Azert neha erosen olyan erzesem tamadt, hogy tokon szurom magam, amikor 11-12 eves autokat latok meg siman 1M folotti arral, es hatul ott figyel a kurblis ablak. Ennyi fillerbaszo el ebben az orszagban? Megvett ujonnan egy 6 millios autot kurblis ablakkal? De legalabb a szomszed irigyelte...
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Azert neha erosen olyan erzesem tamadt, hogy tokon szurom magam, amikor 11-12 eves autokat latok meg siman 1M folotti arral, es hatul ott figyel a kurblis ablak. Ennyi fillerbaszo el ebben az orszagban? Megvett ujonnan egy 6 millios autot kurblis ablakkal? De legalabb a szomszed irigyelte...
Én viszonylag sokat (havi 2-3 ezer km) járok a céges Partnerrel....75 ló turbódízel. Kurvára nem kevés
Én viszonylag sokat (havi 2-3 ezer km) járok a céges Partnerrel....75 ló turbódízel. Kurvára nem kevés
A dízelnek sokkal nagyobb a nyomatéka. Tök más.
Nekem egy 130Le-s dízel Mondeom volt és érzõdött vagy 220Le-nek.
[Walaki]D`Lair írta:Magyarul most mégsem kevés a 90 ló?
Azért 90le és 90le között is van különbség, nagyon nem mindegy, hogy 1.3-ból vagy 1.8-ból hozták ki. Van annak az 1.8-nak nyomatéka alul. Próbáld ki, és meg fogsz lepõdni.
Vagy ha kevés, akkor mobilde, autoscout, és keresel belõle 2 literest, abból volt 116 és 136 lovas is.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd