CCH-s Klubos autó

Klubos relikviák, Aranyköpések, Tagok másképp...
Lezárt
Pacsker
CCH-s Klubos autó

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 dec. 17, 03:41 pm

Törtem a fejem sok dolgon.

Tudom nagyon merész felvetés, de mit szólnátok ahhoz, hogyha jövő évben el kezdenénk építgetni egy klubos autót.
Bővebben:

Ez azt foglalná magában, hogy vennénk közös megegyezés alapján egy autót. Szerintem régebbi típust mindenképp. (AE82, 92) Netán még régebbit. Aki már jobban ismer az tudja, hogy az árból kihoznám amit tudok. Tehát valami lepukkantabbat.
Aztán beállnánk vele valamelyik kertbe, netán garázsba és indulhat a klubos szerelgetés. Tudom, hogy van a klubon belül pár elvetemült. És ugyancsak nem kevés ember aki ért is hozzá. Emellett nagyon szeretek úgy szerelni, ha van mellette társaság és közbe lehet poénkodni, tanulni egymástól. És mindez nagyon kovácsolja össze a brigádot.
Tehát akár bele valami jobb motort, vagy csak felhúzni egy 1.6ost ésszerűen. simán sufniba kikeményíteni, leültetni, becsövezni... Csinálni belőle egy nagyon jó kis autót. Mindehez van kapcsolatunk, szaktudásunk, sőt van akinek egyes része a műveleteknek a szakterülete.
Hogy mindezt mire? Nem mondom, hogy rögötn rallyn indulni vele, de kisebb autós találkozókra kimenni vele, szlalomokra eljárni talán, vagy netán gyorsulni tökölön. Emellett, kijárni vele a határba, vagy ide-oda akár aszfaltra is ha olyannak építjük és kiélni vele a versenyzői hajlamainkat. Szerintem vagyunk annyira már nagy klub és van annyi kapcsolatunk, hogy aszervízelését, simán kapcsolatokból filérekből tudnánk csinálni.

Na kinek van hozzá kedve? Akár Januártól, akár tavasztól.
Hogy mire gondoltam? Az autó vételára max 100ezer forint, de úgyis lejjebb alkudjuk. Akár hibásat venni, amit hipp hopp meg tudunk csinálni. Ha csak "hobbi autónak csinálnánk, akkor ennyi" Ha akár rendszámosra(ami inkább megérné a rendezvényekre való szállítás és a hétvégente való ökörködés miatt) akkor ugye az sajnos még 50, de ha meg tudjuk oldani üzembentartóival az mégjobb lenne. A legeslegjobb, ha már lenne valakinek egy pusztult donorja. Ezzel nem kéne törődni. Aztán a javítása, tuningolása szerelgetése? Nem hiszem, hogy milliókba fájna. Van akinek van CO-ja, van aki tudna mondjuk csövet szerezni, na meg van Unixhoz és Bárdihoz is kedvezményünk, tehát ha mindneképp kell egy 1040 forintos olajszűrő, akkor azt megszerezzük 750ért. Szerszám és szakértelem márpedig van.

Hogy ez miért érné meg? Mert ha az egészre számolok hogy guruljon és át legyen iratva/közlekedhessünk vele 120ezer forintot, akkor ha már csak 20an beleszállunk, akkor feneként hatezer forint. Persze ez egy olyan ár, amit akár a felére is le tudunk vinni. És nem hitegetés. Csináltunk mi már csodákat autóvásárlással :)
Aztán azt meg amikor van szabad időnk, akkor hajthatnánk és annyira amennyire csak akarjuk. Vagy gyakorolnánk rajta, tanítanánk egymást stb.
Emellett több szponzort is találhatnánk az autóra. Most tudnék rögtön 1-2-t aki pl felmatricázná, adna bele minimális összeget. Qrva jól nézne ki egy végig matricázott CCH-s autó óriás hanggal. Főleg ha még el is érnénk vele eredményeket. Óriás reklám lenne nekünk.
Ezzel az autóval kipróbálhatnánk mindent, nem a sajátunkat kéne szétflexxelni, kipróbálni rajta tuningokat félve a fogyasztástól...

