Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Avatar
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 631
Csatlakozott: 2009 jún. 27, 02:09 pm
Autód gyártási éve: 1990
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XLi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Ewing » 2019 jún. 03, 10:19 pm

Sziasztok

Eljött az utolsó TRK átvételének is az ideje. Minden egyes találkozón amin idáig részt vettem azt éreztem: ez jobb volt az előzőnél! és ez hatványozottan igaz a mostanira. :)
Már a gyülekezőnél nagyon jó volt látni a rengeteg egybegyűlt Corollát, a régi ismerős arcokat és természetesen az újakat is akik néhányan kérdezték, mire is számíthatnak a nap folyamán. :)
A konvojozást nagyon élveztem messze előttem volt a az eleje Slampi sárga villogója jelezte hol kezdődik a sor, a végét nem is láttam szerintem, csak a visszapillantóban sorakozó Corollák tucatjai jelezték messze van a vége mögöttem.

A helyszín csillagos ötös, tökéletesebb helyet álmodni sem lehetett volna, a kilátás a Dunára nagyon pazar volt.
A történelmi kiállításon nyomon követhettük hogyan fejlődött szertetett márkánk méretben, teljesítményben, felszereltségben. Így egymás mellett talán most láttam először és utoljára őket. A rajtuk kívül megjelent különleges járművekről nem is beszélve.

Nem terveztem, hogy főzni fogunk, de biztos ami biztos reggel bekészítettem a bográcsot ki tudja, hátha szükség lesz rá és helyesnek bizonyult a feltevésem, öcsémmel és húgommal mi is sörgettünk egy bográcsot. Közös erővel sikerült elsóznunk, Ákosék jóvoltából javult a helyzet (adtak 2 szem burgonyát). Remélem azért ehető volt.

Megható pillanatoknak is szemtanúi lehettünk az ajándékátadásoknál. Nagyon jó volt látni az örömöt a vezetőség arcán. :)

Egy szó mint száz nagyszerűre sikerült a szombat! Hatalmas köszönet a szervezőknek, résztvevőknek, szakácsoknak!
EE90 2E-E; 1,3 Liftback

Avatar
dikta02
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2017 ápr. 09, 07:47 pm
Autód gyártási éve: 2005
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Győr
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: dikta02 » 2019 jún. 03, 10:47 pm

Pacsker írta:
2019 jún. 03, 01:40 pm
dikta02 írta:
2019 jún. 03, 01:24 pm
lassú volt egy kicsit a képek feldolgozása. :D
????
Ennyi utómunka, ennyi képre? Bolondozol-é? :)

Áldott legyen a neved! Hálásan köszönök minden egyes képet! :oops: :oops: :oops: :oops:
Igazán nincs mit! :oops: Ja és azt kihagytam, nagyon örülök neki, hogy elismertétek egy oklevéllel a fotóimat is! Komolyan nem jutottam szóhoz :D
2005 Corolla E12 HB 1.4VVT-i

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23681
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2019 jún. 04, 07:20 am

Catha írta:
2019 jún. 03, 08:48 pm
Ahogy látom, a képfeltöltésben még van hová fejlődnöm. :(
Állítsd be az album megoszthatóságát.
Utána az adott képen jobb gomb, kép url-jének másolása, vagy a címsorban levő link másolása és ezeket rakod

Kód: Egész kijelölése

[img]...[/img]
keretbe.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
médzsör
Visszajáró
Visszajáró
Hozzászólások: 149
Csatlakozott: 2007 máj. 13, 07:20 pm
Autód gyártási éve: 2015
Autód típusa (és generációja): Corolla E18
Autód felszereltségi jelölése: Active
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: RAVAZD
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: médzsör » 2019 jún. 04, 03:02 pm

Sziasztok.

Vártam pár napot hadd ülepedjen a dolog a találkozó után. :)
Ismét a megszokott minőséget és hangulatot kaptuk. A helyszín és a lebonyolítás részemről is csillagos 5 !!!
Magunk részéről fűztünk és az eléggé lefoglalt minket,így csak az ebéd után volt időm körülnézni és beszélgetni,amiért külön hálás vagyok. Tudtam dumcsizni régi arcokkal és uj tagokkal is. Sajnos volt olyan is,hogy terveztem valakivel a dumcsizást de valahogy nem volt alkalom rá. Remélem ezt majd lesz alkalmam bepótolni. Országrészről sőt a világ más tájáról is jöttek amiért külön köszönet. Minden találkozónak megvan a maga varázsa,és mikor azt hiszük na ezt már nem lehet felülmúlni,na akkor a club ezt mindig megcáfolja. Srácok és hát az időjárás,egész héten szakadt az eső,erre a találkozó napján szikrázó napsütés,ez véletlen lenne? :)
Picit beleláttam most a szervezésbe,és még így is csak halvány fogalmam van róla milyen eszméletlen munka volt ebben,ennyi embert ,programot így levezényelni. Tudom,hogy a történelmi autókiállítás megszervezése,hogy ott legyen minden autó nagyon nagy munka volt,és az utolsó pillanatig kétséges volt egy autó ottléte. Mégis a kellő időben ott volt az összes autó. Erre nincsenek szavak. Nagyon ügyesen le volt szervezve minden, Zsoltee aki teljes mértékben magára vállalta az étel és itallal járó gondokat. Teljesen klappolt minden hisz minden jól ki lett számolva,és talán 5-6 adag étel maradt. Úgy,hogy mindenki jóllakott. Mozso aki minden mást,apróságok,amik nélkül nem lett volna teljes a dolog.....(pl:,autószállítás,drón,kapcsolattartás,online,) Vitya aki a pavilonokért,sörpadokért,vízhordásért volt felelős. Szullosz, a vetélkedők lébonyolítása,És hát Matyi aki mindvégig mindenen rajta tartotta a szemét.... Nyilvánvalóan ezt nem lehetett minimális pihenéssel kibírni,elfáradtál a nap végére főnök.ez teljesen érthető volt. Maximális respect érte.
És hát az,hogy az uj autókat sikerült elhozni és ki is próbálni már csak hab volt a tortára. Magam részéről roppantul örülök,hogy a Vezetőségi ajándékátadás ilyen jól sikerült. Bízván reménykedtünk benn,hogy betalál az ajándék és úgy gondolom teljes siker lett. Pici visszacsatolás ez a klub részéről a vezetőségnek akik annyi mindent tettek már értünk. És teljes mértékben megérdemelték!!!!!!
Külön köszönném meg azoknak az embereknek a munkáját akiknek a neve titok marad,akik a hátérből minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül tettek azért,hogy ez a találkozó így sikerüljön.
Köszönet illeti meg azokat az embereket akik velünk együtt konvojoztak Győrből. Nagyon büszke voltam,hogy 6 autóval el tudtunk jönni és nem szakadt szét a csapat,mind a 6 autó együtt tudott maradni Fótig.
A végére pedig csak a magam véleménye: Nem búcsúzkodom mert nincs miért,mindenkivel találkozok még biztos vagyok benne!!!!

Avatar
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2605
Csatlakozott: 2011 okt. 21, 07:32 pm
Autód gyártási éve: 1989
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XL
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kübekháza, Szeged
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: toytomi » 2019 jún. 05, 12:59 am

Sziasztok!

Jön az én kis irományom is. :)

Aki kihagyta ezt a találkozót az szomorkodhat, ugyanis egy fantasztikus napot hagyott ki. Elképzelhetetlen mennyiségű munka volt ez a vezetőségtől, hogy minden gördülékeny legyen a nap folyamán. Jár a pacsi mindenkinek! Rengeteg ismerős arc, új tagok, nagyon vártam már ezt a talit.

Előzőnap felhős időnk volt, holonként némi kicsi esővel, ennek ellenére reménykedtem, hogy este nem lesz csapadék. Természetesen volt. :) Reggel korán indultunk, hogy Liftmanék előtt érjünk a megbeszélt találka helyszínére, hogy inkább mi várjunk rájuk, meg egy kocsimosást is be tudjak iktatni, mert kicsit koszosak lettünk az út miatt mire odaértünk. Ehez képest sikerült később indulnunk a mosás is elmaradt, sőt ők voltak ott hamarabb, ráadásul észre se vettük, hogy ott vannak :) Nem lett baj, megtaláltuk egymást, úgyhogy indulhattunk is Fótra, ahol már javában kezdtek gyülekezni az emberek.

Kép

Kép

Pacsker szónoklata után el is jött az idő, mindenki felsorakozott a konvojba, majd Slampi felvezetésével Zebegény felé vettük az irányt. Mi a konvoj első felében voltunk, de ameddig a szem ellátott Corollák voltak mindenütt.

Tudom, szép a Dacia :lol:

Kép

A rendőrség mellett Slampi is segített a forgalmat kicsit lassítani a körforgalom lezárásával

Kép

(Egy kis kiegészítésnek mondanám, hogy egyszer belefutottam egy Fiat találkozóba, és ott úgy oldották meg a körforgalmat hogy ne szakadjanak szét és ne furakodjon senki közéjük, hogy köröztek addig bent, ameddig mindenki át nem haladt. Tudom ez ennyi autónál, meg a generáció szerinti felállás miatt nem releváns, csak egy kis érdekesség képen hoztam fel.)

A pontos helyszínre egy kis alagút után - ahol szintén csináltunk egy kis forgalmi dugót :D - egy jó kis emelkedő vezetett

Kép

Kép

Majd felérve a helyszínre szájtátva lestük a panorámát, ahova majd parkolni fogunk. Egyszerűen meseszép volt :shock:

Kép

A leparkolás kissé időigényes volt a 100+ autó mennyisége miatt, de a terület kellő nagysága miatt nem okozott gondot. Itt is egy kis kiegészítésnek, hogy legközelebb, ameddig nincs véglegesítve az autók pontos helye, addig maradjon mindenki az autójánál. Vagy ha nem lehetséges, legalább ne zárja már be. Szerintem nem kell félni, nem olyan a társaság, hogy ellopja az autót, vagy kiemeljen belőle bármit is. Legalábbis a többi évek tapasztalata alapján eddig ilyesmi soha nem fordult elő.

Kép

Majd kezdődhetett a nap érdemi része. Volt itt minden.

A Corolla történeti kiállítás keretein belül, megszemlélhettük hová fejlődött a típus több mint 50 év alatt.
Nem hiszem, hogy sűrű látvány egy ilyen. Minden generációt összeszedni, ráadásul kizárólag Sedant. Köszönet jár érte mindenkinek, aki ennek a szervezésében és lebonyolításában részt vett, emberfeletti teljesítmény tényleg, ráadásul az utolsó utáni pillanatig kérdéses volt, hogy lesz-e mindegyik. Tényleg le a kalappal! :rizspekta:

Kép

CorOlimpia verseny, ahol nem csak a kvíz mozgatta meg az agytekervényeinket, hanem pl a kapcsolási rajzon való eligazodás

Kép

Vagy egy kis ügyeskedés a forgalomban legó méretben :)

Kép

Meg egy kis terepverseny

Kép

A szervezőség természetesen a legkisebbekről sem feledkezett meg, nekik külön rajz sarok lett kialakítva a nagy sátor alatt. :)

Kép

Sőt! Ha, már idén debültált a legújabb generáció, még a tesztvezetés is elérhető közelségbe került annak aki kíváncsi volt, nem kellett a márkakereskedés nyílt napjára váni.

Kép

Kép

Mindeközben ropogott a tűz a bográcsok alatt, hogy a finom pörköltek elkészüljenek.

Kép

Kép

Jó ötletnek bizonyult, hogy hoztam egy kis zsírt. Remélem jutott mindenkinek, ahogyan elnéztem mindenki azt preferálta jobban, mint az olajat. Azért ez mégis csak pörkölt, ne "pancsot" csináljunk már. :lol:
Itt egy kis bocsánatot kérek, hogy az enyém lett a legutoljára kész. Csúsztam a felrakással is, az előző este vettem ki a fagyasztóból a csülköt, reggel meg nem úgy kalkuláltam az időt, hogy összedaraboljam otthon. Ráadásul a tüzem is alig-alig akart égni, valószínűleg a fa nem volt még eléggé kiszáradva amivel tüzeltem.
Ettől függetlenül kimerem jelenteni mindenféle nagy mellény nélkül, hogy ez lett az eddigi legjobb pörim, pedig főztem már jó sokat. :buzaly:

Ezek mellett természetesen jutott idő(nekem sajnos a főzés miatt nem) géptető nyitogatásra, szakmai diszkurzusokra is a komoly átépített autóktól a gyáriakig bezárólag.

Kép

Kép

Kép

Sajnálom, hogy nem sikerült a tervem, hogy mindenkit a saját autójával lefényképezzek. Pontosabban Diktáékat sikerült lencsevégre kapni :)

Kép

Meglátásom szerint jó ötlet lenne, hogy az autóhoz az arcot is lehessen párosítani. Ez nem csak az új tagok számára lenne csak segítség azt hiszem.

