iRacing

Élet a Corollakon túl. Felhasználók hobbijai, egyéb érdeklődési körei.
Avatar
Csocsó
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 519
Csatlakozott: 2010 feb. 21, 10:46 pm
Tartózkodási hely: Budapest
iRacing

Hozzászólás Szerző: Csocsó » 2011 feb. 15, 05:20 pm

Mert még nem volt ilyen topic.

Mondhatni manapság 2 autószimulátorról lehet elmondani, hogy igazi szimulátorok: ez a Live For Speed és az iRacing. Elõbbivel kapcsolatban sajnos évek óta hallgatnak a fejlesztõk, hogy mikor jönnek újítások, ennek következtében (ugyan én is nagy fanja vagyok/voltam) meguntam már, és kiváncsiságból kipróbáltam az iRacinget. Persze ehhez hozzájárult az is, hogy most egy akció keretében 1 hónap ingyenes + kapsz egy ajándék autót az alap csomagon felül.

Ezen túl amit a játékról tudni érdemes:
- a versenypályák 99,99% realisztikusak, az összes kanyar, bukkanó, gödör pont úgy van, mint az igazin, köszönhetõen a lézeres pályafeltérképezésnek
- az autók szintén nagyon realisztikusnak tûnnek, bár errõl érdemben nem tudok addig nyilatkozni, amíg egy autó/pálya kombót a valóságban ki nem próbálok :)
- rengeteg valóságban futó versenyszériát tartalmaz
- nagyon kifejlett online versenyzési rendszere van, jutalmazza a jól teljesítõ, biztonságosan vezetõ embereket, és bûnteti a karambolozó/õrült vezetõket, így biztosítva a korrekt versenyzést
- valamint egyetlen, és igazán nagy negatívuma a rendszeres fizetés, mint egy MMORPG-nél, vagyis a játék havi/éves díjas, méghozzá magyar pénztárcához mérve elég drága is (éves szinten kb 20000 Ft)

A játék amúgy elsõsorban Amerikában sikeres, mivel elég nagy hányada épül a Nascar sorozatra. Talán hype, talán nem, de elvileg a hivatásos versenyzõk is készülnek a játékkal a futamokra.

A kipróbáláshoz mindenképp ajánlott egy PC-s kormány+pedál kombó!

A játék weboldala

Az 1 hónapos promóció (referralnak esetleg írjátok be az "otto PONT icso KUKAC gmail PONT com" -ot, mert ez lehet, hogy jó nekem :) )

Kép


Válasz küldése