Annyira szívesen kimennék egy ilyenre! Mi hangok vannak ott
Igazi V8 téglák. Zéró áramvonalasság, 70-es évek. Brutál!
Egyébkétn tudja valaki melyik ez a pálya? Nagyon tetszik! Már láttam egyéb oldschool versenyen is.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Panorama Racing Circuit. Majd Bohi kimegy pálya bejárásra (ha megvalósítja egyik tervét) ugyanis Ausztráliában, Bathurstban /Új-Dél
Wales/ van.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Én is imádom ezeket. Van valami elérhetetlenségbõl táplálkozó misztikus varázsa a V8-as kupéknak.
Azért már ezek fejlesztésénél is foglalkoztak az "áramvonalassággal". Általában alacsonyabbak voltak a sport gépek. A tetõt már a klasszikus hotrodoknál is lejjebb rakták a tuenrek.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Nagyon szeretem a Rotarykat, csak nem Toyotában. Egyébként van ott hajtás, hogy bírja 6.ban Vártam mikor ugrik szét
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Majd ha hacsid lesz te sem filózol azon, hogy mi értelme vagy ki látsz-e a kocsiból!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE