Oldal: 1 / 1

Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2017 okt. 25, 07:13 pm
Szerző: médzsör
Sziasztok. Mint már sokan tudjátok idén is elmentünk az év végén tartandó Rally legendre melyet szokás szerint immár 15 éve San Marinóban rendeznek meg. Az első és legfontosabb tény az,hogy gyönyörű időnk volt,ami az elmúlt éveket nézve igen jó hír,hisz a elmúlt években rendszerint esett az eső.
A jó idő rányomta bélyegét a verseny 4 napjára szuper hangulat, jellemezte a versenynapokat. Idén jubilált a sorozat,és még volt egy szomorú apropója a versenynek 10 éve ment el a egyik legnagyobb rallye legenda Colin Mcrae. Ennek alkalmából rengeteg régi és uj Subaru tiszteletét tette, sőt a világbajnok összes autója, amivel bajnokságot nyert ott volt, sőt az utolsó nap egy parádé keretében menet közben is megcsodáltuk eme remek járgányokat. A volánoknál pedig csupa volt világbajnok ült.
A teljeség igénye nélkül: Sébastien Ogier, Didier Auriol,Luis Moya, Juha Kankkunen,Alister Crae,Kris Meeke,Stig Blomqvist,Miky Biasion…….stb
A szakaszok alapjában véve csak kis változtatásokkal, de ugyanazok voltak mint évek óta. De idén először az éjszakai gyorsot felvitték a várba,ami azért kuriózum, mert oda csak egy út van,így mikor az összes autó feljutott,ott parkoltatták és csak utána gurult le újra a rajthoz az összes autó. Magunk részéről ez azért volt különleges, mert a szállásunk kb 70 méterre volt a gyűjtőtől, ami egészen egyedálló volt. Szavakba nem lehet önteni az éjszakai futam hangulatát,mi a várfalon ültünk közvetlenül egy hajtűkanyar után és a céltól kb 300 méterre. A hangok,a fényszórók,a durrogó kipufogók,a szikrázó kartelvédők teljesen eufórikus hangulatot okoztak számomra. Talán hosszú-hosszú percekig tudnák erről mesélni,micsoda hangulat van a pályák mellett,mind nappal és mind éjjel...
A programok teljesen észszerűen úgy voltak kitalálva, hogy mindenhova oda lehetett érni nem kellet sietni sehova, a nézői pontok mindig néző centrikusak voltak. Mivel a gyorsok látogatása belépős ezt előre meg kellet vásárolni,mi a fullost vettük így mindenhova be tudtunk menni.
Kb 500 fotó készült. A versenyen 7 db Toyota Corolla Wrc és 3 db Celica indult természetesen kivétel nélkül mint célba ért….:) Nem úgy mint a Németek agyonfavorizált márkája….:(
A fotókat felteszem a oldalunkra ill van itt egy video a Colin Parádéról.
Szemezgesetek,gyönyörködjetek….

https://www.youtube.com/watch?v=wi222T4Beo4

Talán ez az összefoglaló adja vissza legjobban a verseny hangulatát:

https://www.youtube.com/watch?v=XGkFEKVs0js

Re: Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2017 okt. 25, 07:31 pm
Szerző: médzsör

Re: Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2017 dec. 18, 10:06 pm
Szerző: Lackó
Helló!

Én a tavalyin voltam. Idén is terveben volt, de sajnos nem jött össze. Óriási feeling, nagyon bejött. Jövőre térjünk vissza rá, hátha lenne pár érdeklődő.

Re: Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2018 jan. 11, 10:23 pm
Szerző: mozso
Főnök úr, nem jó a link a képekhez. Pedig megnéznénk és el is szeretnénk rakni az utókornak a CCH archívumban. Tudod javítani?

Re: Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2018 jan. 12, 04:03 pm
Szerző: médzsör
Mozso,fent vannak a képek az CCH fotók között ,ha nem találod mégsem akkor írj és elküldöm privát!

Re: Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2018 feb. 11, 10:09 pm
Szerző: mozso
Felraktam a fotókat a nagy CCH galériába is.

ITT VANNAK

Re: Rallye Legend San Marino 2017

Elküldve: 2018 okt. 04, 12:07 pm
Szerző: médzsör
Már csak 1 hét !!!!!:)