Oldal: 1 / 1

TDU (Test Drive Unlimited)

Elküldve: 2010 nov. 18, 01:03 am
Szerző: Zoo.HUN
TDU nekem egyik legjobban kedvelt autós játékom. Leginkább az tetszett meg benne, hogy lehet szabadon mászkálni, minden kötöttség nélkül. Grafika is elég jóra sikeredett és a vezetés is élvezetes, viszonylag reális (200-zal nem fogsz bevenni egy kanyart) játékokhoz nem hasonlítható. Toyota sajna nincs benne, de most jön ki a 2. része amibe már napszakok váltakoznak majd, és idõjárás is fog váltakozni. Az elsõ rész Hawaiin játszódik, a következõ meg elvileg Ibizai autózást tesz lehetõvé majd, reméljük legalább 1 Toyi helyet kap a felhozatalba, de az is Supra lesz, ha jól láttam.

http://www.youtube.com/watch?v=bE57_S6q274

http://www.youtube.com/watch?v=lO1qut3B ... re=related

Elküldve: 2010 nov. 18, 01:18 am
Szerző: Zoo.HUN

Elküldve: 2010 nov. 18, 12:15 pm
Szerző: Csocsó
Jópofa játék, én is szerettem, de azért ez még erõsen arcade kategória, és sok helyen simán vehetõek a kanyarok 200-zal.
A legidegesítõbb benne, hogy elég sok bug van benne. Legjellegzetesebb a "lépcsõs" hajtûkanyarok :)

Elküldve: 2011 feb. 17, 03:58 pm
Szerző: Zoo.HUN
Most jáccok a 2 vel, de sztem nagyon fosadék kockás az irányítás (bár én bill-el jáccom) és a nézetnél se lehet ülésmagasságot és távolságot állítani, ráadásul nem találok olyan kocsit ami tecik... Toyotát meg fõleg nem, de lehet lesz benne csak még nem jutottam odáig...

Elküldve: 2011 feb. 17, 05:00 pm
Szerző: Csocsó
Nekem is nagy csalodás volt a 2, billentyûzettel az irányítás pocsék, kormánnyal egy fokkal jobb. A gépigénye drasztikusan nõtt, de a grafika annyit nem változott, a hangok meg legalább olyan szarok, ha nem rosszabbak, mint az elsõ részben. Imprezának sor4 szívó hangja van... :shock:
A játékmenet legalább maradt kb a régi, meg az emelkedõ kanyarok végre nem lépcsõszerûek.

Elküldve: 2011 feb. 17, 08:05 pm
Szerző: Zoo.HUN
Meg jó hogy HD a játék, de nekem kicsit képregény hatása van. És nem hiányoztak ezek a gagyi törések sem + ami gáz, nem lehet látni a mûszereket a kormánytól, és szöget se lehet állítani,hogy lehessen, ja és sokszor nem világít néhány kocsinál este a belsõ megvilágítás. Nekem teccik az indexelés, de mivel belsõ nézetbe nem látni h mikor merre jelez semmi értelme. Nehéz lett volna pár funkcionális lámpát (refi indítás kézi, index) visszajelzõt tenni a kocsikba...nagy HD, blee .10 éve már volt a hard truckba, ami egy alig 200 mb os játék de abba is volt!

És a váltás az akasztófa, lassú mire megnyomom a gombot 3-4mp mulva reagál, egyszerûen nem megy a gyors játékmenet, ami a lényege lenne sztem...kuplung sincs stb.. Akinek tetszett a TDU az nehogy feltegye a 2-tmert fájni fog..

És megmondaná valaki miért nincsenek normális autók az ilyen játékokba, csak audi meg merci meg alfaaa, semmi utcai normás vmi, mittom focus, supra mr2, corolla, lexus, scion, régi skylineok stb. na mind1, majd 1szer csak lesz vmi kiegpack,de ez így 0. Sztem fail.

Elküldve: 2011 feb. 17, 09:02 pm
Szerző: Csocsó
Mit értessz HD alatt?

Szerintem amúgy a belsõ nézet használhatatlan, az autó "orráról" vezettem (azon a 3 napon amikor játszottam). Az indexelés volt az elõzõben is, bár értelmét nem látom. A váltás autómatában és manual + auto clutchban elég lassú, de kuplungot lehet berakni, és úgy viszont az egész kijátszható, f1 váltó sebességével lehet váltani.

Az autók pedig szerintem inkább függenek a szponzoroktól, nem pedig a fejlesztõkön. Ezek a cégek adtak pénzt, vagy éppen engedélyezték az autók berakását. A többire nincs igazán igény, a legtöbb játékos ezekre csurgatja a nyálát.

Elküldve: 2011 feb. 17, 11:47 pm
Szerző: Zoo.HUN
HD alatt a tyû de realisztikus játékot. Én már unom ezeket a kocsikat, mindenbe csak ezek vannak szinte. Juiced 2 kivéve,azkicsit jobb ezen szempontból. Sok benne a Japán!
Kép
Kép

Elküldve: 2011 feb. 25, 01:03 pm
Szerző: Zoo.HUN
Nemtom látszik-e a lényeg, avagy keresd a...

Kép

Elküldve: 2011 feb. 27, 01:37 pm
Szerző: Birka
Corolla nem volt?
:D

Elküldve: 2011 feb. 27, 07:05 pm
Szerző: Zoo.HUN
Nem sajnos ezek a mocskok ösz viszz 3 ahogy a játékba szerepel asian márkát voltak hajlandóak a játékba tenni.