul fiatal srác vezette és amikor rávillogtam, annak ellenére, h telefonált integetett nagyban... jajj:( nem tudtam utánafordulni, mert nagy dugó volt az én oldalamon, meg járdasziget középen. :? Na mind1 környéken volt. valami közelben lakó suburban boy lehet:) úgyh elkapom érzem :twisted:
:lol: Úgy szégyelltem magam. ugye eddig minden nap esett, na most olyan dzsuvás a kis szépségem, hogy már rá sem ismerek:( (nem is mertem nagyon szórólapozni :oops: )
Na nembaj, remélem a jó idő elhozza a szép kis corollák kimerészkedését az utakra. Na meg hogy megkapják a szép nyári felniket. Úgy várom, mint a lányokat a városban, hogy megmutassák bájaikat:D Biztos tudjátok mire gondolok...

Avatar
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 820
Csatlakozott: 2007 márc. 10, 04:20 am
Tartózkodási hely: Budapest VII. -- Kárpátalja (UA)

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz » 2007 márc. 13, 02:28 am

Feb 23-n történt az eset, azóta klubtag a srác. 8) Gery-ke az azonosítója.
Szevasz Öreg!

Éppen átjöttünk a határon ((Ukrajna -- 95-s benzin 150-160 FT)) Beregsuránynál és Nyíregyháza fele indultunk. Az első településen (Csaroda) álltunk meg, hogy postára adjunk 1-2 levelet, csomagot. Picit szöszöltünk a címzéssel kint, a kocsiban. Csak ennyi kellett! :) Pont odanéztem, egyenesen a kocsira.
A körforgalom után egy acélkék AE92 liftback közeledett. Neki is Corollás felirata volt a szélvédőn. Nézem-nézem az ismerős formát, ő is kiszúrt közeledvén felém. Két kézzel intettem le, amit visszatolatással erősített meg. Mint egy régi haver, megörültünk egymásnak - pedig sose láttam - háromnegyed órán át csak dumáltunk, informálódtunk egymás vasáról. Rögtön elkértem az emiljét, teljesen nyitott volt klubra, szuper, 1 taggal bővülünk!
Onnét, kis csatlakozási idővel - téptem utána 140-nel, hogy utolérjem -, együtt kocsikáztunk 2 fős konvojban. Továbbment Nyíregyre, mi megálltunk egy vendéglőnél.
Ott búcsúztunk el, a többi már itt zajlik. :D
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...

Gery-ke
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2007 márc. 11, 08:52 am
Tartózkodási hely: Hernádkak

Hozzászólás Szerző: Gery-ke » 2007 márc. 14, 07:27 am

Szisztok!

Igen, ez szó szerint így történt, ahogy Zed Kristianz leírta:)
Autóm megvásárlásakkor, kaptam 1 Szerviz felíratú Szerelő könyvet corolla 1.3-1.6 1987-től!
Találkozó alkalmával, feltétlenűl magammal viszem, és majd lefénymásollyuk, akit érdekel.
Ha esetleg addig is szükségesnek éreztek infókat belőle, elküldöm e-mailbe.
Gery

Pacsker
:)

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 15, 12:24 pm

Most örül a kis lelkem:)

Tök jó ezeket hallani! Ezért csináltam az egész klubot!!! Megyek lassan viossza melózni, de akkor előtte még annyit, ha már szervízkönyveknél tartunk, hogy nekem is van egy! Eredeti Haynes szervízkönyv! Még én vettemaz előző corollához. '83-'86 ig azthiszem. Tehát az egyel ezelőtti széria. Érdekesség képpen benne van az első GTI (hatchback) specifikációja is! Nagyon sokat ír róla:)
Megpróbálok még 1 tagot feltölteni gyorsan!

Teljen kellemesen a 4 napos hétvégétek! :? Sajnos én dolgozom végig. Még ma is :? :?

Pacsker
+

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 15, 12:26 pm

Ja és még annyi, hogy van hozzá magyar "szakszó" angol magyar szótár. Nagyon hasznos. akármelyik akárkinek kell, szóljon!

szmöre
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2007 márc. 18, 08:35 pm
Tartózkodási hely: XIV.Ker
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szmöre » 2007 márc. 18, 08:41 pm

Szevasztok!

Ma lenn jártam a garázsomban és mit láttam AE86-ot :D

A viccet félre téve üdv nektek corollások.
Nekem van egy 1984-es évjáratú Törésmentes /1 sárvádőt kivéve/ Ae86osom.

Avatar
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 630
Csatlakozott: 2007 márc. 21, 12:46 am
Tartózkodási hely: keszthely

Hozzászólás Szerző: Totya » 2007 márc. 25, 12:24 am

vazz nem hiszitek el mit láttam keszthely kisváros kb20000 lakos centrümm közlekedési lámpa piros jelzés. begurol mellém 1 ae 86 bukó lámpás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! életemben nem láttam ránézek a soföre és egy kb 65 éves öreg hölgy vezette lámpa zöld, gyorsan sorolás át a másik sávba követni a corollát ekkora mázlit , édesanyámékhoz ment a virágüzletbe, kiderült h ismeri anya a hölgyet áááááááááááááááá igen kérdeztem véletlen nem e eladó az autó. a hölgy rámosolygott és ezt kérdezte h ez a romhalmaz ez jó jel nem tudja mi van a birtokában :twisted: :twisted: bíztató választ kaptam még 1,5 év műszaki van rajt és amint lejár nekem adja el :wink: ilyenkor áldom az eget h anyu virágkötő és rengeteg embert ismer tehát a köv projekt ae 86 már alig várom :evil:

szmöre
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2007 márc. 18, 08:35 pm
Tartózkodási hely: XIV.Ker
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szmöre » 2007 márc. 25, 12:47 pm

