Oldal: 1 / 1

CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 27, 08:24 pm
Szerző: Pacsker
Élménybeszámolóitokat, képeiteket és videóitokat legyetek oly kedvesek itt megosztani a találkozóról.

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 27, 08:44 pm
Szerző: Pacsker
Levikém, de főleg Kiki hirtelen jött betegsége miatt nem tudtunk a tervezett 3 napra elmenni (pedig már be is pakoltunk). Nekem is itthon kellett segédkeznem, de a szombati napra nem bírtam ki, hogy ne látogassak el a találkozóra, üdvözöljek benneteket és tartsak veletek többek közt a túra során.

Reggel nagyon korán keltem, hogy kicsivel 9 előtt odaérjek az Alsóvadács Vadászházhoz, hisz benne volt a kalapban a 9 órás túra indulás és nem akartam lemaradni. Igazán sietősen haladtam, megérkezek, 2-3 "korán ébredő" már mosolygott, hogy hallották, élveztem az utat, de senki más nem volt felöltözve, előkészülve. Elkezdtünk beszélgetni, 1-2 bedagadt szemű éppen akkor ágyból kikászálódó, kávét szorongató illető megjelent még az udvaron, de láttam, hogy nem kellett volna ilyen szigorúan vennem az érkezést :D
Persze a nap hamar beindult és nayon jó volt látni a sok mosolygós arcot. Szuper, válogatott társaság gyűlt össze ismét és jó volt látni az újoncokat is.
Megindultunk a túrára, az első 20 lépést követően elkezdett esni :D Szerintem a csapatról mindent elárul, hogy semmi visszafordulás, így is 8-9 km-es körtúrát tettünk és becsülettel megmásztuk a Gerecsét. Szerencsére a falevelek az agyag és a sziklák senkiben sem okoztak sérülést.
A túrát követően a soha nem látott "rendelt kaját" étkek megérkeztek, amit a szállás evőeszközei segítségével tányéron, díszítéssel, személyre szólóan pincér tálalt nekünk :D Nem hittem a szememnek...
A szállás is kellemes csalódás volt. Igényes, figyelmes, sok kedves apró részlettel teli, egy óriási cserépkályhás kiegészítő fűtéssel ellátva. Óriási hangulata volt.

A vacsit követően olyan jól éreztem magam köztetek, jól esett Médzsörék marasztaló meggyboros kedvessége, hogy örömmel töltöttem volna veletek az éjszakát (Reni által felajánlott női bugyiban :D ) és maradtam volna Vasárnapig. Jó volt a közösségi hely, a közeg, a társaság, igazán vonzó volt minden, de végül beláttam, hogy itthon nagyobb szükség van rám, így nemrég sikeresen hazaértem.
Az esti sütögetés és iszogatás már előkészülőben volt, így remélem jól fog telni az elkövetkezendő 24 óra is.

Feltétlenül várom a ti képeiteket és beszámolóitokat is.
Köszönöm mindenkinek, aki hozzá tett ehhez a találkozóhoz!

Kép

Kép

Kép

(A többi képem is hamarosan feltöltöm)

