CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Avatar
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 647
Csatlakozott: 2009 jún. 27, 02:09 pm
Autód gyártási éve: 1990
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XLi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: Ewing » 2015 feb. 24, 12:03 pm

Ismét jól éreztük magunkat, köszönhetően az egybegyűlteknek és természetesen a vezetőségnek aki mindig töretlen lendülettel szervezi a találkozókat. :)
Már sötét volt mire odaértem, de szemet gyönyörködtető látvány volt a felsorakozott autók hada és a lelkes gazdáik, akik lelkesen mesélik élményeiket, megvalósult újdonságokat. Az utóbbi két évben mindig kölcsön autóval kellett mennem, szerencsére van Corolla a családban, de már rajta vagyok az ügyön, hogy nemsokára saját Toyotával menjek. :) Az idei év sem fog szűkölködni programokban, már alig várom a következő találkozó-t/-kat. :)
EE90 2E-E; 1,3 Liftback

Avatar
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 1455
Csatlakozott: 2007 márc. 11, 09:52 pm
Tartózkodási hely: Balassagyarmat
Kapcsolat:
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: TRD » 2015 feb. 24, 05:21 pm

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! ;) Megismerkedtünk új tagokkal és beszélgettünk régiekkel....Mindig jó részt venni egy ilyen nagyszerű és önzetlen társasággal!Köszönjük a szervezést a vezetőségnek. Mindig meglepnek valami újjal.Most is sikerült. Gratulálok nekik! ;) Azt hiszem szeretnénk még sok ilyen eseményen,találkozókon részt venni. :)
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) :TRD:
KE70 ??? Coupe

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23933
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2015 feb. 25, 12:26 pm

Pár sort azért én is írnék :)
Mindig más a Vezetőség megközelítése és látásmódja a klubos eseményekkel kapcsolatban, hisz az előkészületek és a találkozókon való "teendők" miatt máshogy éljük meg a dolgokat.
Ezért is vagyunk hálásak azért, ha leírjátok a véleményeteket, észrevételeiteket és hogy hogyan éreztétek magatokat. Köszönjük! :)

Először is az RCC nagyon korrekt volt velünk. Ugye 5-től 10-ig béreltük a helységet, azonban mi már fél 5-kor kezdtük az előkészületekkel és 11-kor végeztünk a pakolással/takarítással. Egy rossz szót nem kaptunk emiatt és Bence is végtelenül segítőkész volt az este folyamán. Nagyon jól esik ez az évek alatt kialakult kölcsönös bizalom és jó viszony.
A hely továbbra is 10 pont számomra, az meg csak hab a tortán, hogy az "alkatrészek" és az autós motívumok közt extra jól érzem magam.

Magára a találkozóra visszatérve, nem is bántam annyira, hogy nem tudtunk beállni a belső parkolóba. Így még szebb volt a Corolla sor :)
Meglepő, hogy egy ilyen téli "kis" összejövetelre is mennyi szép és tiszta autó jön el, nem? :) Mindig repes a szívem ilyenkor :lol:

Kép
És ebben nincs is benne az összes járgány.

Jól éreztem magam az este folyamán. Nagyon sok kedves ismerős és lelkes újonc volt jelen (több, mint negyvenen voltunk), a szokásos baráti, közvetlen hangulatban rőppent el ez a tartalmas pár óra :)
Kiki másnap ezt mondta nekem az autóban: "Tegnap nagyon megnyugodtam, régen éreztem ilyet... Körbenéztem és láttam, hogy annyi jó emberrel/baráttal vagyunk körbevéve... Nagyon örülök neki és ez nagyon megnyugtató"
Hasonlókat gondolok én is! Örülök, hogy vagytok nekünk :) Tudom százszor elmondtam már, de nagyon ritka a mai hazai morálban az ilyen közösség!
Külön köszönetet érdemelnek a szakácsok. Nagyon boldog vagyok, hogy komolyan vettétek a házi készítési édességeket és sós süteményeket. Mindenkitől csak jókat hallottam, Isteniek voltak. 5 torta már szép mennyiség. Az meg főleg, hogy az utolsó morzsa is eltűnt az asztalról, mire végeztünk a pakolással :)
Örülünk, hogy a Toyota Club Serbia tagjai ismét megtiszteltek minket :) Ha jól láttam nem volt gond a kapcsolat teremtéssel. Remélem Liftman írsz te is egy beszámolót, hogy hogyan éreztétek magatokat! :) (az újoncokkal egyetemben)
Természetesen ismét emelném a kalapom vezető társaim mellett. Sok előkészülettel és amint láttátok a helyszínen is rengeteg munkával járt az esemény lebonyolítása. Akár a relikviák kiosztásán át a kvíz javításáig. A srácokra bármikor ránéztem csak dolgoztak és futkároztak. Nagyon köszönöm!
Zsoltee ugyan a videót nem láttam (épp a megoldókulcs egyeztetésébe voltunk belebújva), de több embert is megkérdeztem, hogy tetszett nekik. Azt mondták jó volt az összeállítás és azért a taps is önmagáért beszélt :) Köszi a munkádat!
A kvíz tudom, hogy NEHÉZ volt, de látjátok még így is volt négyes holtverseny a második helyért. Nem mindig szalad el ennyire a fantáziám, de azért tessék mindig készülni :) Ügyesek voltak az új tagok is! Gratula! Valaki megjegyezte a kvíz fordítását. Tavaly és idén is Angol/Szerb nyelven adtuk át vendégeinknek. Igyekszünk figyelmesek lenni :)
Több relikviát is beszereztetek. Örülünk, hogy nem hiába gyártatunk utána a tételeknek :) Az új zászlók és pólók is nagyon tetszettek. Alig várom, hogy a Tavaszi tali felvonulásán díszelegjünk a klubos erekjékkel :)
Ahogy néztem, mindenki mosolygott és jól érezte magát. Volt szimulátorozás, eszegetés-iszogatás, beszélgetés, babázás, filmezés... és megleőpen sok autób@zulás :) Néha kiszaladtam és mindig rengeteg ember volt kint. Bőgtek a motorok, volt pár tesztkör is. Mindenkinek piros pont, hogy a rossz idő ellenére tiszta autóval jött. Szép, különleges autók jöttek össze!

