CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23908
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2022 jún. 04, 08:22 pm

Kedves CCH-sok!

10-ből XV pont ;)
Ide írjátok a jubileumi talalkozó beszámolóit, élményeit és itt osszátok meg képeiteket, videóitokat. Előre is köszi! :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
Holli
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2012 okt. 01, 08:27 pm
Autód gyártási éve: 1989
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XL
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: Hajmáskér
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Holli » 2022 jún. 04, 10:39 pm

Sziasztok!

5 perce ülök a gép elött és nem tudom, hogyan kezdjem. Nagyon jó volt, hatalmas élmény. Főleg élőben találkozni végre. Köszönöm, hogy részt vehettem tájidegen autóval is, köszönöm az útvonalat, azt, hogy nem az M1-esen mentünk, a jó hangulatot, a szép tájakat, tényleg mindent. Egy igazi élmény volt. A előző hetek nem teljesen úgy alakultak ahogy terveztem, megfordult a fejemben, hogy lemondom részvételt, de nagyon örülök, hogy nem tettem. Fotókkal nem tudok szolgálni, mert a GTi felniközép kivételével semmit sem fotóztam. Én jobban szeretem megélni a pillanatot. Számomra az egyik csúcspont konvojozás volt, és ahogy a két fotós Liftback üvöltő kipufogóval ment el a sor mellett. Még most is libabőrös leszek ha a hangjukra gondolok. Külön szeretném megköszönni a vezetőség munkáját, és a szervezést, itt is leírom, hogy minden tiszteletem a Tiétek, sok mindent megtudok csinálni, de erre képtelen lennék. A hely választás azért is volt remek mert haza Tata felé mentünk, és sikerült arra felé jó pár kanyart rendesen lefűzve egy nagyot autózni. Most bánom igazán, hogy korábban nem volt lehetőségem aktívan részt venni a rendezvényeken. Remélem, hogy lesz még ilyen szűkkörű találkozó, és azt is remélem, hogy oda már családostól az E9-el érkezem.
Toyota Corolla AE92 Sedan 1.6 XL 1989
Toyota Avensis T22 Liftback 2.0 Leather Sol 1999

Avatar
gasztroterrorista
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2008 jan. 17, 09:10 pm
Autód gyártási éve: 2002
Autód típusa (és generációja): Egyéb nem japán gyártó
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Egyéb
Tartózkodási hely: Budapest / Szentendre
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: gasztroterrorista » 2022 jún. 04, 11:51 pm

Röviden: amikor hazaértem, a feleségem rám nézett: " Úgy vigyorogsz, mint egy jóllakott óvodás. Ennyire jó volt?"
"Ennyire"

Hosszabban: amikor megtudtam hogy lesz megint találkozó, nem akartam menni. Pontosabban, az eszem nem akarta. A E9 romokban, hegyekben álltak az alkatrészek, de egyszerűen nem volt időm, meg kicsit égőnek is éreztem volna egy szakadt rommal odaállítani. Szerencsére Matyi buzdított, rábeszélt végül, felszívtam magam és kitűztem a célt: legalább annyira összelapátolni az autót, hogy a találkozót kibírja, utána úgyis szét lesz döntve megint. Ennek folyománya lett az hogy szerdán kint volt a motor, meglett a karbantartás, lett fék , kuplung, vezérlés, friss olaj stb. Pénteken a fél napom ráment, hogy kivakarjam a dzsuvából a kocsit, erre szombatra leszakadt az ég :evil:
Mindegy, elindultam, menet közben járt az agyam, vajon lerohadok-e, ki lesz, ott, hányan leszünk. Másodikként értem a Decathlon parkolójába Taki után, aztán szépen elkezdett megjelenni a társaság. Nagyon jó volt a régi ismerősökkel találkozni, jó volt s (számomra) új tagokkal megismerkedni. A konvojt nagyon élveztem, zseniális volt az útvonal, és fantasztikus a helyszín! Amikor beálltunk generációk szerint, és utána visszatekintettem a felsorakozott autókra, előtte a beszélgető társaságra, a rohangáló gyerekekre, akkor azért nagyon sajnáltam hogy ennyi évet kihagytam, és nagyon jó érzés volt az, hogy ott lehetek megint.
Vitya életmentő kávéja után próbáltam mindenkivel váltani pár szót, megkérdezni kinek hogy alakult az élete, és rájöttem hogy bár srácok közül páran megpocakosodtak (jómagam is), a hölgyek kivirultak, és valahogy több lett a gyerek a környéken, de ez ugyanaz a vidám petrolhead társaság, mint akiket jópár éve láttam.
Nagyon jól éreztem magam, de családi program miatt el kellett jönnöm. A következő alkalommal tuti jönni fog a család is, szeretném ha ők is megismernék ezt a csodálatos kompániát. (Ugye lesz következő?)
Köszönöm mindenkinek, aki ennek az egésznek a létrejöttében közreműködött, és lehetővé tette, hogy ismét összegyűljünk!

Képekből ezek maradtak, a többi vállalhatalanul pocsékra sikerült :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
'00 T22 Avensis 1.6 3ZZFE Wagon Sol
'91 EE90 1.3 2E-E Liftback

Avatar
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2707
Csatlakozott: 2009 nov. 17, 11:56 am
Autód gyártási éve: 1981
Autód típusa (és generációja): Starlet
Autód felszereltségi jelölése: STD
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: RWD » 2022 jún. 06, 01:07 pm

Köszönjük a szervezést, és a szuper helyszínválasztást a főniknek! Amikor pár hónapja megszellőztettétek a tali részleteit, jót mosolyogtam magamban. Ennél közelebb nem is lehetett volna a találkozó helyszíne, ráadásul az odavezető utak se rosszak, egykét kátyútól eltekintve. Így, hogy az embernek már komplett szipi szupi családja van, kisgyerekkel...hálás dolog a közeli úticél.:)
Szóval örültem, Bejja asszonynak be is dobtam az ötletet hogy menjünk ki Bubistul mindenestül. Egyedül a nap közbeni alvás ténye okozott "kihívást", de a közeli helyszínnek hála ezt is megoldottuk. Én kint voltam egész nap, ők csatlakoztak délután. Külön agymenésként kitaláltam, hogy nekem mindenképpen konvojoznom kell Veletek, így reggel azért még odagurultam a budaörsi rajtvonalhoz. Főleg azért is, mert ez volt az első hivatalos CCH talija a Corollának. Szóval nem volt kérdés:)
Szerencsére időben odaértem a Decathlonhoz, még volt idő kicsit bandázni is. A konvojozás szerintem jól sikerült, nem történt semmilyen fennakadás, gratula a csapatnak. Egyébként ha valaki szeretne forgalomtól elzárt, aszfaltozott placcon saját és autójának határait próbálgatni, Nagysáp környékén van rá lehetőség, teljesen ingyen és bérmentve. Ha valakit érdekelnek részletek, jelezze bátran. Bár gyanítom, hogy a banda java ismeri azt a területet, ha más nem, csak hallomásból is.
Jó volt látni mind a "régi", mind pedig az új arcokat is. TZS-nek még egyszer köszi, hogy újra körbenyálazhattam a Hacsiját, nem győztem fotózni az ördögi részleteket. Muszáj, mert valahogy vissza kell alakítanom az autómon tapasztalható khm, apró furcsaságokat. De erről majd a projektben. :)
Sok időm nem volt délelőtt, kipakoltam a tüzifát, pacsiztam párat, megnézegettem az autókat, és mentem a csajokért. Otthon ettünk még egy kicsit, és már jöttem is vissza, immár többedmagammal. Elena nagyon élvezte a bulit, egyébként is szeret a Malomvölgyben dzsemborizni. Természetesen kavicsoztunk a patakban, labdáztunk, barátkozott a kortársaival, tolta a pörit és a meggyet jó étvággyal. Szóval mindenki nagyon jól érezte magát, nagyon kerek kis nap volt!
A szakácsoknak nagy dicséret és köszönet, a kaja a megszokott szuperkirályatomboba volt. Az otthoni ebéd után még lecsúszott egy tányér pöri, szó se róla ;)
Sajnos viszonylag hamar el kellett indulnunk, korán van alvásidőnk, és ezt szeretjük komolyan tartani. Ezzel együtt is Én nagyon elégedett és hálás vagyok, és a csajok is jól érezték magukat.
Külön öröm, hogy újra volt találkozó, tekintve az anno meghozott komoly döntés tényét. Nekem sajnos sok tali kimaradt anno, de évi átlag 1 alkalommal próbáltam tiszteletemet tenni. Szeretném fenntartani ezt a számot, ha lesz még rá lehetőség a jövőben...:)
És végre Hacsival is átélhettem azt, amit oly sok évig a P6-tal. Egyszer talán mindkettő ott lesz egy talin :)
Köszönjük!
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86

TZS
Visszajáró
Visszajáró
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2017 feb. 05, 11:30 am
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Szada
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: TZS » 2022 jún. 07, 05:46 am

Kedves Vezetőség és Klubtagok!