Úgy gondolom ha többen komolyan vesszük, fejenként jelntéktelen összegből lehet egy non jó kis autónk, amit megcsinálva sok örömet okozhatnánk magunknak és nagy reklámot a klubnak.
Az árról még annyit, hogyha pl egy meglévő donor autót csinálunk meg, akkor átírni sem kell, és az ára is biztos csökken. Na és jópár tagunknak van ilyen autója. Gondolkozom a Gti-kasztnin is ami Tibcsinél van. De annak gázos a múltja, bár van mindenre megoldásom :) (papírok) De ha jól tudom B Jani neked is vannak gépeid, na meg Gyömrőn is tudok egy fehér e9 hb kasztnit... És szerintem még sorolhatnám.

Na mit szóltok hozzá? Ki lenne benne felmérés céljából? Persze csak egy ötlet. Lehet nagyon hülye vagyok. De tudom, hogy potom pénzből kivitelezhető, mert van kapcsolat és szakértés!
Hogy mi kell hozzá? Vállalkozó szellemű emberek, na meg egy garázs. vagy nyáron kert.
Ha már úgysincs klubtagsági pénz, talán ennyit akár részletekben, de ki tudunk nyögni. Még1x mondom fejenként pár ezer forint.

Beszéljük át, fontoljuk meg!

Már elképzeltem a kis méregzsákot felmatricázva ;)

Avatar
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 630
Csatlakozott: 2007 márc. 21, 12:46 am
Tartózkodási hely: keszthely
Re: CCH-s Klubos autó

Hozzászólás Szerző: Totya » 2007 dec. 17, 04:00 pm

hú de baba ötlet:D a festést beválalom :wink: + 1 dino sportkormányt is tudok bele adni 35 cm es nem gagyi ,hanem rendes bőr :roll:
Kép

Avatar
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2007 szept. 28, 12:02 pm
Tartózkodási hely: Tapolca
Kapcsolat:
Re: CCH-s Klubos autó

Hozzászólás Szerző: konásandrás » 2007 dec. 17, 04:20 pm

magasröptű gondolat ez :wink:

sokadrendű "problémának" érzem, hogy legyen egy clubos autó.
jobb lenne előbb gatyába rázni magát a clubot! :wink:
E11 facelift

Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 dec. 17, 10:31 pm

Konasandras! Keress meg msn-n!: pacsker@freestart.hu

Avatar
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 1404
Csatlakozott: 2007 márc. 19, 01:54 pm
Tartózkodási hely: Budapest XVI. ker

Hozzászólás Szerző: Layosh » 2007 dec. 17, 11:03 pm

Egy bazi nagy klubbos szerelőhműhely kéne minden földi jóval. Nincs valakine milliomos öreg rokona :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2007 szept. 28, 12:02 pm
Tartózkodási hely: Tapolca
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: konásandrás » 2007 dec. 18, 11:08 am

Pacsker írta:Konasandras! Keress meg msn-n!: pacsker@freestart.hu
felvéve.
remélem nem sértésnek vetted a fenti hozzászólásom, mert nem úgy gondoltam. pusztán építő, segítő jellegű tanács akart lenni.
bővebben msn-en. csütörtökig vizsgára tanulok, utána fenn leszek többet.
E11 facelift

Avatar
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 1404
Csatlakozott: 2007 márc. 19, 01:54 pm
Tartózkodási hely: Budapest XVI. ker

Hozzászólás Szerző: Layosh » 2007 dec. 18, 11:59 am

Nana fiúk. A klubbot érintő dolgokat pls fórumban vagy nyílt levélben. Nehogy áskálódások legyenek meg ilyesmi. pls.

Nem azért, de a klubbos autó egy nagyon nagyon jó ötlet. Ez tény.
Most tudom, hogy megint a rosszra világítok rá. Első. Ha valaki belead majd valamit el fogja várni hogy vezethesse mehessen vele.

Kinek a nevén lenne az autó?

A legjobb az lene ha már egy klubbos ember autója lenne átépítve ami mondjuk használaton kívül van.

Az eggyetlen dolog ami aggaszt, hogy a világ összes benzinje nem lenne elég sztem. De szerelni hát nem lene rossz. Húúú ötletek anyni lenne mint a tenger szerinte. Totya úgy kisziníezné mint a kifestőkönyvet. :wink:

Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2007 dec. 18, 04:46 pm

Rossz felvetés volt!

Hülye ötlet!

Elnézést mindenkitől akinek a lelkébe tiportam. És amint most kiderült azt hitték, hogy nekem kell egy játszós autó. Ez nem így akart lenni.

Téma lezárva


Lezárt