Az idei és jövő évre vonatkozó nem éppen kis szabású terveinket prezentáltuk...
Reméljük kellően felcsigáztuk a kedélyeket az idei nagy szabású Ipolyréttel, az Európai körtúra II-vel, a 4 napos Girbe-Gurba kalandtúrás szuper nyári talival, az esetleges külföldi őszi kirándulásos eseménnyel, és az egész jövő évben tartó dupla jubíleummal ("választható" talikkal és a Giga, Nemzetközi rendezvény)
Ezen felül a közeli jövőben kiírásra kerül az első CCH Sushi Vachi "Japán kuli-kaland", illetve már most lehet jelentkezni az igazi váltókkal felszerelt cockpitekben történő szimulátoros megmérettetésre.
Mindezekről bővebben is írni fogunk, de azért ide is bedobtam pár szóban, hogy annak is zakatoljon az agya, aki netán kihagyta a Szülinapot :twisted:

Nem lesz hiány a "nívós" és kreatív eseményekben, ahogy eddig sem volt. Amíg kapunk tőletek visszacsatolást, mi lelkesen dolgozunk :)
Az éves összefoglaló videó feltöltése folyamatban. Sajnos egy Punnany Massif zeneszám miatt hangsáv némítás van érvényben, jelenleg kérjük az együttes menedzserét, hogy tekintsenek el a követeléstől. Amint megvagyunk, természetesen prezentáljuk felétek. (ha valakinek személyes kapcsolata van, szívesen vesszük a segítséget)

A többiek pedig ne tartogasság maguknak a képeket, videókat :)
Neragi, Liftman, Barbi, Lackó ... nyakában ott lógott a fényképező és számtalan ember kattintgatott/felvételt készített az okos telefonjával is :) Osszátok meg velünk őket! (Picasa elérhetőséget priviben küldünk)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 3459
Csatlakozott: 2008 júl. 17, 05:02 pm
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: Lackó » 2015 feb. 26, 10:12 pm

Zolee11 írta:Nekünk is ez volt az első CCH szülinap, örültünk, hogy ott lehettünk, jó kis összejövetel volt, találkozunk a legközelebbi találkozón. :D

Képeinket ITT találjátok.
Örömmel láttam viszont magunkat több fotón is ! :)

Köszönöm szépen. A cumisüveges már-már művészi. :D

Rövid ideig tudtunk csak jelen lenni, de Jól éreztük magunkat. Beni eleinte kicsit még "bújt", de viszonylag hamar oldódott, és szerb vendégeink szórakoztatásáról gondoskodott, hogy ne érezzék magukat egyedük, kirekesztve. Figyelemre méltó gesztus egy 1 év 3 hónapos fiatal embertől. :)

Avatar
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 2934
Csatlakozott: 2010 márc. 09, 08:30 pm
Tartózkodási hely: Pécel
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: Sancy » 2015 feb. 27, 02:57 pm

Jó lett volna ottlenni.
úgy emlékszem volt valami nagy bejelentés, ami előre be is volt harangozva!
Valaki elmondja mi volt az?
Thx
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban

Avatar
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 3604
Csatlakozott: 2009 nov. 06, 05:52 pm
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Tartózkodási hely: Bp
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair » 2015 feb. 27, 08:19 pm

Matyi coming outolt :buzaly: :buzaly: :buzaly: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:

Avatar
Liftman
Visszajáró
Visszajáró
Hozzászólások: 142
Csatlakozott: 2013 szept. 18, 10:40 pm
Tartózkodási hely: Belgrade, Serbia
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: Liftman » 2015 márc. 04, 12:22 am

Here is my pictures and video :)

http://postimg.org/gallery/nahr78pa/

We are very happy to see some of you again. It was a very nice and pleasant 4 hours of companionship with you. Maybe next birtday party could start 1-2 hour earlier, because we didnt have time to speak with everyone and to see every car, and nobody saw our cars :)

Hoping to see you all In Palic before Spring meeting

http://www.palic.rs/hu/

Kép

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=5MqYUiz ... e=youtu.be[/BBvideo]

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23933
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
Re: CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2015 márc. 04, 08:41 am

Thanks Milan!
Walaki with the E7 Wagon is the best parallel parking man ever :lol:

Maybe Mitar will write us a riport too (with his pics) :)

See you in the next meet.
:burnout:
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép


Válasz küldése