CCH-s pályafutásom során másodjára biztosította a helyszínt a tardosi Malomvölgy.
Gyönyörű környezet, a Gerecse önmagáért beszél. Tardos azon három település közé tartozik, ahol jelenlegi szándékaim szerint a nyugdíjas éveimet szeretném eltölteni. Mondom mindezt Tatabányáról elszármazott helyi erőként.
Az odavezető út csodálatos, mennyit bicikliztem arrafelé gyerekkoromban, akár Tarján felől, akár Tata felől, akár toronyiránt a Gerecsén keresztül az erdőben.

Pénteken este sötétben fejeztem be az autómosást, egyben néztem az időjárás jelentést, nagy valószínűséggel feleslegesen dolgozom.
Szombat reggel szakadt az eső, ejnye-ejnye, a Malomvölgyben csak úgy lehet CCH találkozó, hogy rossz idővel indítunk?
Mire indulásra került a sor épp elállt az eső, nekem már csak a vizes út és a többi autó által felvert víz jutott.
Magam is meglepődtem, amikor először kiszállva az autóból konstatáltam, hogy szinte makulátlanul tiszta maradt.

A gyülekezőről elkéstem, Szomoron csatlakoztam a konvojhoz. Előtte alternatív útvonalon mentem, hogy minél hamarabb utolérjem a csapatot. Menet közben derült ki, hogy túl gyors voltam, a konvoj a hátam mögött van, így félreálltam várakozni. Volt egy nagyon különleges, jóleső érzésem, amikor az érkező konvoj dudaszóval, tiltáson dadogó motorral köszöntött. Én is ide tartozom, csatlakoztam.

Időközben egyre intenzívebb lett az utastérben az uborkalé illata (nekem jutott a szerep, hogy elhozzam az ebédnek való felkockázott húst és a hozzá való savanyúságot), annak ellenére, hogy a vödröt még nylonzsákba is beletettem. A helyszínen nem ért meglepetés, a csomagtartó kárpitja úszott az uborkalében. Ennek megfelelően a Pünkösd Hétfő délutánja azzal telt, hogy az első ülés háttámlájától hátrafelé elbontottam az utasteret. Természetesen túlzás volt, de így legalább pótoltam egy-két csavart, patentet is, melyek az elmúlt évtizedek során eltűntek egy-egy megbontás során. Örömmel vettem tudomásul, hogy Hacsikat meghazudtolóan egészséges a karosszéria a kárpitok alatt is.

Örömömre szolgált, hogy nem volt az úton randalírozás, mindenki kultúráltan közlekedett.
Örömömre szolgált az is, hogy a helyszínen sem volt motorbőgetés, mondhatni mindenki a korának megfelelően viselkedett. Kinőttünk már ebből, a kölcsönös érdeklődés is inkább a személyeknek szólt, semmint az autóknak.

Szűkkörű volt, és az a szűk kör a hozzá tartozó autókkal hűen tükrözi, hogy a klub indulásakor az E9 volt a fiatalok számára elérhető árú jó autó. És még ma is élnek, gazdáik életben tartják őket.

Köszönet a Vezetőségnek a szervezésért, köszönet Csonka Lacinak és édesapjának a főzésért!
Jól éreztem magam, élményekkel gazdagon, fáradtam értem haza!

TZS

Avatar
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 720
Csatlakozott: 2007 máj. 09, 07:31 pm
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Toytib » 2022 jún. 07, 01:20 pm

Kedves Mindenki!

Nehéz leírni azokat az érzéseket amik magukkal ragadtak a helyszínen.....
De szerintem nem is kell erőltetni ezt, mert aki ott volt és valóban átélte, annak nem kell bemutatni, milyen kellemes emlékeket ébresztett bennünk, ez a találkozó.
Tudom iddősebb vagyok és sokszor magával ragad a szentimentalizmus, de annyira jó volt látni a társaságot hogy mindenki ugyanott folytatta ahol az utolsó szavakat lezártuk, az ez előtti találkozón.
Ha helyszín csodálatosan szép volt, nagyon jó választás!
Az időre egy rosz gondolatunk nem lehetett, mintha csak nekünk szeretett volna kedvezni :)

Az odauton természetesen magamhoz métóan eltévedtünk, illetve nem is, de mi különcködtünk egy másik útvonalon, ami nem volt szándékos, de így hamarabb oda értünk.

