CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Avatar
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 3288
Csatlakozott: 2007 ápr. 17, 10:55 pm
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Bohi » 2022 jún. 24, 11:21 am

Sziasztok! Sorry a késői postért, csak hozom a formám.
Hát nem is tudom hol kezdjem, nagyon jól sikerült az egész nap, nagyon jól éreztem magam. Az eső azt hittem, hogy megviccel minket, de szerencsére gyorsan felszáradt és gyönyörű időnk lett. A kocsit elhoztam tesómtól előtte pár nappal és alaposan kitakarítottam kívül-belül. Reggel a vizes úton nagyon óvatosan kellett menjek, mert hármasban elforgott gázra a kivezetőn... :D (jó szar gumi miatt főleg, meg könnyű)
Visszahozta a régi időket ez a nap, nagyon élveztem minden percét. Jó volt újra vezetni a kocsit, amit az elmúlt 6-7 évben nem sokszor vettem elő. Nagyon jó volt beszélgetni a régi ismerősökkel, barátokkal. Hiába telt el akár 6-8 év, de ugyanott folytattuk ahol abbahagytuk. Nagyon jó volt látni szintén, hogy a nagyon autóbuzis napból félig családi nappá alakult át és nagy szerepet kaptak a gyerekek, akik rohangáltak midnenhol... :D
Az odavezető szerpentines út nagyon jó volt, főleg amikor bevártam Matyit és kergetőztünk egyet. Iszonyatosan jó volt! :twisted:
Nem értem, hogy bírja ilyen jól a kocsi is meg a motor is, nem füstől, megy mint az állat csak hiányzott a jó gumi meg a feszesebb futómű... Sajnos kikoptak az öregebb vasak és szinte az enyém volt a legidősebb, hajrá E8-ak! :twisted: A két szép hacsi mellett ott fezsítettem. :D
A kaja, mint mindig nagyon finom volt! Köszönjük nagyon Csonka Lacinak és apukájának! A helyszín is nagyon jó volt, jól jött a büfé is, szép és ápolt volt a terület. Mi sétáltunk egyet a tó körül, nagyon szép volt tényleg, kicsit ausztria feelingje volt a dombok miatt. :)

Nagyon remélem lesz még ilyen alkalomban részünk és ahogy nézem nem csak nekem tetszett nagyon! Legközelebb elhozom valahogy a lányokat csak hát ebbe a régi büdös hangos "szarba" nem ülnek bele. :lol:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II

Avatar
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2836
Csatlakozott: 2011 okt. 21, 07:32 pm
Autód gyártási éve: 1989
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kübekháza, Szeged
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: toytomi » 2022 júl. 06, 02:32 pm

Elnézést, hogy ennyire megcsúsztam a beszámolóval, kicsit szétszórt vagyok mostanában. Soha nem fordult elő velem még ilyen, úgyhogy most pótolnám.

Nagyon vártam már. Már jó előre szólt Pacsker, hogy véssem be a naptárba a dátumot.
Végre olyan találkozó időpont volt, hogy előtte egész nap tudtam az autószépítéssel foglalkozni. Még egy gyors polírozás is belefért, csilli-villi volt minden.
Aztán persze ahogy ilyenkor lenni szokott másnap reggel eső, hogy ne tudjunk tiszta autóval legalább a gyülekezésre érni :?

Páran már megérkeztek előttünk, mi is beparkoltunk a sorba, majd szépen lassan elkezdett befutni a banda többi része is.

Kép

Kép

Kép

Kicsit más már egy ilyen találkozó, mint a kezdetekkor. Azóta gyerekek mindenhol :)

Kép

Kép

Gyors eligazítás után indultunk is.

Kép

Kép

Pacsker mellett mi voltunk a másik "médiás" autó, szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, hogy gördülékenyen tudtunk manőverezni köztetek.
Próbáltuk a legjobbat kihozni a helyzetből, annyira nem vagyunk gyakorlottak benne, de van pár jó benne azért
A lankás táj csodás volt, jobb is, hogy nem autópályán mentünk. Nagyon élveztem a kanyarvadászatot. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az egyik kedvenc képem :)

Kép

Aztán a nagy fényképezgetés közepette majdnem túl vállaltam magamat. :roll: Tardosra beérve az utolsó lejtőn a fékem nem igazán akart fogni. Sikerült nagy nehezen megállni, aztán amikor kiszálltam láttam, hogy felszáll a fehér füst, a fék megválasztotta a pápát.
Takiék szavaival élve hegesztés szag érződött :D Valszeg nem tetszett neki azaz előző pár satufék 170ről, miután visszahűlt semmi probléma nem volt vele azóta se. De legalább lett pár jó kép mindenkiről :hehe:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A helyszín már ismerős volt ugye a legutóbbi E9 találkozóról, továbbra is csodás, top10-es maradt.
Leparkolás, majd teljesen természetesen véve mindenki tudta mi a dolga, hol és hogyan segítsen. Gördülékenyen volt minden a jól összeszokott társaságtól elvártan.

Kép

Kép

Sátrak felállítva, bográcsos összekészítése, gyerekeknek játék pálya felállítva.

Kép

Kép

Kép

Bár utóbbi elmaradt, pedig készültünk hozzá, de annyira jól elvolt a környezetben minden gyerek, hogy gyakorlatilag szükségtelen is lett végül.

A nagyok pedig belemerültek a bandázásba és a technikába. Anyák, apák, gyerkőcök, mindenki megtalálta a saját témáját, mindenről lehetett itt beszélgetni kérem :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Amit megfigyeltem és ez könnyített is kicsit minden szülő gondján, hogy figyeltünk egymás gyerekére. Ha a miénket szem elől tévesztettük egy pillanatra, akkor sem kellett aggódni, mert a másik tudta hol van, vagy esetleg éppen vele van.
Igazi nagy családdá érett az évek alatt ez közösség. Ritka már manapság az ilyet látni, örülök, hogy részese lehetünk.

Pár szót(képet) azért megemlítenék a sztárokról is :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ewing-féle dealer option hordozható sátra. Nagyon menő élőben :D

Kép

A társalgások közepette gyorsan repült az idő, közben el is készült a fincsi pöri. Szakácsokat továbbra is megtartjuk :)

Kép

Mindenki jól megtömhette a pocoróját, aztán egy kis kajakóma közepette élvezhettük a délután hátralévő részét a környezetben, folytatva a csevejt.
Bánom, hogy nem tudtunk végig maradni, eléggé megfáradtak a gyerekek, ezért hazafelé vettük az irányt.

Igazából semmi pluszt nem tudok hozzáfűzni, a többiek előttem már elmondtak mindent.
Az biztos, hogy nekem nagy szükségem volt már erre a kiruccanásra, tökéletes volt minden. Örültem, hogy újból találkoztunk személyesen sok emberrel. Nem tudok mibe belekötni vagy tanácsot adni min kellene változtatni, így volt jó minden, a banda is ismeri egymást, baj nem lehet. Az újak is gyorsan megtalálták a helyüket, nem láttam, hogy gond lett volna a beilleszkedés.

Nagy pacsi a szervezésért, továbbra is 10/10. De milyen is legyen egy igazi vezetőség által szervezett találkozó... :D

KÉPEINK
:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport

Avatar
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 647
Csatlakozott: 2009 jún. 27, 02:09 pm
Autód gyártási éve: 1990
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XLi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Ewing » 2022 júl. 08, 10:37 am

Sziasztok, én is kicsit későn jutottam el a beszámoló írásig. Vártam a találkozót régen gyűltünk össze, de reméljük nem utoljára. Reggel autómosással kezdtem a napot, régen találkoztunk, nem mehetek piszkos autóval. Amit esetleg a reggeli mosásnál kihagytam azt az eső útközben még kiigazította. Gyönyörű volt a Malomvölgyig vezető útvonal, bár az egyik kanyarban megviccelt az öreg gumi (lehet a tetősátor is közrejátszott a magasabbra kerülő súlyponttal), de sikerült az úton tartani az autót (ezúton is köszönet az őrangyalomnak). Ráébresztett hiába felel meg a mintamélység a jogszabályoknak, hiába használom ritkán, le kell cserélni a gumikat. Azóta szereztem újakat nemsokára fel is kerülnek.
Nagyon jó volt üdvözölni a régi ismerősöket, kicsit beszélgetni, megvitatni a történéseket/terveket. Köszönjük a szervezőknek, szakácsoknak, résztvevőknek ezt a nagyszerű napot.
Köszönöm, hogy egy újabb TRK-t tehettem az eddigiek mellé.
EE90 2E-E; 1,3 Liftback


Válasz küldése