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 28, 05:02 pm
Szerző: médzsör
Sziasztok. Ismét egy jó hangulatú találkozón vettünk részt. Sikerült rávenni a Rolit is hála Istennek,hogy velünk töltse a hétvégét,hisz már kiskamasz és most másfelé irányul már a figyelme.....Ennek megfelelően bizonyos fokú engedményeket tettünk irányában....:) A szállás csodás helyen volt és nagyon jól fel volt szerelve,aminek külön örültünk.A szobák a közösségi terek mind szuperok voltak. Bárki ajánlotta óriási Respect érte!!!!! Azt hiszem nem most voltunk itt utoljára. Sajna az első napi túrát némileg beárnyékolta az eső de ennek ellenére nem fordultunk vissza és teljesítette mindenki a tervezett távot. Külön elismerés a kicsiknek. Délutánra már kitisztult az idő,és a visszautat már pompás időben abszolváltuk. A szállásra visszaérkezvén rendbe szedtük magunkat és ruházatunkat.Majd estig tartó eszmecserék,beszélgetések zajlottak. Nos az este.......a tervnek megfelelően szabadban levő sütögetés lett volna ha az eső közbe nem szól.:( Nagy szerencsékre a szálláshoz tartozott egy pompásan felszerelt külső rész is ahol,tökéletesen felszerelt és megépített fedett rész várt bennünket. Sikeresen tüzet raktunk és tárcsán elkezdtünk sütögetni,mi voltunk a legéhesebbek ennek megfelelően a mi által kreált ételek lettek kész elsőnek,amit nem hagytunk kihűlni. Azt hiszem elég gyorsan elfogyott,majd folyamatosan érkeztek a többi sütésre váró ételek is,és nem hagytuk a tárcsát kihűlni...... _) Igazán impozáns látvány volt. Mozsó nagyon jó hangcuccal érkezett ennek megfelelően a zene és a hangulat sem hagyott kívánnivalót maga után. Aki ott volt tudja miről írok,aki nem volt sajnálhatja.....:) Remélem a sok kompromittáló videó csak szűk körben lesz megosztva. :) Magam részéről nagyon jól éreztem magam. A finis 2:50 kor volt,de mivel óraátállítás volt,így nyertünk egy órát. :D :D Amit teljességgel ki is használtunk. Elég nehezen keltem reggel de korán indultunk mert még programunk volt,így a Vasárnap további programjaira már nem mentünk. Nagyon köszönünk mindent,jól éreztük magunkat.Külön öröm,hogy végre volt időm olyan emberekkel is beszélgetni és ezáltal közelebb kerülni akikre eddig nem volt időm,vagy alkalmam!!!!!

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 29, 08:08 pm
Szerző: Gugyor
Biztos nagyon jó lehetett a találkozó. Elég rossz érzés fog el hogy nem lehettünk ott. Főleg hogy nekünk a kirándulás túrázás a fő profilunk😪és még közel is volt. Sajnos elég sz.@r van most ami gátolt, de remélem hogy a résztvevők jól érezték magukat

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 29, 10:06 pm
Szerző: Ewing
Isteni hétvége volt! Megint kitett magáért a vezetőség. Pénteken du. 3 után pár perccel érkeztem az outlet parkolójához, izgultam is ott találom-e még a csapatot vagy már elmentek és kereshetem a szállást egyedül, de szerencsére még ott volt mindenki. Épp időben érkeztem mert Zoli pont fontos ügyet intézett ( a vacsorát rendelte). :) Rendelés leadása után elindultunk gyönyörű őszi tájban vezetett végig az út az Alsóvadácsi vadászházig. A vadászházhoz érve a hatalmas gazdagon díszített székelykapu jelezte, hogy a legjobb helyre érkeztünk. A vadászháznak varázslatos hangulata egész hétvégénket végigkísérte. Gyors szálláselfoglalás, és felfedezés után összegyűltünk az ebédlőben elfogyasztani a rendelt vacsoránkat ami egytől egyig rendkívűl finom volt, itt is külön köszönet a szakácsnak (bár nem biztos, hogy olvasni fogja). Vacsora közben/után még érkeztek páran és a későig tartó kellemes beszélgetés után nyugovóra tértünk. Másnap jött a tervezett túra Tardosról indultunk a Serédi kastélyt a csúcson levő tévétornyot útbaejtve. Az őszi táj csodálatos volt, egyesek állítólag szakadó esővel is találkoztak, de szerintem csak páralecsapódás volt. :) Néhányan a túra végén még megnéztük minimális kerülővel a kőbányát is, nagyon érdekes élmény volt a valaha jobb napokat megélt fejtést, szombat lévén csendes bánya. Túra végeztével jött némi uzsonna és nekiláttunk a sütögetés előkészítéséhez. Az eső meghiúsította a szabadtéri tűzrakást, de szerencsére bőséges hely volt tető alatt és egy szépen kirakott fatüzelésű tűzhely szolgáltatta a vacsorasütéshez szükséges meleget. Az elkészült húsok, kolbászok bőségesen pótolták a túra közben elégett kalóriákat. Vacsora után rögtönzött hajnalig tartó disco is volt. :) Vasárnap a bőséges reggeli után összecsomagoltunk még utoljára megetettük a közelben lakó vaddisznót (ez a példány szokatlanul szelídnek tűnt). A tatai öregtó felé vettük az irányt ahol a part felfedezése után a Várkanyar vendéglőben csillapítottuk addigra előtörő éhségünket. Ebéd után megoszlott a csapat volt ki hazafelé, volt ki még a nap hátralevő részét kihasználva látnivalók után indult. Szuper volt minden, remélem mihamarabb találkozunk! :)