Szóval gyorsan telt a nap a gyönyörű napsütés közepette. Felnőtt és gyerek egyaránt jól érezhette magát.

Kép

Kép

Kép

Közben az ételek is elkészültek, mindenki megtölthette a pocakját, ezen felül még szörppel is lefojthatta a finom kaját. Ezért is jár a piros pont az ötletgazdának. :)


Majd jött egy kis meglepi. Most rajtunk klubtagokon volt a sor, hogy megháláljuk a sok évnyi önzetlen és idegörlő fáradozását a vezetőségi tagoknak.
Mindenki kapott egy karikatúra rajzot amin saját maga van az autójával ábrázolva. Az arcokat elnézve ezt a gesztust és a képeket elkönyvelhetjük egy telitalálatnak. :)

Kép

Kép

Természetesen nem maradhatott el a CorOlimpia győzteseinek kihírdetése sem. Gratulálok mindenkinek aki részt vett rajta. Restellem, de nekem most először kimaradt a játék, pedig szerettem volna játszani. :(

Kép

Különdíjazottak is voltak páran, akik oklevelet kaptak az eddigi aktív klubéletért cserébe. Én is kaptam, tök jó volt, erre abszolút nem számítottam. :D

Ezután a CCH légifotó ismét megvalósításra került a nap végére.

Kép

Miután megtörtént a sátrak elbontása és helyszín rendezése, mindenki szépen lassan elkezdett hazacsorogni.

Kép

Kép

Páran még hazafelé beugrottunk egy fagyira, majd ezt követően elváltak útjaink és mindenki fáradtan, de emlékekkel teli hazatért.

KépHogy összegezzem az egész napot. Nos, bár kicsit elméletileg már nyár van, mégis tavaszi találkozó szerűnek felfogva azt kell, hogy mondjam az eddigi legjobb volt. Mindig valamivel sikerül az előzőt kicsit felül múlni, ez most sem volt másként. A helyszín tulajának köszönjük a lehetőséget! Az időjárás is végre a sok napnyi esőzés után hibátlan volt. Nem tudok negatívumot felhozni erre a napra, tökéletes volt minden! Utolsó találkozónak volt meghirdetve, ez kicsit talán érződött is, bár inkább ezt egy korszak lezárásának gondolnám.

!!KÖSZÖNÜNK MINDENT!!

Képeink
Bocsi némelyik minőségéért, de sokat csak kutyafuttában tudtam csak csinálni főzés közben két bogrács sürgetés között, ezért 1-2 kicsit homályos is lett.

Ja, Pacsker. :burnout: Hazafelé amikor már csak ketten maradtunk és elkezdtünk kigyorsítani, hát hogy is mondjam :). Tudom, hogy még sok hiányosságom van az autón, de hogy ennyire ne tudjam tartani a lépést a TE71-el. Pedig 3-ba végig kihúzattam mégis távolodtál :lol:
:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: EE90 XL Liftback - Zenki, 2E

Avatar
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 1915
Csatlakozott: 2008 jan. 15, 04:52 pm
Tartózkodási hely: Bp
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Birka » 2019 jún. 05, 06:45 am

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy annak ellenére, hogy egy jó ideje nem vagyok aktív toyotás és fórumozó szóltál Pacsker az eseményről! :burnout:
Akkor már tudtam, hogy nem hagyhatom ki és milyen jól is tettem! Jó volt újra találkozni a régi arcokkal, furcsa, hogy ennyi idő után mindenkinek, már gyereke van, hitele van, meg olyan gondjai amik elképzelhetetlenek voltak amikor elkezdtétek(tük) több mint 10 éve ezt a közösséget.
Idezúrnám aranyköpésként Lyani megnyilvánulását az új Corolla tesztvezetés után:
Jó, meg minden, de hátul, hova rakjam a vizet? Meg a cumit?
:lol: :buzaly: :P

Nagyon jó volt, repült is az idő a remek 10+ pontos kilátással, finom pörivel (köszönöm a ropogósra sült szakácsoknak), és természetesen a szebbnél szebb, régebbi, tuning stb. kocsik közt sétálgatva.

Köszönöm a szervezőknek, főleg azt amiről nem tudunk. :!:
Köszönöm nem csak a hétvégi talit, hanem az elmúlt egy évtizedes munkájukat, amiről az átlag fórumozó (ex?)Toyotásnak fogalma sem lehet! A plusz munkát, időt, pénzt, energiát rabló tevékenységet, amivel ilyenné formáltatok egy olyan nem kis közösséget, ami a mai felgyorsult, elkényelmesedett világban csoda szintű teljesítmény! :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta:
Nagyon tetszett a büszkeségsor, a Dunával a háttérben gyönyörű képet adott! Riszpekt a megvalósításáért, tudom (á, dehogy, csak sejtem távolról), hogy nem kis meló lehetett összehozni!
Arra is jó volt, még a tali, hogy ismét fellobbanjon a láng a típus iránt, nem mennek ki a fejemből a képek, különösn a kis piros E7 tetszett! :luv:

Köszi minenkinek aki hozzátett valamit ahhoz a naphoz, remek mulatság volt!

Sziasztok!

Birka (a bunkó a Toyotának álcázott Mazdával) :P:

Avatar
Taki
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 910
Csatlakozott: 2010 ápr. 23, 09:48 am
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Tartózkodási hely: Tapolca
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Taki » 2019 jún. 05, 10:40 am

Az előttem szólókhoz hasonlóan roppant jól éreztem magam!