Totya írta:vazz nem hiszitek el mit láttam keszthely kisváros kb20000 lakos centrümm közlekedési lámpa piros jelzés. begurol mellém 1 ae 86 bukó lámpás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! életemben nem láttam ránézek a soföre és egy kb 65 éves öreg hölgy vezette lámpa zöld, gyorsan sorolás át a másik sávba követni a corollát ekkora mázlit , édesanyámékhoz ment a virágüzletbe, kiderült h ismeri anya a hölgyet áááááááááááááááá igen kérdeztem véletlen nem e eladó az autó. a hölgy rámosolygott és ezt kérdezte h ez a romhalmaz ez jó jel nem tudja mi van a birtokában :twisted: :twisted: bíztató választ kaptam még 1,5 év műszaki van rajt és amint lejár nekem adja el :wink: ilyenkor áldom az eget h anyu virágkötő és rengeteg embert ismer tehát a köv projekt ae 86 már alig várom :evil:
Ha tényleg a tied lesz ujjítsd fel mert az egy érték itthon!!!!
2000 E11 G6 TTE, 1984 AE86 coupe

Pacsker
AE86

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 25, 08:53 pm

Először is gratula a következő kocsihoz:D

Nekem is nagy vágyam egy hátsó kerekes. Milyen álapotban volt? Milyen színű volt?
Hogy miért is érdekel. Itt van a kerüetünkben egy autószerelő, akinek a fiával már beszéltem egyszer. Még a klub megalapítása előtt. Neki egy Sprinter Trueno-ja van. (Corolla Levin) És tényleg a Trueno. még az is van ráírva. Nos ez is bukólámpás AE86-is coupe. Tehát nem az ami neked van Szmöre.
Ez is piros. Igaz már fakó. A Srác is driftel vele. Netán ismeritek is egymást? Rajta van az oldalán az Initial Drifters matrica. És van neki egy tartalék 4A-GE-je :evil:
Kis mázlista.
Már kerestem a múlthéten. A klubal kapcsolatban. de csak hétvégente van otthon. Nem baj, kitartó leszek és csatlakozni fog :D
Ő nekem azt mondta, h Amerikából hozatták be, mert hogy nincs másik bukólámpás Mo-on. De akkor ezekszerint mégis:)

ui: Szmöre. Írtam mailt, hogy mit kell küldened a regisztrációhoz. Már nagyon várom:D

Avatar
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 630
Csatlakozott: 2007 márc. 21, 12:46 am
Tartózkodási hely: keszthely
Re: AE86

Hozzászólás Szerző: Totya » 2007 márc. 26, 08:39 pm

Pacsker írta:Először is gratula a következő kocsihoz:D

Nekem is nagy vágyam egy hátsó kerekes. Milyen álapotban volt? Milyen színű volt?
Hogy miért is érdekel. Itt van a kerüetünkben egy autószerelő, akinek a fiával már beszéltem egyszer. Még a klub megalapítása előtt. Neki egy Sprinter Trueno-ja van. (Corolla Levin) És tényleg a Trueno. még az is van ráírva. Nos ez is bukólámpás AE86-is coupe. Tehát nem az ami neked van Szmöre.
Ez is piros. Igaz már fakó. A Srác is driftel vele. Netán ismeritek is egymást? Rajta van az oldalán az Initial Drifters matrica. És van neki egy tartalék 4A-GE-je :evil:
Kis mázlista.
Már kerestem a múlthéten. A klubal kapcsolatban. de csak hétvégente van otthon. Nem baj, kitartó leszek és csatlakozni fog :D
Ő nekem azt mondta, h Amerikából hozatták be, mert hogy nincs másik bukólámpás Mo-on. De akkor ezekszerint mégis:)

ui: Szmöre. Írtam mailt, hogy mit kell küldened a regisztrációhoz. Már nagyon várom:D
fehér színű és kibeb****tt jó állapotban van!!!

(a 4 csillag a jó konyak jele! Zed Kristianz)

Avatar
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 212
Csatlakozott: 2007 márc. 26, 07:49 pm
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Pampi » 2007 márc. 26, 08:45 pm

Sziasztok!
Nagy mázlista vagy! Sokan fogunk majd írígykedni! :lol: Nekem is vágyam egy AE86. De egy kupé... 8)

Pacsker
Szántó Atti!!!

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 márc. 26, 09:36 pm

M3-as bevezető. Jövök haza suliból. kb a Szentmihályi út és a belváros között lehet félúton egy bontó szerűség.
2 szétmatricázott megbontott AE82-es hatchback Gti is áll ott!! Lehet van még más is!
Alkatrész ügyben érdekes lehet!

Főként Szánti Attiék figyelmébe ajánlom. Hisz ők ezzel a típussal versenyeznek. Mondjuk több mint vszínű már régóta ismerik a helyet :lol:


Válasz küldése