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 29, 11:59 pm
Szerző: mozso
Tényleg hajnali 02:50-ig zenéltünk? Az nem rossz :-) a nyersanyag videókat nézve is atom volt a hangulat :-)

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 okt. 30, 08:05 pm
Szerző: Zolee11
Ismét egy jól sikerült találkozón vagyunk túl. Most kivételesen már pénteken nekivágtunk a hétvégének, végül egy 15 órás indulást sikerült megcélozni, amit az étel rendelések felvétele után sikerült is abszolválni egy ingyurka-pingyurka késéssel, de hát a kaja mindennél fontosabb, arra időt kell szánni mindig. :D

Egy 50 perces autózás következett a végén egészen vadregényes tájon keresztül érkeztünk meg a szállásunkra az Alsóvadácsi vadászházhoz, ami az első perctől kezdve igazán hangulatos volt, nagy székelykapu, őszi díszítés (a kis sárga táblácskák a szállás bejárata fölött az Itt van az ősz itt van újra feliratot tartalmazták, szavanként), nagyon hangulatos volt belül is a szállás, nekem nagyon tetszett az egész hangulat (az ebédlőben nagy cserépkályha), számomra ez az igazán természetes, megnyugtató környezet.
A szállás elfoglalása után, összegyűltünk az ebédlőben, és nekiláttunk a vacsorának. Közben megérkeztek az egyénileg indulók is. Ki saját, ki rendelt vacsoráját fogyasztotta, majd egy kis italozás melletti beszélgetés következett, egészen a késő órákig.

Egy kis kora reggeli bevásárlás után visszatértünk a szállásra és elfogyasztottuk a reggelit, majd összeszedve minden bátorságunk, azaz inkább csak magunkat, nekivágtunk az aznapra tervezett túrának. Elég változékony időnk volt, bíztunk a szerencsékben, ami most is velünk volt, nem volt számottevő eső, így végül teljesítettük a tervezett útvonalat. A majdnem 12 km-es körtúra Tardosról indult, érintette a Serédi kastélyt, majd felmentünk a csúcsra a tévétoronyhoz. Innen már visszafele indultunk, egy sokkal izgalmasabb lejtőt is útba ejtettünk, ahol azért volt egy kis csúszkálás, de kemények vagyunk, mindenki mosolyogva teljesítette. 8)
A körtúra végén a csapat egy kisebb része még elment megnézni egy bányát, mi pedig a parkoló felé vettük az irányt, majd onnan a szállásra.
A szállásra visszaérve jól esett a meleg, és az uzsonna, egy picit megfáradva erőt gyűjtöttünk az estére, hisz a kemény mag nem nagyon pihen meg közel hajnalig... :D

Sajnos a szitáló eső megakadályozta, hogy tábortüzet rakjunk, de nagyon szépen kiépített fedett része is van a vadászháznak, méretei nagy társaságokat képesek befogadni, így bőven elfértünk. A jó hangulatot a társaság, a finom húsok, zöldségek, és a finom italok mellett nagyon jó zenék is biztosították. A vacsora után a buli hangulat uralkodott el, ami egészen erősen az éjszakába nyúlt. Nagyon jó kis móka volt, igazán bánhatják azok akik lemaradtak róla... :mrgreen:

A vasárnapi reggeli után még maradt időnk ébredezni, majd komótosan összekészülve a csapat nagy része Tata felé vette az irányt, ahol az öreg tó mellett sétálgatva kellemesen megéheztünk. Az ebédet a Várkanyar vendéglőben szolgálták fel nekünk, a sebességet dicséret nem illeti, de a minőséget azért igen. A csapat a parkolóba való visszaérkezés után szétvált, ki haza, ki még látnivaló után indult.

Kellemesen elfáradtam én is, igazán aktív kikapcsolódás volt!

Köszönjük, hogy eljöttetek, és velünk töltöttétek ezt az összességében nagyon jól sikerült hétvégét!

A képeimet nemsokára feltöltöm. Egy külföldi út miatt pár napot kések vele.

Átmenetileg itt elérhetitek a képeket:
KÉPEIM

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 nov. 24, 06:08 pm
Szerző: Pacsker
Felöltöttem a KÉPEIMet.