Már az érkezés pillanatától eufórikus állapotba kerültem.
Rengeteg ember és autó! Hatalmas élmény minden alkalommal találkozni a régi ismerősökkel és az újakkal is egyaránt. A konvojozás ismét feledhetetlen élmény volt. Rendőri biztosítás, Slampi útlezárása, felzárkózások, lehúzódás stb-stb. Látszik a csapaton, hogy nem először csinál ilyent!
Talán most voltunk a leghosszabb a sor.
Nagyon bízok benne, hogy lesz még többször erre alkalom!
A feledhetetlen helyszínért ezer hála és köszönet a szivaros Úriembernek!
(Matyi, szívem szerint én is megöleltem volna érte!)
Annyi mindenkivel beszéltem, hogy szégyenszemre a Corolimpia kimaradt.
Az e11-12… részlegig el sem jutottam. :( Legközelebb nem hagyom ennyiben ígérem!
Mindenkivel szerettem volna beszélni, de olyan szinten elvesztettem az időérzékemet, mentem jobbra-balra, csak azt vettem észre, hogy kész vannak a finom étkek. Az ubi és a szörpi-víz is nagyon jó ötlet volt! Igen jól esett!
Ezután még körbelestem az új Corollákat. Nagyon szépek és jók. Köszönjük, hogy ez is megvalósult!
Sajnos ebéd után viszonylag hamar el kellett indulnunk haza. Az ajándékozáson még ott voltunk.
Jó volt látni a VEZETŐSÉG arcán az örömöt, a vidámságot! HATALMASAK vagytok gyerekek!
Nagyon köszönök nektek mindent! Szuper volt!
Kell még ilyen!
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti

Fera
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2014 szept. 11, 02:16 am
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Fera » 2019 jún. 05, 12:37 pm

Sziasztok!
Én ezen az utolsó találkozón tudtam először részt venni. Nagyon jól éreztem magam. A vezetőségnek tisztelet a hatalmas jól szervezett és elvégzett munkáért. Gyönyörű volt a helyszín, jó időjárás. És egy meglepetésemre pörköltet főzni is fel lettem kérve, amint megtudták, hogy van egy dugi bogrács a csomagtartóban. Kissé sóssága ellenére és a leszámítva, hogy a krumpli kicsit nyers maradt benne nagyon jól sikerült, nem maradtunk éhesen:D
Volt szerencsém teszt vezetni egy olyan új corollát, amit egyhamar még biztosan nem fogok tudni megvenni. A piros színű 2.0 literes hatchback hibrid igazán jó vezetési élményt nyújtott. Dinamikusan gyorsul. Nagyobb gázadással előjön egy kis versenyautóhang. A kárpitok nagyon tetszettek. Jó és kényelmes az ülésforma elöl. Hátul azonban nyilván 194 cm magasságomnak köszönhetően nem igazán fértem el. Az automata váltó jól végezte a dolgát. A futómű jól megoldotta az autó úton tartását. Összességében egy nagyon szép, nagyon modern autó, jó menettulajdonságokkal, méretében egy kissé számomra kicsi volt.
Az egész nap hangulatáért még egyszer köszönet, nagyon jól éreztem magam.

Avatar
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 457
Csatlakozott: 2008 júl. 12, 01:23 am
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Zsoltee » 2019 jún. 05, 08:29 pm

Sziasztok!

Vezetőségi tagként mi kicsit másképp látjuk a találkozókat, de én is elmondhatom, hogy ez volt az eddigi legnagyobb, és talán a legjobban sikerült rendezvényünk. Ez nem csak a résztvevőket, hanem az autókat tekintve is igaz volt. Minden találkozó előtt sokat ötletelünk közösen, igyekszünk mindig egy kis pluszt hozzátenni a korábbiakhoz képest. A beszámolók alapján szerencsére ez most is sikerült. A történelmi kiállítás nagyon jó ötlet volt, és iszonyatosan sok munka is volt mögötte, de hála Pacskernek és segítőinek sikerült az, ami még senkinek sem!

Igazából sok mindenre nem emlékszem, ami a nap során történt, valahogy csak villanásokként maradtak meg az események a nap során. Annyi teendő volt egész nap és a találkozót megelőző napokban is, hogy a fáradtság miatt nehezebb volt koncentrálni. Sajnos sokatokkal nem sikerült beszélnem, akár csak pár szót sem. Utólagosan is elnézéseteket kérem, ha otthagytalak benneteket egy-egy beszélgetés/mondat közepén, de mindig volt valaki, aki segítséget kért valamiben.

Köszönet az elismerésért az ételekkel kapcsolatban. Szerintem elmondhatom, hogy mindannyian csak a háztartási mennyiségekhez vagyunk szokva a főzésnél. Nagy feladat és felelősség volt, hogy ennyi emberre kiszámoljuk, miből mennyit kell venni. Köszönöm a vezetőség többi tagjának támogatását és segítségét, hogy végül minden ilyen jól összeállt. A vendéglátás egyik alapszabálya, hogy inkább készíts többet, de éhesen senki se maradjon. Ezt szem előtt tartva egy kis tartalékkal lett számolva minden. Ezúton hatalmas köszönet a szakácsoknak, hogy a szórakozást feladva elvállalták a főzést!

Nehéz szavakba foglalni, milyen érzés volt, hogy ilyen módon gondoltatok ránk vezetőkre és megajándékoztatok minket. Örök emléket kaptunk, és mindenkinek személyre szabottan lett elkészítve. Természetesen előkelő helyet kapnak a képek a falon! Nagyon köszönöm Mindannyiótoknak! Természetesen Pacsker is gondolt mindannyiunkra és ő is készült számunkra ajándékkal. Köszönöm Neked és a többieknek, hogy együtt dolgozhattunk/dolgozunk!

Öröm volt látni a boldog arcokat a nap során, és azt, hogy mindenki megtalálta a maga társaságát. Klubunk mindig is ilyen volt szerencsére, igyekeztünk mindenkit befogadni, támogatni, bátorítani. A tagok nagy része már sok találkozót megélt veterán, ezért könnyű dolgunk volt sok dologban, sokat segítettetek nekünk. Míg mi ellenőriztük a kvízeket, összesítettük a pontokat, felpillantva csak azt láttam, hogy már bontjátok a sátrakat.

A nap során sajnos nem volt időm végignézni az autókat, így nagy bánatomra a történelmi kiállítás is kimaradt, de arra sikerült egy kis időt szakítanom, hogy kipróbáljam a tesztvezetésre kihozott Sedant. Bár csak egy nagyon rövid távot tettem meg vele, vegyesek az érzéseim. A mostani autónkhoz (Avensis T25 1,8 Wagon) mérve kicsit szűkebb a beltér, a kezelőszervek nagyon átgondoltan lettek elhelyezve. Az ülés kényelmes volt, kíváncsi lennék, hosszú távon is ilyen jók-e a tapasztalatok. Ez a kivitel 1,6 benzines volt, érzésre kb ugyanolyan tempóban gyorsul, mint az Avensis. Eddig még nem volt szerencsém olyan autót vezetni, ahol középen van egy nagy kijelző, ezért engem kicsit zavart is. A megvalósítás is kicsit fura volt számomra, mintha utólag jöttek volna rá, hogy valami kimaradt és gyorsan „odaragasztották” a kistévét. A tolatókamera képe viszont nagy segítség tolatásnál, el is gondolkodtam, hogy a saját autónkba is kellene tenni. A kombit nem tudtam alaposabban megnézni és összehasonlítani az Avensissel, de mindenképpen jó és tágas családi autónak tartom. Talán pár évvel később, mikor ezek már elérhetőbb áron cserélnek gazdát használtan beülünk mi is egybe.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, a segítőknek a sok segítséget, és az ajándékokat!

u.i.: képeinket csak később töltöm fel, mert most erősen utómunkázni kell őket.
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)

Avatar
mozso
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2030
Csatlakozott: 2010 ápr. 15, 08:54 am
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Luna
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: BP
Kapcsolat:
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: mozso » 2019 jún. 07, 09:53 pm

Sziasztok!

Nagyon intenzív találkozó volt a mostani és nagyon jól döntöttünk, hogy ilyen formában, ilyen helyen, ilyen programokkal veletek közösen ünnepeltünk. :D

Hatalmas érzés volt évek óta nem látott régi klubtagokkal újra találkozni, mintha csak tegnap futottunk volna össze utoljára, például amikor 2014-ben eljöttünk Szögligetről. Illetve ott voltak az új - elsőbálozók - meg a keménymag is. Tökéletes forgatókönyv. :buzaly:

Számok tekintetében ez egy LEG találkozó volt, legtöbb autó (kb 120), legtöbb ember (kb 230-250), legszebb helyszín, legbüszkébb Corolla tulajok, legutolsó?! hivatalos CCH esemény, a legmeghatóbb találkozó, leglelkesebb klub- és új tagok, legnagyobb meglepetések, legnagyobb összetartás, legtöbb önzetlen segítség, legtöbb vigyorgás és legnagyobb csapatmunka, a legrégebbi Corolla, a legújabb Corolla, a lehető legteljesebb Corolla sedan kiállítás (összes generáció), a leghosszabb Corolla konvoj, a legfinomabb bográcspörköltek, a legkreatívabb problémamegoldó banda és talán a legjobban nappirított Corolla család.

Emiatt is a LEGjobb autós klub a Corolla Club Hungary. :D

Picit a legfárasztóbb 1 napos találkozó is volt - szervezésben -, a legtöbb előkészülettel, de bőven megérte! :taps:

Köszönöm nektek, köszönöm a vezető társaimnak és családjuknak, valamint a saját családomnak, hogy erre lehetséges és érdemes is időt+energiát áldozni!
Kriszta: "már megint CCH vezetőségi találkozóra mész este?! Ez más a sokadik ebben a hónapban, szerintem ez kamu........ Mikor érsz haza?" :D :D :D

Illetve külön köszönöm annak a 15 fős csapatnak a titkos projektet, akik ebben részt vettek! Kitalálták és véghezvitték, picit benne voltam én is, de a végeredmény engem is meglepett!!! :D :shock: :D

Kép

Sok szervezési kihívás volt - meg az előre nem látható problémák - úgy tűnik ezen esetekre nagyon jól és hamar talál megoldást a vezetőség. Rutinból. 8) 8)

Ahogy Zsoltee is említette a beszámolójában, 11-15 óra között picit nálam is kiesett minden, annyi megoldandó feladat kerekedett, hogy pörögtem, mind a búgó csiga. Emiatt sajnos kevesebbet tudtam veletek beszélgetni. Szerettem volna pedig nagyon.

Kis családom napok óta arról a napról beszél, és ti is erről beszéltek, ezek szerint tényleg nagyon jó volt!
Köszönjük a sok pozitív visszacsatolást!

Mint például:
- legfelemelőbb találkozó
- legutánozhatatlanabb csapat
- legegyededibb autós klub

CCH forever!!! :buzaly:

Kép

FOTÓINK ITT VANNAK:
Kattints ide

A 2019-es Corolla Sedant 500km hosszan teszteltem, itt van mit tapasztaltam:
https://corolla-club.hu/forum/viewtopic ... 60#p138877
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb

Avatar
cslaci105
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2010 máj. 04, 08:18 am
Autód gyártási éve: 1987
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XL
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kiskunhalas
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: cslaci105 » 2019 jún. 08, 10:30 am

Pár napig égett a pofám a találkozó után! Természetesen nem a szégyentől, hanem a gyönyörű szombati napsütéstől. :D Csodálatos nap kerekedett az utolsó(?) hivatalos CCH találkozóra.
Korán reggel sikerült időben elindulnunk, ami tőlünk nem megszokott. De ezúttal igyekeztünk mindennel már előző estére elkészülni, hogy reggel csak kelni és indulni kelljen, és a vezetőséget megtisztelve a kért időpontra megérkezzünk. A konvoj rekordhosszúságú volt, és éppen emiatt izgalmas és veszélyes is. A rendőri biztosítás és Slampi önkéntes forgalomzáró magánakciójának köszönhetően mindannyian épségben érkeztünk meg a találkozó csodálatos helyszínére. A magaslatról a tájkép gyönyörű volt! Megérkezést követően a társaság példamutató összefogással állt neki az előkészületeknek. Mindenhol működött valami, a sátrak felálltak, a Corollimpia pályái elkészültek, az autók sorba rendeződtek, és a bográcsok is megtelepültek. A szakácsoknak, így köztük édesapámnak is külön köszönetet szeretnék mondani, mivel a tűző napon ráadásul a forró bogrács mellett és még a füsttel is folyamatosan küzdve teljesítettek szolgálatot azért, hogy a napot megkoronázva mindannyian jóllakhassunk. Napközben mentek a játékok és a kvíz megoldása, aminek eredményeképpen a meglepő második helyet sikerült elérnem! Bevallom férfiasan, nem önállóan teljesítettem a kvízkérdéseket, volt segítségem:
Kép
Így természetesen a nyereményen itthon megosztoztunk! :wink:
A szervezés mögött rejlő emberfeletti munka a vezetőség tagjain nagyon meglátszott, kin jobban, kin kevésbé, de meglátszott. Szavakkal nem is lehet kifejezni, milyen hálásak vagyunk Nektek ezért - és az összes korábbi - remek szervezésért! Igazán nagyon szépen köszönjük!
1.8D XL - 1C - CE90
Corolla Verso II - 1ZZFE - ZNR11

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23681
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2019 jún. 09, 11:52 am

Kedves CCH Tagok, Kedves Barátaim!

... ez az utolsó Corolla Club találkozó feltette az I-re a pontot! :oops:
Amikor írom ezt a beszámolót, annyira nem találom a szavakat, mint amikor felgördültetek a vékony-meredek Orgona utcára és a "biztosan jó irányba megyünk?!" szkepticizmus után megpillantották bal kéz fele a csodálatos panorámát. :oops:

Utolsó CCH szervezésű találkozóként hirdettük meg az eseményt. A döntés okáról itt olvashattok: https://corolla-club.hu/forum/viewtopic.php?f=9&t=2247 (Aki még nem írta meg véleményét, emlékiratait, az kérjük tiszteljen meg minket ennyivel és írjon pár sort a többiekhez hasonlóan!)

Nem szerettem volna, ha a szomorú bejelentéssel, így negatív érzelmekkel búcsúzunk. Örültem volna, ha a vezetőkkel még utoljára odatesszük magunkat és az elmúlt találkozók nívós színvonalához hasonlóan most is alkotunk valami emlékezeteset, sőt az esemény súlya miatt netán még meg is tudjuk ugorni az eddigieket.

A látottak és a visszajelzéseitek alapján ez kétségtelenül SIKERÜLT! :)
Az időjárás, a meg nem betegedések, a helyszín, az ételek, a típustörténeti áttekintés, a balesetmentes közlekedés, a rendőrségi konvoj biztosítás, a rendezvényez szükséges kellékek, az új autók... mind mind összejöttek úgy, ahogyan azt szerettük volna.
Többen említettétek, hogy a munkánkon felül az égiek is közre játszottak. Biztos van benne valami :oops:

Ahogy már több vezető is leírta, tényleg "volt meló bőven" az előkészületek során. Gyakorlatilag a megszokott több hónapnyi előkészületeken túl most volt mindezen egy szorzó. A találkozót megelőző héten már 2 napot, a találkozó hetén már 3 napot voltam szabadságon, (plusz többször korábban eljöttem a munkahelyről), hogy intézhessük a feladatokat, teendőket. Egy vezetőnek jellemzően arra van a legkevesebb ideje, amire nektek a legtöbb: "Kicsinosítani a saját autóját". Természetesen mindig tiszta járművekkel érkezünk, de mégsem tudunk annyit foglalkozni velük, mint amennyit szeretnénk. Sokszor csak a találkozó napjának hajnalán tudjuk eszközölni a külső mosást és úgy érkezünk meg a gyülekezőre. Ez két dolog miatt nem ment most. 1. utolsó találkozó, meg kell adni a módját, 2. most nem 1-2 esetleg 3 autóval érkeztem az eseményre, hanem jelen esetben 6+ -al. Több idő kellett így a járművek találkozóképessé tételére is.
Na és a megszokott feladatokon kívül jött a számomra legtöbb időt igénylő, rendhagyó küldetés, a típustörténeti kiállítás résztvevőinek összeszervezése. Ezen belül is főként a 30-50 éves szekció. A szervező témában látjátok, hogy a ~15 év alatt összegyűjtött és rendszerezett veteránokat próbáltam felkutatni. Nehéz volt akár 40 éves, itthon sosem forgalmazott autókat fellelni, de végül az utolsó utáni pillanatban sikerült mind a 12 generáció szedánjából 1-1 példányt "megkapni", így elkezdődhetett a logisztika. Csütörtökön déltől már autószállítóval gyűjtöttem pár autót 1 pontba, hogy azok Zebegénybe történő szállítása már könnyebben menjen másnap. Péntek hajnal 4 órás keléssel, TZS leghatalmasabb segítőmmel és legkitartóbb társammal (C+E jogsi) felvettük a trélert, így brutális, folyamatosan változó fuvarszervezés kíséretében, immáron szerelvényben kezdtük el összeszedni a vidéki autókat, majd leszállítani mindet a találkozó helyszínére.

Kép

Ne feledjétek max 80km/h, csörlőzések, lekötözések, kedves szavak a tulajdonosoknak, bérbeadási, kölcsönadási szerződések megírása... viszi az időt rendesen. Ja és még a szállított autókat is gőzborotváztuk, hogy szépen tündökölhessenek!

Kép

Szumma szummárum Szombat hajnali 6-fél7 környékére sikerült hazaérnünk, úgy, hogy ekkorra az autószállítóban már több, mint 1000km volt.
Nem voltunk kipihentek.., ellenben láthattuk pár óra elteltével a Zebegényi naplementét

Kép

és ugyancsak ott a napfelkeltét. :D

Kép


Miután hazaértünk, gyors fürdés, aztán lóhalálában még pár autó lemosása a cicalábnyomok miatt és indulás a gyülekezőre a házunktól induló kis saját minikonvojjal.
Nem kávézom, nem iszom energia italt, de valahogy délelőtt 11-ig sikerült mégis képben lennem.
Nagyon jó érzés volt megérkezni közétek és látni, hogy hatalmas mennyiségben gyülekeznek már akkor is a Corollák. :luv:
A vezetők már szorgosan tették a dolgukat és jó volt látni, hogy ti is igyekeztetek az előzetes kérésünknek megfelelően parkolni.
Tovább növelte a boldogságom, amikor megpillantottam, hogy olyan résztvevők is megtiszteltek minket részvételükkel, akik már vagy 5 éve nem voltak CCH talin.

Kép

Kép

Próbáltam többeteket üdvözölni, folyamatosan beszélni a többi vezetővel, figyelni a határidőket, mozgatni az autóitokat, aztán egyszer csak begurult hozzánk egy Astra kombi. Beparkolt a Corollák közé. Odamentem hozzá, miután bemutatkoztam, szívélyesen megkérdeztem mégis ki ő és hova jött? A választ nem találjátok ki: "A Mitsubishi találkozóra" :D (Bocs, hogy nem jutott eszembe az Opelről). Hamar meg is kértem, hogy fordítsa a kulcsot. :D
Egy gyomorgörcs maradt még bennem csupán, az M0-M2 STOP tábla. Az túlzottan szétszakította volna a csapatot és nagyon balesetveszélyes lett volna ott átvinni ennyi autót. Ezen is dolgoztunk már hetek óta, de nem volt biztos, hogy meg tudjuk oldani a rendőrségi biztosítást. Erre egyszer csak megjelent az Auchannál egy járőr autó. Azonnal letámadtam, hogy ugye miattunk van itt?! :) Említette is Szüllő Szabolcs nevét. Azonnal elmondtam mi a feladata, mire figyeljen. Ilyenkor elég határozott tudok lenni, utólag is bocsánat :D
Ezt követően gyorsan tartottunk nektek egy eligazitást kiemelt figyelemmel az odaútra, a közlekedésbiztonságra és a helyszíni nagy kaptatóra. Köszönjük, hogy megtiszteltetek minket figyelmetekkel!

Kép

9:00-kor meg is indult a csapat, ahogy ígértük.

Kép

A járőr végül 1 körforgalmat is zárt, majd megkülönböztető jelzéssel előre viharzott a Stop táblás folyamatos áthalytást is biztosítani a részünkre. Jó volt tapasztalni, hogy miattunk suhan a villogós-szirénás és nem azért, hogy megbűntessen :) Határozottan zárt a járőrautó, nekünk zöld volt az utunk! Hatalmas segítség volt. Ezúton is köszönjük a Dunakeszi és Váci kapitányságnak!!! :luv:
Ezt követően már ment is a CCH 3-4km hosszú!!! konvoja a cél felé. Sok visszajelzést kaptunk, hogy nagy élmény volt megélnetek a Corolla "karavánt" :D Szó szerint, ameddig a szem ellát csak Corollák voltak az M2-n!!

Kép

A járőr Gödig még figyelemmel kísérte a csapatot, aztán a Szobi lehajtónál legügyesebb Slampixx-unk segítette az áthaladást. :rizspekta:
Jöhetett a Zebegényi kaptató, amit ugyancsak sikerrel abszolváltatok. Végül úgy érkeztünk meg, hogy senki sem törte össze magát és mást sem. Nagy boldogság ez nekünk!
A helyszín.. :luv:
Az elmúlt 13 év több, mint 150db találkozója közül az egyik legcsodálatosabb területen valósulhatott meg a szombati rendezvény. Köszönjük ezúton is Sántha Jocónak, hogy az udvarát kölcsön adta a nemes cél érdekében, hogy esőben szárzúzott 1 hektárnyi mezőt, hogy a komfortunk érdekében feláldozta ezt a pár bála értékes, tápláló 4 lábú hamit, hogy adott tűzifát, vezetékes vizet, tárolási lehetőséget, hogy egyeztetett a szomszédjaival, az illetékes hatóságokkal, hogy partner volt minden változó tényező gyors és hatékony lekezelésében... Mindezt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, csak azért, mert szeret minket, mert még a mai társadalom oly pejoratív jelzője ellenére is olyan "régimódi", aki különleges értékrenddel rendelkezik és őszintén értékeli azt, amit a CCH Vezetősége tesz.
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK! Mindig hálás leszek ezért!!

Magát az eseményt felesleges taglalnom. A Vezetőségnek és pár lelkes tagunknak hála minden olajozottan ment. A megérkezést követően tökéletesen zajlott a résztvevők és a típustörténeti kiállítás autóinak a parkoltatása. Épültek a meglévőkhöz a pop-up sátrak, előkerültek a padok és asztalok meggyulladtak a tüzek, elkészültek a játékok, előkészült a tesztvezetés.. Ilyenkor látszik igazán, hogy több kéz mennyivel hatékonyabb, mint csak egy pár darab.
Le se tagadhatnánk, hogy ez egy igazán összeszokott csapat. De jó látni, amikor minden olajozottan működik!

Kép

Kép

Végül minden elkészült. Tartottunk még egy eligazitást, aztán megkezdődhetett a CorOlimpia, az új autók tesztvezetése, a főzés...
Látszott, hogy jól érzitek magatokat és ilyenkor hatol belénk az az érzés, hogy MEGÉRTE!
Durva volt látni a ~120db autót és 250 főt. Rekord!

Kép

Kép

Kép

Kép

Összeállt a CCH Típustörténeti áttekintés is. :luv:
Igen, ez az én álmom volt, egy szavam se lehet a fáradtság miatt éa rettentő boldog is vagyok miatta. Továbbra is úgy gondolom, hogy egyedülállót alkottunk. Eddig még semelyik kontinensen sem szedték össze az összes generációt, sőt azon belül is az első kasznivariánst, a szedánokat. Jól mutattak együtt a csodás háttér előtt :luv:

Kép

Múlt és jelen. Méret, felszereltség, ergonómia különbségek, az adott kor jellegzetességei. Mindent megvizsgálhattak klubtagjaink!

Kép

50 év!

Kép

Kép

A Toyota Central Europe jóvoltából volt lehetőségetek kipróbálni a teljesen új Corollákat is! :)
Mindhárom karosszériavariánst megmutattuk nektek és gurulhattatok is velük. Sőt! 2db közülük a legígéretesebb, legjobban várt 2.0 literes HYBRID erőforrással szerelt volt nem is akármilyen felszereltséggel.
(Aki még nem írta le a tapasztalatait, véleményét, az a napokban tegye meg itt!!!: https://corolla-club.hu/forum/viewtopic ... 75#p138875)
Engem rabul ejtettek (főleg a Wagon). Nem nagyon tudok rajongani az új autókért, de ez a generáció most nagyon közel került hozzám.
Számos szempontból az ideális családi autó ÚGY, hogy a magamfajtát meg tudja örvendeztetni kanyardinamikájával! :luv:

Mennyire jól néznek már ki?!

Kép

A tesztvezetések megkezdése környékén omolhattam össze. Ezúton is elnézést mindenkitől, aki élő zombit látott, ha rám nézett. Nem volt rossz kedvem, csupán a szervezetem nem bírta már az ilyen igénybevételt és az alváshiányt. Boldog voltam, csak már cselekedni nem tudtam :)

Közben elkészültek az ételek. Külön köszönet a szakácsoknak, akik 54kg húsból főztek! Nem mindennapi teljesítmény!
Gratula az ínycsiklandó pörikért és hálásak vagyunk, hogy a szabadidőtökből áldoztatok minderre!

A hely szépsége még a benzinvérűeket is rabul ejtette :)

Kép

Sőt nap közben több járőr is ellátogatott hozzánk, mert őket is megbabonázta a közösségünk. Engedték a gyerekeket nínózni, sőt, ahogy hallottam a klubtagokkal is baráti hangnemben, humorosan társalogtak :)

Kép

A játékok lezajlottak, a drága CCH Vezetők kijavították a CorOlimpiát és kiosztották a nyereményeket. (Ha van rá igény, ahogy szoktam elmondom a helyes megfejtéseket, ezúttal utólag egy videóban.)
Sajnos elmaradt az utolsó beszédem, pedig arra is készültem. Ekkor már vegetatív állapotba került a testem és egy más dimenzióból, valahogy a drónok környezetéből néztelek titeket :D

Nagy boldogság volt, hogy a végén maradtatok annyian pakolni, hogy hatékonyan és gyorsan abszolválhassuk a teendőket.
Ahogy a CCH védjegye megköveteli, szép, tiszta területet hagytunk magunk után.

Külön öröm volt számomra, hogy számos régi, veterán korú Corolla és tulajdonosa is képviseltette magát. Hogyan lehetne teljesebb egy Corolla Club találkozó, ha mind a 12 generáció képviselteti magát?! Kimaxoltuk! :) Ezen felül melengette a szívemet, hogy rengeteg különleges, ikonikus jármű is velünk tartott. Első, hátsó és összkerékhajtásúak, versenyautók és utcai csúcsok... Turbók, Kompresszorok, a hőskorból TE71, AE80, AE82, AE86, AE92, AE100, AE111, ZZE123 GT-k, GT-ik, G6-ok, TS-ek. Azt hiszem az mindent elárul, hogy 6db AE86 és több, mint 30db 2TG, 4AGE (16 és 20V!) és 2ZZGE motoros autó volt jelen! :shock: :shock: :oops: :D

Összességében egy csodás találkozó volt és minden sikerült! Tényleg velünk voltak az égiek!
Azt mondom, a Corolla Club Hungary egy görbe tükörként, most, 2019-ben megmutatta, hogy lehet még Facebook esemény nélkül! nagy és nem is akármilyen hangulatú rendezvényt alkotni. Köszönjük nektek, hogy megtiszteltetek minket részvételetekkel! :oops:

Bevallom férfiasan kétszer is majdnem eltört a mécses nálam. Biztos csak a pollenek, meg a fáradtság :D , de amikor felhajtottunk az M2-re és láttam, hogy az idő, a rendőr ... minden összejött, illetve amikor megkaptam a karikatúrát... Hááát.. Bizony akkor bepárásodott a szemem. Mégis csak az utolsó, mégis csak 13 év... Azt hiszem nem kell magyarázkodnom :luv: :oops:


Külön meg szeretném köszönni:
- Első sorban a vezetőségnek. Tényleg hatalmas mennyiségű munka volt ez az esemény megszervezése és lebonyolítása, amit ti is láttatok, a lebonyolítás csak a jéghegy csúcsa volt. Mozso, Zsoltee, Szullosz, Vitya77 szuperek vagytok és nagy dolgot vittetek véghez!!!
- A vezetők feleségeinek, párjainak, hogy türelemmel voltak és mindezt (akár kisbabákkal) kibírták,
- TZS-nek, Médzsöréknek, Toytominak, akik különösen sokat hozzá tettek ahhoz, hogy mindez sikerülhessen,
- Hurka Gyurkának, Halász Miklósnak, Erdélyi Jánosnak hogy ismerettség nélkül, térítés mentesen, bizalmi alapon kölcsön adták féltett, nagy értékű veteránjaikat,
- Hakkinak, IceRockonak, Huginak, L. Andrásnak, V. Zoltánnak, Sziszi71-nek, hogy a típustörténeti kiállításhoz elhozták és méltón felkészítették autóikat,
- A külföldről (Írország, Anglia, Olaszország, Szerbia, Ausztria és Németország) és nagy távolságból érkezőknek,
- Szullosznak, Bencének és Poczok Műveknek, hogy térítés mentesen kölcsön adták az autószállítóikat és trélerüket, hogy összesen 5 napon és ~2000km-en keresztül "amortizálhassuk" a járműveiket a kiállítás érdekében,
- És persze az elit kommandó tagjainak, akik elkészítették nekünk a személyre szóló ajándékokat! Eszméletelenül örülünk neki! :)
(bocsi, ha valakit kihagytam)

Kép

A nap végén még páran megálltunk egy fagyira.
De jó is volt megpihenni!

Kép

Aztán estére végül mindenki épségben hazaért.

Az átlagos vezetői utófeladatokon kívül Mozso-nak, Vitya77-nek, TZS-nek és nekem persze nem ért véget a tali. Mozsoék a sörpadokat és asztalokat vittek vissza a bérbeadó céghez, mi meg kezdtük újra a veteránok trélerezését.

Kép

Hétfő hajnal fél5 körül értünk haza, aztán indulás a munkába.., így ez is egy szép kör volt.., sőt még a végére az autószállító is megviccelt minket, amin már csak nevetni tudtunk. :lol:
TZS kitartása és értékrendje nélkül azt hiszem én még most is hurcibálnám az autókat. NAGYON hálás vagyok azért, hogy ilyen lelkiismeretesen végig nyomta!

Elfáradtunk, de egyértelműen megérte!
Gyönyörű utolsó találkozó volt!


Ugyan nem sokat készítettem, de KÉPEIMET ITT találjátok.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23681
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2019 jún. 09, 12:27 pm

És jöjjön a reklám helye is, de talán nem zavar annyira titeket :)
A típustörténeti kiállításhoz kölcsön adták autóikat többen is és csupán azt kérték, hogy hívjuk fel a figyelmeteket arra, hogy akár lehettek ti is a tulajdonosaik, ha nagyon beleszerettetek.

Eladó az E2:

Kép

Az E3:

Kép


És az E7 is:

Kép


Bővebb információt itt találtok róluk:
https://corolla-club.hu/forum/viewtopic ... 85#p138885Továbbá a Vezetőségnek gyártott egyedi karikatúráknak is hatalmas sikere volt! Nálam igazán megbecsült helye lesz :)
Eszméletlen részletgazdag és jó arányokkal eltalált, személyre szóló kis festmények ezek.
Amennyiben bárki szeretne hasonlót esküvőre, szülinapra, akármilyen nevezetes eseményre, keresse bátran TZS felhasználót, aki útbaigazít titeket Guszti mesterhez!! Igazán tehetséger Úriember! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2605
Csatlakozott: 2011 okt. 21, 07:32 pm
Autód gyártási éve: 1989
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XL
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Kübekháza, Szeged
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: toytomi » 2019 jún. 10, 01:00 am

:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: EE90 XL Liftback - Zenki, 2E

Avatar
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 457
Csatlakozott: 2008 júl. 12, 01:23 am
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: Élménybeszámolók - Utolsó Corolla Club Hungary találkozó, 2019.06.01 - Zebegény

Hozzászólás Szerző: Zsoltee » 2019 jún. 13, 10:25 pm

Sziasztok!
Feltöltöttük mi is a képeinket. Sajnos nagyon nem ezek lettek életünk legjobb fotói :-(
A következő linken eléritek:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)


Válasz küldése