A vezetőség kitett magáért, szervezés maximális pontszám! (ahogyan mindig is volt) Elismerésem mindenkinek aki hozzájárult bármilyen szinten is.
Azért símogatta a lelkemet, (persze nem rosz indulatból) hogy nem csak én nem jelentem meg Corollával. Az AE86 pihenget a garázsban, pedig nagyon jól esett volna neki egy kis "sétáltatás"

Maximális tisztelet a fenomenális étel elkészítőinek és mindenkinek akinek bármi köze volt hozzá! NAGYON FINOM VOLT!

Szóval csupa örömteli volt a nap, rengeteg szakmai tapasztalattal gazdagodtam szullosz DELTA ToYODA MASTER jóvoltából, hálásan köszönöm :) (az ajándékot is)

Örülök hogy ott lehettünk és újra eggyütt ment az igazi buzulás. (remélem mindenki tudja mire gondoltam)

Köszönjük mégegyszer mindenkinek az amit hozzátett ehez a naphoz, jó volt, az emlékek tárolva!
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009

Avatar
médzsör
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 161
Csatlakozott: 2007 máj. 13, 07:20 pm
Autód gyártási éve: 2015
Autód típusa (és generációja): Corolla E18
Autód felszereltségi jelölése: Active
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: RAVAZD
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: médzsör » 2022 jún. 07, 07:13 pm

Sziasztok. Csak azt írhatom minden a várakozásoknak megfelelően alakult. Hónapok,évek teltek el ugy,hogy jó pár embert nem is láttunk,mégis mikor ott voltunk mintha az évek tovatűntek volna. Csak a gyerekek lettek nagyobbak.......Nagyon jó érzés volt ujra az ismerős arcokkal dumcsizni. Beszélgettem uj és régi tagokkal,mindenkivel sajna nem tudtam. Hazauton épp azon gondolkodtam ki az akivel nem tudtam beszélni,bár végig maradtunk,még maradtunk volna. Köszönjük a szervezést,az akarotot,az elhatározást,hogy ez a tali egyáltalán létrejött,a szakácsoknak a finom pörit. Remélem még lesz folytatás. ...:)

Avatar
Zolee11
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 241
Csatlakozott: 2013 aug. 13, 01:10 pm
Autód gyártási éve: 2001
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Terra
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: Maglód
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Zolee11 » 2022 jún. 10, 11:46 pm

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szervezőknek a munkájukat, ismét egy jó kis találkozót sikerült összehozni. A találkozó helyszíne nagyon szép környezetben helyezkedett el, nagyon jó választás volt. Évente egyszer lehetne hasonló, vagy akár 1 napos (ottalvós) program is, szerintem sokan örülnénk neki.

Az oda út egy kicsit kalandosra sikerült, mivel a gps úgy gondolta, hogy a beállított útvonalnál tud jobb (rövidebb) utat is, (és tényleg tudott) így a konvoj végével sikerült megelőzni a teljes konvojt, de a lényeg, hogy odaértünk mindannyian. :hehe:

A bográcsállványok felállítása is mókás művelet volt, jókat nevettünk közben, amennyire elsőre „vicces” megoldásnak tűnt, annyira volt profi és stabil a csavarok meghúzása után. :)

Nagyon jókat beszélgettünk, jó volt hallgatni is a történeteket, rég nem látott klubtagokkal találkozni, jó volt látni a sok szaladgáló csemetét. A szakácsok ismét kitettek magukért, finomakat ettünk, köszönöm az ő munkájukat is!
A kávé is nagyon jó, és életmentő volt, ezért köszönet illeti az „idegenforgalmi és vendéglátói minisztert”!

Remélem mihamarabb lesz lehetőség ismét egy ilyen összejövetelre. :)
'01 Toyota Corolla Sedan 1,4 Linea Terra ('12-)

Avatar
cslaci105
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 665
Csatlakozott: 2010 máj. 04, 08:18 am
Autód gyártási éve: 1987
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XL
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kiskunhalas
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: cslaci105 » 2022 jún. 12, 12:04 am

Nagyon szépen köszönjük mi is a szervezést és a részvételi lehetőséget! Mi még annyira az új otthonunk körüli (és belüli) teendőkkel vagyunk elfoglalva, hogy sajnos az E9-cel egyáltalán nem is tudtam foglalkozni, pedig nagyon jó lett volna több mint 2 év után kihozni a garázsból, jól leporolni és megjáratni egy ilyen kiváló rendezvény apropóján! Sajnos ez nem jött össze, még a Corolla Verson is előtte nap cseréltem át a téli kerekeket a nyárira, és takarítottam ki belül jó alaposan, kívül meg csak úgy "látszatra". A gyerekekkel ez szuper jó kirándulás volt. Ádám néhány hónapja kérte, hogy majd menjünk el valahova, ahol van patak. (Fogalmam sincs, hogy ez honnan jött neki... :) )Aztán a találkozó előtti nap este, amikor már biztosan látszott, hogy tudunk menni, akkor mondtuk Ádinak, hogy másnap elmegyünk kirándulni oda, ahol van patak! Nagyon megörült, és izgatottan várta a másnapot. Reggel sikerült éppen úgy elindulnunk, hogy a "Fóti" :buzaly: Decathlon parkolóba 08:59-kor gurultunk be. Ugye 09:00 órára volt meghirdetve a konvoj indulása, de az még negyed órát csúsztatva lett, így gyorsan le tudtunk pacsizni mindenkivel. A konvoj leszakadt végébe kerültünk, így mi is a kerülőúton, de hamarabb értünk oda. Gyönyörű ez a hely, nagyon jó választás volt ide szervezni! Ahogy megérkeztünk a gyerekek kipattantak, és Ádám már ment is a patakhoz. Esküszöm, nem voltunk ott még 2 perce sem, de Ádinak sikerült ezidő alatt úgy beleesnie a vízbe, hogy teljesen át kellett öltöztetni. Oké, a kötelező gikszer megvolt, majd befutott a konvoj is. A szokásos gördülékenységgel nekilátott mindenki az előkészületeknek, mi pedig Apuval, Krisztával és Péterrel a főzésnek. A finom ebédért nekik is jár a köszönet, és természetesen minden segítőnek, aki közreműködött benne. Napközben a gyerekek is jól összehaverkodtak, ment a bandázás náluk is :D Ebéd után mi Takiékkal még lesétáltunk a tóhoz, ahol a gyerekek fogtak egy békát, majd visszaengedték a vízbe. A délután hátralevő része még beszélgetésekkel telt, aztán késő délután összepakoltunk és elindultunk haza. Annak külön örülök, hogy a gyerekek is nagyon jól érezték magukat, csodálatos élmény volt ez főleg Ádinak, biztos, hogy ő erre már emlékezni fog később is! Én úgy érzem, hogy ez most egy újrakezdése volt a klubéletnek, bebizonyosodott, hogy működik még az összetartásunk, mert akarjuk, hogy működjön! Megbízható, mint az 1C. :wink:
1.8D XL - 1C - CE90
Corolla Verso II - 1ZZFE - ZNR11L

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23908
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2022 jún. 13, 01:45 pm

Hölgyek és Urak!

Jó volt, jól esett :)
Ha jól emlékszem januárban vetettem fel a vezetőségnek azt a gondolatot, hogy ünnepeljük meg a 15 éves fennállásunkat. Azt tudtam, hogy veletek, a kemény maggal, régi barátaimmal szeretném tölteni, de, hogy egy átlagos tavaszi talihoz hasonlóan teljesen publikus lesz-e vagy zárt körű még nem tudtam. Az üléseket követően hamar kiderült, hogy nem hívunk újoncokat és így dolgoztunk tovább. Ami ugyancsak rendhagyó volt, hogy mi - vezetőség - is jól szerettük volna érezni magunkat, így mérsékeltük a programokat, elengedtük a CorOlimpiát és a "szabad foglalkozásra" helyeztük a hangsúlyt.

Több alkalmasnak tűnő helyszínt is megnéztünk

Kép

azonban a Malomvölgy még Mozso szívét is elnyerte, pedig ő nem szeretett volna 1 órát autózni az úticélig.

Kép

Az elmúlt 3 évben ugyan volt 1-2 kisebb összejövetel, azonban mégsem volt igazi CCH találkozó, sőt páran nem is láttuk egymást ezen idő alatt. Nagyon felemelő, megható volt tapasztalni azt, ahogy írják be magukat a törzsgyökeres Corolla Clubosok a FÓRUMON a jelentkezők listájába. Mit sem változott az összetartás, a távolságtól független igény a minőségi, együtt töltött időre. :oops:
:cch: :luv:

(sőt... még 1-2 érdeklődő újonc is csak-csak megtalálta a módját, hogy velünk tarthasson)

Nagyon zsúfolt volt a találkozó hete a számomra. Pénteken még a kifutó OKJ vizsgákból volt 3 szóbelim is. Arra tanultam, közben készültem a talira, illetve egy vasárnapi szerelésre/bandázásra. Keveset aludtam, feszült is voltam, de szerencsére kipipáltam zölddel a pénteket és az azt követő pár órát már az autóm felkészítésével (és rommá terhelésével :)) tölthettem, hogy minden összeálljon a szombati reggelre. Még porszívóznom is sikerült, nem volt kérdés, hogy Corollával menjünk. A sok kellék miatt felmerült Kikiben, hogy 2 kocsiban férünk majd csak el, de megnyugtattam, hogy a Liftback csodálatosan pakolható jószág és együtt fogunk autózni. Így is lett!

Kép

Jöttek reggel a rémhírek, az észlelések. Szakad, ömlik az eső, jajjmilesz?!?! :shock: :lol:
Szerencsére biztosítottunk titeket arról, hogy bármi is történik időjárás tekintetében, marad az A terv, mert van fix fedés, viszünk mobilt is, és különbenis CCH tali lesz, tehát nem lehet egész napos áztató eső! :D
Büdaörsre érve már el is állt, onnan pedig szakadozó felhőzet, majd szikrázó napsütés jellemezte a napot.

A gyülekezőnél jó volt látni titeket.

Kép

Sajnáltam, hogy pl. Cslaci105-nek, Szullosznak, Mozsonak... nem sikerült elővennie az ünneplős Corollát, de így is igazán menő és impozáns volt, hogy nem csak, hogy eljöttetek (a társaság volt az elsődleges), hanem legtöbben akár útvonalengedéllyel is, de elővettétek a különleges Corolláitokat! :)

Kép

Manapság egy E9, - nem, hogy a régebbiek - már egyre inkább UFO-ként néznek ki a forgalomban, itt meg volt 30+-os korosztályból, több, mint 15db különleges képviselő. Pompás! :)
Az odaút szerencsére eseménymentes volt. Köszönöm, hogy figyeltetek a két fotós kocsira. A rossz fények ellenére sikerült pár jó képet is készítenünk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Azok a pipacsmezők... :)

Kép

És az a szerpentin. Bohi mosolya beleégett az agyamba :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

A berajzolt útvonalat ugyan nem sikerült mindenkinek tartania (pedig gyönyörű részeket hagytak ki), azonban mindenki épségben megérkezett.
Sőt, Cslaci elmondása alapján a korán érkezők még fürödni is tudtak :)

Kép

Kép

Megérkezést követően nem fárasztottalak titeket beszédemmel (pedig tudom, hogy hiányoltátok :lol:).
Nagy köszönet a tűziífát, popup sátrat hozóknak, az akadálypálya és a főzőhely felállítóinak. Sosem lehet megunni milyen olajozottan megy mindez.
A taliról? Szerettem volna mindenkivel váltani pár szót, de nem ment. Fáradt is voltam, fotózni is akartam. Kicsit úgy fentről, kellemes mosollyal az arcomon szemléltelek titeket, gardíroztam a lurkókat :oops:
Milyen csodálatos helyszín. Büfé, játszi, ollóval nyírt gyep, árnyék, csodás levegő és még a kis nyavajások sem tudtak kiszaladni az útra, mert ott volt a patak igen mély vízmosása. Tökéletes! Ahogy néztem, még az Édesanyák is meg tudtak szusszanni pár pillanatra.
Mentek az autómustrák, a nosztalgiázások, a játékok, rotyogtak az ételek... Jó volt titeket ismét így látni! :)

Kép

Kép

Kép

Kép


Új autó "szürke", régi színes. (Bocsi, nem hagyhattam ki :lol:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Milyen érdekes, hogy sokunk gyermekeinek ez lesz "A" CCH találkozó, ami elsőként beleéghet az emlékeibe. Nekünk, 15 éve az életünk része, de sok kis maki még olyan fiatal volt 2019-ben, hogy ez lehet az, ami megismerteti őket a mi "kis" Corollás családunkkal.

Kép

Egyben nagyon hasznos is az ilyen összejövetel. Hány olyan szülő és gyermek van az oviban, iskolában, akitől égnek áll a hajunk, ami kötelező rossz és csak szimplán el kell viselnünk. Ez itt épp az ellenpélda.. Mondhatom nagy általánosságban, hogy nem - csak - a Corollák miatt kedveljük egymást, hanem azért alakultak ki ilyen hosszan tartó barátságok, mert többnyire hasonló értékrendet vallunk. Innentől pedig adott, hogy a gyerekek többsége is ezen értékek mentén van nevelve, így boldogan összeengedjük őket. :)

Délután elkészültek az Isteni pörköltök.
Köszönjük a szakácsoknak a munkát és örülünk, hogy sikerült kezelni a két nagy új eszközt is!

Kép

Kép

Milyen jó volt, hogy adottak voltak a CCH eszközei és kellékei. Asztalok, székek, sátrak, konyhai kellékek, bóják... ;)

Elmúlt 18 óra is, mire elfordítottam a kulcsot és megindultunk hazafelé.

Ahhoz képest, hogy zárt körű volt az összejövetel, 35-40 autó és 80-90 fő volt jelen. Szép! :taps:
Köszönöm mindenkinek, aki eljött, de persze leginkább a Vezetőségnek az előkészületeket és a lebonyolítást!

Tökéletes jubileumi ünneplés volt!
Pont ilyenre vágytam! :)

:buli:


ui.: a Vasárnapom is kiváló volt, persze az is Toyotás berkekben telt :)

Kép

Kép

Kipurcantam a hétvégén, de jóleső, örömteli fáradtság lett Úrrá rajtam :)
Pont, mint ezeken a srácokon... :lol:

Kép

:szioka:
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23908
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2022 jún. 13, 01:47 pm

Jajj bocsánat...
Képeimet ITT találjátok
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2830
Csatlakozott: 2011 okt. 21, 07:32 pm
Autód gyártási éve: 1989
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kübekháza, Szeged
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: toytomi » 2022 jún. 15, 08:26 pm

Bocsánat még én is lógok részletes beszámolóval. Nem felejtettem el, csak nem végeztem a képek kidolgozásával. Utána eskü én is megírom. :)
:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23908
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2022 jún. 15, 09:28 pm

Várjuk! A többiekét is :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

jabel
Visszajáró
Visszajáró
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2008 jún. 17, 07:33 pm
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Terra
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Bp
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: jabel » 2022 jún. 22, 06:11 pm

Sziasztok!

Praktikus lenne a laborra kenni mindent, de igazából én voltam, aki hetekig nem jutott el hozzájuk. De ahogy a régi bölcsesség is tartja: lassú munkához idő kell.

A reggeli borongós, eső utáni időben szerencsére elég gyorsan lekezdett megtelni a parkoló a Corolláinkkal, és jó volt egy kis kihagyás után újra találkozni sok régi ismerőssel.

Kép

Kép

Miután összeállt a csapat szerencsére - na jó inkább a szervezők munkáját dicsérve - megint a jól megszokott CCH-s recept szerint folytatódott a nap: jó kis autózás után bográcsozás az erdő szélén. Külön öröm volt látni, hogy a szép csendben idősödő Corollák között egyre nagyobb gyerekek szaladgáltak egész nap.

Kép

Kép


Köszönet a szervezőknek, a szakácsoknak a pörköltért!

A teljes galéria itt érhető el.
Először a 2018-as, majd a 1969-es technikával készült képeket találjátok a mappában (ha valakinek esetleg hasznos az infó, ismeretlen lejáratú, doboz nélküli Fujicolor Superia X-TRA400 lett ISO200-on ellőve. A memóriakártya típusa pedig nem befolyásolta a digitális képek minőségét :wink: )

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23908
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: CCH XV. Jubíleumi találkozó - Tardos, Malomvölgy / 2022.06.04.

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2022 jún. 24, 08:08 am

Imádom az analóg fotókat! Múltat hozott a jelenben.
Mekkora hangulata van már!
Köszi Ábel!!! :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép


Válasz küldése