Többiek, ti se felejtsétek! :) (Zsoltee, Ewing..)

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 dec. 08, 12:47 am
Szerző: mozso
Sziasztok!

Itt van egy videó szösszenet a 2018-as CCH őszi találkozó-ról. Van még nyersanyag, azokat is megosztom hamarosan :twisted: :twisted:

https://youtu.be/JsFsWmNxat4

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 dec. 08, 11:18 pm
Szerző: mozso
Aznap délben hazamentem a munkából, hogy el tudjunk indulni, bepakoltam mindent a kocsiba...volt cucc bakker :twisted: :twisted:. Kriszta is elhozta hamarabb Milut a suliból, de hiába voltunk menetkészek 15 órakor az M0-ás nagy baleset bekavart. Gyorsabb volt átvágni a városon, de ez is sok idő volt sajnos, így teljesen biztos lett, hogy a csapat találkozási pontjára nem érünk oda időben.

A szálláson jó volt látni a csapatot, majd megjelent a vacsora brigád. A szállásadó ugyan jelezte, hogy a megadott étterem a catering beszállítójuk, de azt nem mi lesz majd. Azt hittem, hittük a szervezés alatt, hogy kihozzák az ételt ételhordóban aztán annyi.

Nem is értettem, miért kérdezgetnek annyit az "éttermes" kollégák, hogy "mikor mi legyen"....beszélve velük megértettem és ez a hozzáállás viszont nagyon meglepett pozitív oldalon.

Szóval a "konyhás csapat" előre elkészített mindent, de tudta hova megy, milyen vadászházhoz. Ahol a tálalás előtt mindent finomhangolni tudnak, extra sütés, melegítés, tálalás a helyi elég jól felszerelt ipari konyhában. Nem tudom ezzel, hogy vagytok ti, de én még ilyet nem láttam idehaza..... :buzaly:

Pincér hozta ki a vacsorát nekünk, amit 10+ km-el távolabb előkészítettek ugyan, de helyben lett megoldva a végső finish, a tálalás, minden.

Utána még el is mosogattak mindent (azt is amit nem ők okoztak) és jöttek következő reggel, meg délután meg az azt követő reggelen. Meg ismét elmosogattak utánunk, mindig boldogak és ugrásra készek voltak, mindent megcsináltak.

Lehet ezt így is... :D :D :D megemelem a kalapom az éttermi csapat előtt, nagyon kellemes meglepetés volt, emberileg.

Túrázni indultunk, ahol az időjárás jónak tűnt, majd mégsem, majd megint jó, majd nem jó, majd jó és mégsem jó. Ezt nem tudtuk már lekezelni helyben így nekimentünk a Gerecse csúcsnak lesz ami lesz. Egyben maradt a banda, jó volt az első fele, de a csepergő eső picit rontotta az élményt.

Félúton aztán jobban esett és egy szép, de bezárt vadregényes villa helyszínén aztán dönteni kellett. Megyünk előre vagy visszafordulunk, mivel nem tudunk a villában picit felmelegedni. Végül mentünk előre a csapat döntése nyomán és nem bántuk meg. :D

Ezután volt eltévedés és a csapat két részre szakadt, egymást kerestük pár száz méteres területen, ahol alig működtek a mobilok. Pedig kiabálási távolságban voltunk és ez a kiabálás lett végül a megoldás. :shock: :D

Az autók felé haladva a csapat egy része a kőfejtő felé szeretet volna menni, a másik fele az autókhoz és bevásárolni az esti sütögetéshez. Megint kijött a "Konyha Kommandó" a szállásra és a rendelt korai vacsit tálalva mindenki készen állt. :buzaly:

Újra egybegyűlt a banda, majd aztán jót mókáztunk. Folyt. köv.... :P :P :P :P

Fotóink itt:
Mozso & Kriszta fótói

Re: CCH Őszi találkozó, Gerecse - 2018.10.26-28.

Elküldve: 2018 dec. 11, 11:48 pm
Szerző: cslaci105
Srácok! Köszi szépen az eddigi beszámolókat, sok-sok fényképet, videót! Szuper jó hétvége lehetett, igazán sajnálom, hogy nem jutottunk el. Remélem, hogy a következőn már mi is ott leszünk!
(Mozso, várjuk a folytatást! :wink: )